SISTA ÅRET, RÄTT ELLER FEL?

Nu är det ju sista året i grundskolan, betyder det att man ska jobba hårdare än vanligt på lektionerna och räcker upp handen hela tiden som om man behövde gå på toa? Är det då man ska sätta fart på mattelektionerna? Det kanske inte så låter mycket för just dig, men kanske för någon annan. 
Förr så brukade man sitta och kolla ut genom fönstret hela tiden och lyssna på musik och prata med kompisarna. Sitta i sina egna tankar. Men sånt är det tydligen slut med nu. Håll tyst, räck upp handen, endast prata när man får ordet är vad man ska göra nu, eller?
Just det ja, sen får man inte glömma alla läxor och prov. Det som är en enkel sak för lärarna att dela ut, och sedan inte bry sig om om man har 10 andra saker till samma dag. Nej, sånt går ju absolut inte att ändra på!
Lärarna kan komma försent till deras lektion, men inte eleverna. Är det rätt eller fel? Kommer en elev försent blir det som en jäkla frågesport om varför, vart man har varit och om man vet vad klockan är. Kommer lärarna försent är det som ingenting. Så säger dem; men vi kan ju gå 10 minuter extra då.

Carro; Rätt eller Fel?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0