NIGHTMARES

Ska snart sätta mig och se Gordons kitchen nightmares som börjar 21.55 och håller på i 1 timma. Så stänger av datan nu och säger hejdå o godnatt ;)

image452

SNYGGT

image448  image449

Långtröja med stor krage. Finns i bläckblå (bilden), mörkbrun och olivgrön.
129 kr, tidigare pris 299 kr

image450  image451

En till långtröja med stor krage. Finns i svart/vit randig (bilden), royalblå/mörkgrön och en enfärgad royalblå.
74,50 kr, tidigare pris 199 kr

SNÖ-REG-HAGELN-BLÅST?

Ja, ungefär det vädret är det nu. Skit jobbigt och jag hatar det. Gör riktigt ont i ansiktet när man går ute.
Iallafall, träningen då ja, var en ganska blandad. Var bara en 93:a med idag... ;) Huhähä. Efter bara en halvtimma så skulle 91:orna ha hallen för dem skulle ha match så var tvungna att dela hallen med killarna.
För mig gick inte det inte så super på träningen, var absolut inte min dag idag :O Fattade inte riktigt vad som hände. Don försökte skaka liv i mig men det gjorde inte saken bättre x) Jajja. 

Har precis duschat, varmt o skönt. Ska göra mig en latte nu o lite senare ikväll börjar ett program jag ska se :)

Vad ska ni göra ikväll?

TRÄNING

Fyy, om nåra minuter ska jag börja till träning. Inte det roligaste i det här pissvädret, regnar och blåser gör det =|
Jajja, det är la tur att man bor så himla nära då ;) Om jag går normalt så tar det ca. 3 minuter, och om jag slöar när jag går så tar det ca. 6 minuter ;)

TIPS?!

Jag behöver hjälp, eller rättare sagt lite tips. Vill börja se en ny serie. Inte ny så på det sättet, alltså någon som jag inte har sett tidigare.

Har ni inte några tips på nån bra?

GRATTIS

Grattis Ralle :)

image447

TÄVLING

image446
 
Ett tips om en bra tävling med bra priser.

DET VAR TRÅKIGT

Som jag skrev i förra inlägget att vi skulle till banken med klassen o lite så. Missade inte lite av matten, utan hela.
På väg till banken blev det cykeltävling x) Albin skjutsade mig, Azar skjutsade Marren, och Calle skjutsade Anton. Jag och Albin kom tvåa, Azar och Marren kom sist ;)
Väl inne på banken så satt vi bara o lyssnade på en, inte det roligaste precis. Sen var det tillbaka till skolan och ha slöjd, direkt efter det hade vi engelska prov. Gick la... sådär. Eller inte dåligt men inte jätte bra heller ;)

Sitter nu här hemma, precis ätit våfflor. Mums ;)
Idag ska jag inte göra något speciellt, har bara basket träningen :) Skönt med inga läxor eller prov som man behöver göra.

image445


I SKOLAN

Sitter nu i skolan, i ett grupprum med Marren och Albin. Har språk, så vi tränar lite inför provet vi ska ha i eftermiddag.
Idag ska vi till banken också, 10.40 tror jag det var så missar lite på mattelektionen, men det gör ju ingenting ;)
Jajja, ska inte skriva mer nu, måste plugga ;O

UTVECKLINGSSAMTAL

Började ju med fysträning idag 30 minuter. Den här gången kändes det jobbigare än förra ;O Sen var det utvecklingssamtal, och jag hade mitt idag. Äntligen ;) Hehe. Gick la hyffsat, gick varken skit bra eller dåligt. Vet även varför det gick sämre med basketen förra säsongen än var det har gjort nu... men nån gång går det la dåligt för alla ;)
När det var klart så började själva basket träningen i 1 timma och 30 minuter. Körde bara skott typ, gå på korgen och sådant. Gick bara snabbt igen ett spel typ.

Har precis kommit in med Ludde, och nu ska jag gå o lägga mig. Är skit trött .__. Tack & God Natt ;)


FRISSAN

Klippte o slingade håret idag, så det var inte så länge sen jag kom hem. Orkar inte visa bilder.
Ska ta nåt att äta nu... inte ätit på hela dagen och träningen börjar 18.00 idag.

Kort,kort inlägg för jag är lat.

GARDEROB

Var egentligen tänkt att jag skulle till stan idag, men blev inte så. Fick bli träning i stället nere på Friskis o Svettis :) Fan om dem går i konkurs ;O Dem kanske kommer göra det ju, skulle bestämmas på Torsdag =|
Aja, tränade iallafall i en timma.

Nu har jag "rensat" klart en av mina tre garderober. Den med träningskläder, "sovkläder", mjukiskläder och underkläder. Den har alltid vart rörig.

   

Före och efter bilder (sysn inte mycket på bilderna). Sen den tredje; jag som alltid har klagat på att jag har för lite träningskläder. Kanske inte är så liite ändå.... ;O
Har nu alla mjukiskläder och träningskläder på ett ställe, och linnen, kjolar och sovkläderna på ett ställe ;)

PS-MUSIKAL

Kom precis hem från skolan. Dagen gick ganska snabbt. Vi slapp halva hemkunskapen och hela engelskan för att vi skulle på ps-musikalen som började 13.00 och var i 1 timma och 50 minuter. Den var bra och rolig x) Haha, efter typ halva så såg jag att Isak-Kim var med x) Haha så jävla fult :D Det kunde man inte tro om honom att han höll på med sånt ;O
Jajja, precis kommit hem så ska äta nu :)


IDAG

image440

TRÄNING

Dax för träning.


image439


MALMÖ

image438

NY GREJ

Har ni inte sett min nya lilla grej jag la in på bloggen igår? ;)

image437

Jag tror inte att den kommer att användas speciellt mycket, men men... :P

SOFTA?

Började dagen med sovmorgon, sen svenska. Fick läsa det dära häftet som vi kommer att ha till nationella proven nästa vecka. Åh jag vill inte göra dem .__. Är skit nervös. Men jag tror att många förstorar upp dem hära proven, och jag är en av dem ;)
Engelska direkt efter, hade vikarie. Det första han sa när han kom in i klassrummet var; vad ska vi jobba med idag? Eller ska vi bara softa?
Den typen av "lärare" finns det ju också ;) Så på den lektionen gjorde vi la inte så mycket. Musik-lektionen var också slapp, och den nya lärarna är grym på trummor. Han visade även olika "steg" typ, vilket som är enklast och så. Jag kan inte ens det lättaste på trummor (a) Nu känner jag mig grym.
Bilden idag gick snabbt, sen språk. Jag Stéff och Azar hade skit kul i ett grupprum ;) "Ah asså ska jag berätta om den senaste nyheten? Jag var på Ö&B...." o så blablabla ;) Sen efter det slutade vi.
När jag kom hem så gick jag, mamma och Ludde upp till djuraffären eller vad man ska kalla det, och köpte ett nytt halsband till Ludde. Fick bli ett blått. Har ingen bild på det just nu, kanske kommer upp senare. Köpte även lite godis till honom :) Det var inte sånt tråkigt godis som är brunt och inte luktar så gott. Utan det här var rosa, grönt o andra färger som luktade vanilj ;)

Det är vad jag har gjort idag, har precis kommit hem. Men ska iväg om ca. 40 minuter igen .__. Träning :)

NU ÄR DET DAX...

... att gå till skolan .__.

image435  image436

EN TIDIG MÅNDAGS-MORGON

God Morgon alla.
Är ovanligt pigg idag faktiskt, vet inte varför. Gick ändå upp 06.30 idag ju (måste ut med hunden), men kanske beror på att jag la mig tidigt igårkväll. Skönt att somna tidigt :)
Idag då, skola ja. Precis som alla andra vardagar. Får la bara hoppas på att dagen går snabbt.
Efter skolan så måste jag iväg o köpa ett nytt halsband till Ludde. Det han har nu börjar bli lite slitet. Sen efter det, klockan 17.00, börjar träningen. Känns som att jag inte har tränat basket på länge, ändå hade vi ju match i Lördags ;O Jajja...


KALLT

Kom precis in med Ludde. Promenaden blev ca. 1 timma och 40 minuter. Kallt som satan i gatan var det. Gick också och mötte mamma vid hennes jobb när hon slutade (a)
Ska ta mig en macka nu och kaffe, sätta mig i soffan och se Wallander. Mys ;)

PROMENAD

image434

Ska ta en kvällspromenad med Ludde nu mot mammas jobb (a)

SLAPPISEN SJÄLV

image433

Slappis eller vadå :)


Är hungrig nu, inte ätit nåt på hela dagen. Får också vara slapp så det blir makaroner och köttbullar ;)

OUTFIT

  image430 

Många kändisar som ska ha barn nu, till o med Jessica Alba :)
Snygg outfit hade hon också här på bilden.


CARRO

image429

Mig själv och ingen annan.

SCOREBOARD

Har precis kommit hem från hallen + träning på F&S. Första matchen som jag redan har nämt började 12.30 och då spelade... äh kommer inte ihåg. Men det var ju ingen jämn match precis. Det ena laget vann med ca. 40 - 4 poäng.
Nästa match vi skulle sitta började 14.00 så jag och Jennifer hade ingenting att göra i 40 minuter så vi hjälpte dem i kiosken med grejer. Dem kunde ju ingenting ;) Haha.
Iallafall, sen skulle vi sitta när Varberg spelade, men några småungar skulle lära sig sitta i secket och Ricco var tvungna att vara med dem, så vi fick ta den andra matchen som var samtidigt istället. Gjorde inte så mycket. Där var det inte heller en så jämn match, ungefär samma resultat som den förra.
Det rä så himla slappt att sitta i secket när det är minisammandrag. Speciellt om man har scoreboarden, vilket jag hade ;) För det är rullande tid hela tiden, förutom när det är byte, straffkast och time out.

Gick hem direkt när det var klart. Bytade om och packade ner mina träningsskor och gick ner till F&S och tränade. Har precis kommit, har duschat och sådant nu :)

Inga planer för dagen, bara gå en långpromenad med Ludde ;)


SJÄLV

Vaknade idag själv, eller egentligen inte. Det var Ludde som väckte mig, och klockan var la då runt 09.00 tiden.
Idag är det minisammandrag i hallen och jag ska vara där o sitta i secket två matcher med Jennifer :) Alltid kul att se "småungar" (vet inte hur gamla dem är) spela ;)
Första matchen börjar 12.30 så måste vara i hallen senast 12.15 och andra matchen kommer jag inte ihåg när den börjar. Men måste ju vara i hallen tills dess så kan ju kolla det då ;)

Jajja, ska göra mig i ordning nu! :)


image428

TV-NÖRD?

Ja det är precis vad jag kallar min lilla Ludde för :)
Han är en riktigt TV-nörd. Så fort TV:en sätts på så sätter han sig, eller lägger sig, och kollar :)

image426  image427

Han har sett varje Beck avsnitt med mig ;)

Just det ja! Har ju sett alla avsnitt med Beck nu, och har börjat med Wallander. Har bara hunnit se två avsnitt.
Vilken är bäst, tycker ni? Beck eller Wallander?
Själv tycker jag nog Beck. Där har dem mer "humor", kommer med lite roliga kommentarer då o då. Det är därför Beck slår Wallander enligt mig ;)


SNYGGA?

Ja det är dem, tycker jag.
Beställa?

 
(klicka för större bild)

Pris: 175 kr från KyssJohanna

Finns i 10 olika färger till

GRATTIS


Grattis Jennifer :)

image422


OVERSIZE?

image421

Här kan man snacka om en oversize väska.
Det är ju nästan så att väskan får mer uppmärksamhet än henne själv.

 

VARBERG - BOSNA

Matchen idag var skit spännande. I början av matchen skrattade dem bara åt oss o sådant, lite smått kaxiga var dem allt. Dem ledde, vet inte med hur mycket. Sen när vi började ta igen så blev dem allt tystare. Låg ganska lika ett tag. Sista perioden var verkligen spännande! Speciellt den sista minuten. Vi ledde en liten stund, men sen så tog dem igen och ledde med endast 1 poäng. När det runt en halv minut kvar så fick Mirre två straffkast och missade båda. Men sen fick hon ett tredje också för nån i Bosna gick in för tidigt eller nåt sånt. Mirre satt iallafall det skottet :) Då låg vi lika. Sedan foulade dem och Jennifer fick två straffkast när det var bara några sekunder kvar. Hon satte den ena och nu ledde vi med ett poäng. Sen gick bara dem få sekunder som var kvar, det var nära att en i Bosna satt ett poäng (dem skulle ju ha vunnit då) men turen gick med på våran sida och hon missade. 
Sen var matchen slut och vi vann med 57-56. Första gången vi vann över dem ;) Det lilla roliga var ju att dem skrattade åt oss i början, men sen vann vi ;)

Samlades sedan i klubbrummet, och Lisa hade med sig... muffins? Jag tyckte det nästan var som kladdkaka-choklad-muffins ;) Men dem var verkligen skit goda ;O Bra bakat Lisa :)

Nu sitter jag bara här hemma, har duschat och ätit god mat; kött, sås och potatis ;) Så himla gott! :D

MATCH

Yes, ska dra mig ner till hallen nu :)

image420

KUL KVÄLL

Igår var hela laget hemma hos Lisa, riktigt kul var det. Beställde mat, som tog ca 1 timma innan vi fick det. Men jag fick fel beställning så fick äta 1 timma o en halv efter alla andra x) Var tvungna då att beställa från ett annat ställe för dem svarade inte där vi beställde först irån .__.
Mathilda och Jossi hade gjort en liten tipspromenad i Lisas hus med fågor om personer inom laget ;) Har inte haft det innan så det var kul :P Gillade den här frågan mest;



Haha :D Har jag 2, 6 eller 8 ben? ;) Fattade inte själv den först, men efter en stund så kom jag på den :P Mirre och Lisa vann och fick varsitt litet pris.
Efter det blev det charader. Den som jag och Issa kom på; "gör ingenting" var bäst. Eller det tyckte vi två iallafall, ingen annan verkade tycka den var speciellt rolig ;) Jajja, humor där.
Lisa satt på sin.... va ska man kalla det? Ganska blandade musik och Gt satte igång med att danska. Jennifer var ganska snabb upp hon också, och inte lång stund efter stog hela laget o dansade. Filmade med min kamera en låt när hela laget dansar :´D Sjunger till gör vi också ;)
Vid 23.30 så stack alla hem. Har ju match idag så det fick inte bli för länge hos Lisa.

Samling 11.00 börjar 12.00 mot Bosna. Vilka vinner tror ni? ;)

LISA

Hem till Lisa nu :)

image418

HALLONGROTTOR

Skolan idag var skit slapp. Började med gympa, hade då redskap. Det är inte riktigt min grej men det funkar la ;) Sen hade vi NO, och där har vi ju vikarie, och det betyder inget arbete. Matten sen då, hade ingen lärare (fick reda igår att vi inte skulle ha någon) men vi skulle ändå jobba vidare. Tror ni någon i våran klass gör det? Nej. 
Albin hade bakat jätte goda hallongrottor som hade tog med sig i bjöd klassen på. Gotti :) Nästa vecka skulle Lisa baka något och ta med sig. Har börjat med att varje fredag tar någon i klassen med sig något och bjuder på ;)
Efter lunchen var det SO, läste lite i boken och sen hade vi nutidskryss.
Detta kallar man slappt :) 

image416  image417


Efter skolan runt 15.45 mötte jag Gt och vi stack till F&S och tränade. Ganska kul var det faktiskt, var där i en timma. Nu har jag duschat och sådant. Klockan 18.15 ska jag, Gt och Pallis mötas vid NG:s och sen ska vi hem till Lisa. Lagträff :) Det ska bli kul.

TRÅKIG TRÄNING

Ja, träningen idag var ju inte den roligaste. Hade Camilla idag, Don var ju inte där. Gjorde inga roliga övningar (tyckte jag). Första timmen tränade vi i A-hallen. Sen skulle det vara match där och då delade vi hall med killarna. Det gjorde ju inte saken roligare; är inte kul att spela på halvplan x)
Jajja, inte alltid alla träningar kan vara roliga.

När jag kom hem så hade mamma gjort en jätte god tacopaj. Jag och pappa fixade saladen ;) Mumma!

Vet inte vad jag ska göra ikväll, inte sitta här iallafall...

FIN BILD...

...på Reese Witherspoon

image415

STAN

Skolan idag var slapp, sy slöjden var också inställd idag vi hade 2 timmars rast. Tänkte först cyklat hem, men ångrade mig sedan så stannade i skolan. Gick till trä slöjden och var där inne. Hjälpte Marren med hennes grej som hon håller på med. Fick även kärleksbrev från Lisa ;) Haha!

Tim kom till skolan och mötte mig. Vi gick till stan för jag skulle byta en tröja jag hade köpt på Gina Tricot, och så köpte jag en annan på H&M som jag hade lagt undan ;)
Sedan träffade vi Tian, Micke och Adam så var med dem. Skulle egentligen gått hem till Micke idag, men jag hängde inte med. Han bor en bit bort så skulle ha blivit lite tajt med träningen ikväll. Har inte ätit på hela dagen så ska nog ta o göra det snart.

VAKNAT

När jag har vaknat och gått upp från sängen, så tar Ludde över den.

image413 

image414

HISS ELLER DISS?

image411  image412

Hiss eller diss till urringningen där bak?

Från American Apparel

FÖRSTA FYSTRÄNINGEN

Träningen idag då, den gick bra. Började med 30 minuters fysträning med Mathias. Var inte alls så jobbigt som jag hade väntat mig ;) Hade alltid fysträning med Mathias innan, men nu var det länge sen så på nåt sätt är det rätt gött att det är igång igen ;)
Sen var det "mötet" eller vad ska man kalla det? Hade inte mitt utvecklingssamtal idag heller. Så blir nästa vecka, eller nästa igen. Är ju bara jag och tre kvar ;)
Sen till själva basketträningen. Den gick också bra. Gick igenom ganska mycket spel. Men det var nog för att Don är inte på träningen imon, och vi har ju match på Lördag.

Har precis duschat och sådant nu, väntar på att maten ska bli klar :)


image410


SHOPPING

Kom precis hem från stan. Fy fan vilket piss väder asså. Tråkigt...
Iallafall, var där med Marren. Först ville hon inte hänga med till stan (jag skulle egentligen gått dit igår) men sen när jag sa att det är mycket billigare nu på Gina Tricot så följde hon med ;) Köpte under kläder, 4 par trosor. Hittade två BH:ar också, men fanns inte i min storlek -.- Marren köpte också lite grejer :)

Trosor; 15 kr, BH; 30 kr. Billigt eller vad?

image408

image409

Marren é snygg när hon provade ett par trosor lite snabbt ;)

SKOLA

Jahapp, nu var det dax att dra sig till skolan.

image407

TIDSFÖRDRIV

I telefonboken!
Plocka fram din mobil och fyll i namnen enligt nummerföljden!
Svara sedan på frågorna nedan!

11. Azar
17. Dagge
21. G
24. Gt
35. Hanna Bi
36. Hanna F
37. Hem
40. Igor
48. Jens Hååg
66. Mirre
68. Oliver

När ska du träffa nummer 11?
Idag i skolan

Har nummer 11 ett förhållande?
Nej

Hur träffade du nummer 17?
Genom min bror, haha ;)

Skulle du kunna gå ut med nummer 17?
Tror inte det... ;)

Gillar du nummer 21?
Komer ;)

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
Ja, och har ju redan kramat han? ;O

Är nummer 24 söt?
Haha, kanske, kanske inte... ;)

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 35?
Jag har inga minnen med henne typ :P

Är du nära vän med nummer 35?
Klasskompis

Vad var ditt första intryck av nummer 36?
Kommer inte ihåg

Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 66?
Inte bra tror jag x) Dem känner la knappt varandra

När är nästa gång du ska träffa nummer 37?
Ehm... det är ju hemnumret :P

Hur länge har du känt nummer 37?
Sen den dagen jag föddes ;)

Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
Nej

Har du gått på bio med nummer 40?
Nej

När såg du nummer 48 sist?
I Måndags

Har du varit i nummer 66 hus?
Nej

Känner du nummer 66?
Ja

Har du pussat nummer 68?
Nej

Vad pratar du och nummer 68 oftast om?
Hmm... vet inte, mest om onödiga saker typ ;)

GOD MORGON

God Morgon alla!
Somnade först i soffan inatt direkt efter Beck, men sen vaknade jag till och la mig i sängen. Sov skit gott inatt ;) Så ska det va.
Gick upp 06.20 idag. Tidigt värre. Men mamma skulle iväg och jobba och jag måste ut med Ludde då ganska tidigt. Kom in för nån minut sen med han. Det är nackdelen och det tråkiga med hund; att gå ut med han på morgonen. Men det är det värt ;)

Har bara två saker att göra idag; skola och sedan basket träning. Har ju inga läxor just nu, eller jo, biologi till imon men det är bara att läsa två sidor. Sen kommer vi få matte läxa idag, men har bara 2 uppgifter kvar på den. Gjorde det andra på kvarsittningen igår ;)

Jajja, ska se om jag får nånting gjort nu!

FULLPROPPAT

Var och tränade på Friskis o Svettis innan. Träffade Gt på vägen så vi sotg och snackade i ca. 40 minuter ;O Pratade la om allt möjligt; skolan, träningar, läxor/prov och ja, en massa annat.
När jag väl kommer till F&S så är det helt fullproppat. Alla maskiner var upptagna :O Ovanligt faktiskt, aldrig sett så mycket folk där innan. Det var sånna som också stog och väntade på att andra skulle bli klara.
Efter ca. 20 minuter så gick ganska många, så då började det rulla på lite. Tränade i lite mer än 1 timma. Gött, var ju länge sen jag var där.
Duschade och sådant som vanligt när jag kom hem, sen gick jag till Hajen för att köpa Läkerol. Mumma ;) Huhähä.

Ska sätta mig och se på... ja, gissa vad? ;) Beck såklart! :D Men snart har jag sett alla avsnitt, vill ha något nytt att se på. Några tips?

BILDER

image401

image403

image404

image405

image406

ÄR DET DAX NU?

Jasså, är det nu minusgraderna ska krypa fram? Jag tycker det är lite sent ;O Sen vinter; sen vår; sen och kort sommar -.-
Jajja, skolan idag dåe. Slutade 13.30 idag, sen så i en timma var jag Marren och Azar i bildsalen och jobbade, för sedan klockan 14.30 började kvarsittningen ;) Haha, hela klassen hade det idag i en timma :D Nu är det bara en kvar ;)
Så jag var inte hemma föräns 15.40 typ. Gick direkt ut med Ludde då, och gissa med vem? Tillsammans med min bror! Kan ni tänka er ;) Så kom precis in, ska ta något att äta nu, sen lite senare blir det nog träna :)

ÅÅÅH

Snart skola...



...och jag vill sova.

VARJE DAG

Träningen gick bra, var la inte speciellt rolig. Idag kom även dem två nya till träningen. Den ena var duktig, men hon har ju spelat i 4 år, och den andra är nybörjare så hon skulle börja med att träna skott och sådant.
Duschade läääänge efter träningen. Himla gött ;) Sen satte jag mig o kollade på Beck, som varje dag typ, med mamma. Hon är ute med Ludde nu, så hinner skriva lite kort här :) Hon kommer la snart igen så ska se fördigt på det "avsnittet" då. Sen måste jag läsa igenom engelskan, fick inte pluggat så mycket tidigare idag.

Tror inte jag kommer skriva mer idag, så hej då och god natt ;)

VILKET SPRÅK?

Trykkblyant med ergonomisk gummigrep 0.5 mm. Visketopp.

Haha, nu ska jag plugga lite engelska :)


image400

STRESSIGA MÅNDAGAR

Kom precis hem från skolan, slutade 14.20 idag. Rätt lugn dag. I stort sett alla sög idag på musiken när man skulle sjunga ;) Ingen i våran klass kan ingen sjunga heller. Bilden var också ganska rolig :)
Språket gick segt som fan idag. Till o med bilden gick snabbare, och den lektionen är ca. dubbelt så lång ;O
Iallafall, nu sitter man här hemma. Jag gillar inte Måndagar. Dem känns så stressiga. Slutar skolan 14.20 och träningen börjar 17.00 och där emellan ska man hinna äta och plugga. Visst är det ca. 2 timmar man har på sig, men ändå.
Sen efter träningen är det rätt lungt, men då är det plugg igen, oftast, och sen 20.00 kommer ju Outsiders som man inte får missa ;)

Jajja, nu hinner jag inte skriva mer, tjuuhej! ;)

BARA BILDER

image397

image398

image399

DÄR SER NI!

Somnade skit tidigt igår. Klockan var inte mer än 19.00 mamma väckte mig sedan vid 21.00 tiden och tyckte att jag kunde gå o lägga mig i sängen o sova, och inte inte i soffan som jag gjorde för några dagar.
Somnade direkt när jag hade pallrat mig in i rummet.

Hade larmet idag på 07.00 hade glömt bort att vi har sovmorgon varje Måndag -.- Så jag gick upp och så, och nu sitter jag här och inte gör nånting... tråkar. Ingen idé att gå o lägga sig igen, börjar ju 08.50 och ska hinna gå ut med Ludde också.

Jag = Sovmorgon = inget bra!
Där ser ni... jag sa ju det för ett tag sen när vi började med sovmorgon att jag inte kommer att klara det ;)

VARBERG - LERUM

Hade ju borta match mot Lerum idag. Kom hem för en liten stund, har precis käkat och så.
Tina och Ayse åkte med oss i bilen, hade ju körning idag. Tina hade sitt lilla disco i bilen för sig själv ;)
Matchen var bra, fastän dem ledde så var det ändå spännande. Har inte så mycket att säga om den faktiskt... tror dem flesta var nöjda iallafall.

Är skit trött nu, vill sova :O Men ändå inte. Ska sätta mig och se Beck nu, är på "avsnitt" 21 av... 25 eller 26. Ungefär så många finns det la? Vet inte riktigt ;)

KUL KVÄLL

Hade himla kul hemma hos Elin igår. Var inte så många; jag, Elin, Stéff, Azar och Karro. Men det blev la lika roligt för det ;)
Först var vi hemma hos Elin, jag hittade nån konstig dricka där som jag inte har sett förr ;O Men god var den iallafall... Sen så blev det Singstar en stund. Alltid lika roande ;)
Vet inte hur vi kom på det, men vi gick ner till Donken senare på kvällen ;O Vi satt där ett bra tag. Gick därifrån vid... 23.00 kanske den var. Vet inte vad klockan var sen när jag kom hem.

Idag blev jag väckt av att mamma kom in i rummet och öppnade fönstret, och rullade upp dem dära grejerna  -.- Kunde ha sovit en timma till, men egentligen spelade det inte så stor roll. Har borta match idag mot Lerum, och det är samling nu 11.00

Ehm... ja, blev ett ganska kort inlägg för jag är lat och orkar inte skriva så mycket x) Ska packa och sånt nu, :)

14 LITER SPRIT

Åkte ju hem till dem jag nämde namnen på innan. Thomas fyller ju 25 år idag. Han fick typ bara sprit av alla, 14 liter sammanlagt var det + lite andra saker. Ganska mysigt där.... men kanske inte var sådär jätte kul. Det enda som är roligt där är ju när Peder drar igång med nåt ;) Var där i lite mer än två timmar.
När vi kom hem så skulle jag och mamma ut med Ludde. Åkte till fästningen och gick där. Fy tusan var det blåste ;O Kallt som fan var det också.
Kom precis hem från det, ska bort till Elin och några sen. Vet inte riktigt vad vi ska göra, får se :) Eller ska man dra sig hem till Thomas och göra han sällskap med spriten...haha ne, tror inte det :)

VI FÅR LA SE

Vaknade 11.00 idag, eller jag blev väckt då. Är faktiskt inte så trött ;O
Klockan 13.00 idag ska vi hem till Tobbe, Matte, Thomas och dem. Får la se hur det blir... jag gillar inte att följa med dit ;) Haha. Kommer la vara där i ett par timmar.
Ikväll kanske det blir hem till Elin, får se :)

Ne, ska gå o göra mig lite kaffe nu, tjoohej!

JAG SAKNAR DET

Kom och tänka på bowlingen för en liten stund sen... jag saknar den faktiskt. Jag gick i Monark i ca. 1 år och några månader. I det laget fanns det två tränare, en som jag verkligen hatade. Han gjorde allt för att det skulle gå dåligt. Och det är sant, det är fler i klubben som tyckte likadant om det han höll på med. Det var nånting han hade emot tjejer. Det slutade ca. 6 tjejer bara för han, och flera bytte lag. Som sagt; han förstörde.
Den andra tränaren va jätte schysst och så, men han körde liksom det gamla bowling-spelet. Och då kan man inte utvecklas.
Nicklas, han som äger bowlinghallen och har hand om allt, frågade mig om jag inte ville byta klubb. Visst ville jag det, men jag var för ung (jag var 13). Man skulle vara 16 (eller så var det 15) år för att få vara med i tjejlaget Cobra.
Men Nicklas fixade in mig i Cobra ändå. Och ja, så började jag där.
Tränaren för Cobra, hon är helt... vad ska man säga? Hon är sjukt bra, rolig, har humor och massa sådant. Lärde mig en massa nytt när jag började där.
Jag höll på med basketen samtidigt som bowling, och jag kunde inte välja med vilket jag skulle fortsätta med. Jag hann inte med båda + skolan.
Så i slutet av våras bestämde jag mig för att ta basketen ändå. Men nu börjar jag faktiskt sakna bowlingen ;O Jag känner att jag vill börja med det igen, men jag vill ändå inte lägga av med basketen. Hon tränaren i Cobra frågade mig för inte så länge sen om jag inte ville träna med henne varje Fredag. Funderar faktiskt på att göra det... men ska till bowling hallen nu nån dag, blir nog nästa vecka, och träna lite. Har inte gjort det på mer än ett halv år. Hade till o med glömt av min väska som står i hallen med mina klot, skor, puder (till händerna), "bowling"-plåster, licens och alla andra tillbehör. Jag hade glömt bort det :O

Ska ringa Mikael, "min bror" ;), nästa vecka och fråga om han ska med på några serier :) Ska bli kul.

 image396

Hittade en skit gammal bild. Är tagen när jag började spela bowling. Är i svart längst till vänster. Har även mitt röd, svart, silvriga klot där ;) Har ju två stycken andra nu. Ett blått, lite grönt är det i färgen, och ett som är blå, svart :)

TEST

Funkar det?



Ja, det gjorde det ;)

PERUK...?

Vad tror ni, är det peruk Lindsay använder, eller har hon klippt sig? ;)

image394

MUGGAR

Har inte hunnit skriva föräns nu. Skolan idag var kul, gympan var rolig. Började med en uppvärmning med att man skulle spela fotboll, och skjuta ner koner. Jag sög på det. Missade 4 ggr på skit nära håll ;O
Efter det hade vi NO, det var slappt. Har vikarie och ingen jobbar då... ;) Matte sen, läxan gick bra. Alla rätt.
Sista lektionen var SO, och då kollade vi på film nästan hela lektionen.

När jag kom hem så åkte jag och mamma direkt till Ge-Kås. Länge sen jag var där ;O Köpte bara lite små saker, som vanligt ;)
Kolla in mina muggar ;D

image391

image392  image393

Skulle egentligen ha ett par vanliga, men fanns inga snygga så fick bli dem här x)
8 kr styck ;)

SNART...

...så ska jag gå till skolan ^^

image390

HELT OKEJ, ELLER?

Nej, det tycker inte jag att det är iallafall.

http://www.slide.com/r/rHRbbzCO5D90OdlmKYTP08e7z_BvjFdI

2 BORTA, 2 NYA

Träningen idag var ganska... slapp? Skjöt för det mesta, och spelade dem sista 20 minuterna. Jossi gjorde så att vi slapp att springa så mycket. En valfri skulle gå fram och skjuta tre straffkast, och så gick Jossi fram. Om hon skulle missa alla, så skulle alla springa "16" (man springer 16 ggr fram och tillbaka på kortsidan inom 90 sekunder) och en idioten. Om hon skulle missa två så tror jag vi skulle få springa "16" och om hon bara missa en så slapp vi springa. Tur att hon satt två av tre ;)

Idag slutade även två stycken i laget, och det kom två nya. Men dem tränade inte, kollade bara. Hörde att en av dem hade spelat basket i 4 år, den andra vet jag inte ;)
På vägen hem blev jag på skit dåligt humör när jag fick reda på en sak. Och nej, ingenting om basketen. Men iallafall... lugnat sig lite nu ;) Hehe.

Mamma och pappa fixar maten nu så ska la snart äta :) Även kolla fördigt på ett avsnitt med Beck som jag inte hann med innan träningen.

Ehm... jaa, inte så mycket mer att skriva! :)

VI PRATADE MED HENNE

Skola idag dåe, helt okej dag. Roligast var ju ändå utanför slöjdsalarna ;) Idag gick vi också till Marie (lärare) för att prata om det som hände i Tisdags. Det gick fint och hon blev glad :)

Gick nyss en lång promenad med Ludde och sitter nu här. Ska ta nåt att äta, är skit hungrig. Sen blir ett avsnitt med Beck och sen 18.30 är det träning :)

Orkar inte skriva så mycket, därför blev det ett väldigt kort inlägg ^^

STÄNGDE AV

God Morgon alla.
Igårkväll satt jag mitt larm på lite tidigare än vad jag brukar bara för att jag skulle hinna gå ut med Ludde nu på morgonen. Men idag när det ringde så stängde jag bara av det, och somnade om. Så mamma väckte mig då jag brukar gå upp. Åt och lite sånt, sen gick jag ut med Ludde, och har precis gjort i ordning. Då är det bara skola som gäller ^^  ;)
Får ta och logga nu, tjuhej!


30 MINUTER FYSTRÄNING

Hade träning innan. Började som vanligt med ett litet samtal som alla Onsdagar. Idag var det bara Mathias som pratade. Sen efter det hade Lisa och Tina sina utvecklingssamtal. Så vi fick börja träna själva, körde då elvamanna och en annan grej som Don har visat.
Sen gick vi bara igenom lite olika spel och sådant, lite inför matchen i helgen mot Lerum. Efteråt ville Mathias prata med alla igen. Så nu ska va förlänga träningarna på Onsdagar. Vi kommer alltså börja 18.00 med fysträning till 18.30 och då ska vi ha samtalet mellan 18.30 - 19.00 och sen från 19.00 till 20.30 ska vi träna basket. Låter ganska mycket och länge, men kommer säkert gå bra :)
Mamma kom med Ludde och mötte mig utanför hallen x) Och det första Ludde gör att flyga på Don som alltid. Han luktar väl hund efter sina ;)
Duschade och sånt när jag kom hem. Och när jag väl hade börjat och så, och skulle precis ta balsam. Men då märkte jag att det slut -.- Så fick hoppa över det den här gången, och nu kan jag inte borsta ut håret, gött! Eller inte...
tog mig sedan en salad och åt den samtidigt som jag gjorde lite engelska. Ska nu sätta mig och se Beck, som nästan alla andra kvällar ;)

Tror inte jag skriver mer, så säger hej då och god natt nu! :D

PLUGG + STAN

Innan satt jag och pluggade, biologi, engelska och idrott. Som jag nämde i förra inlägget; fick ett häfte jag skulle göra, bara för att jag inte kan vara med på simningen.
Hann till fråga 11 av 13 sen kom Marren hit. Klockan var då ca. 13.40 gick hem till henne, gjorde oss voffel-mackor och drack Cedevita. Mumma! :D Sen torkade hon håret, och sen cyklade vi till stan.
Provade sådana fula kläder inne på H&M, hade lite tråkigt så var tvungna att göra det kul ;) Sen så hittade jag halsbandet där inne på H&M, och Marren köpte en tröja från Gina Tricot. Kollade sen i typ alla vanliga affärer. När vi var klara så cyklade vi till bibblan. Hon hittade boken hon ville låna. Haha, ingen hade lånat boken sen 2003 :D Populär, verkligen ;) Hon har inget låne-kort och jag hade glömt mitt hemma, så hon la undan den. Hon får la ta med sig mitt imon när hon ska dit. Roligt lät det när Marren sa att hon hette Caroline Larsson ;) Passar ju inte alls till henne :P
Jajja, efter det cyklade vi hem, och nu sitter jag här ;)

image388  image389

Halsband från H&M 49,50 kr

9A = KOKTA?

9A = kokta. Enligt Hanna skulle vi bli det idag ;) Haha!

Kom hem för.... 20 minuter sen kanske, från skolan. Idag var hela klassen tvungna att prata med två lärare om det som hände igår. Det gick.... la bra? Tror det iallafall. Men sen glömde jag helt bort att jag skulle prata med Marie. A (lärare) om en grej .__. Så får ta det imon.
Dem andra har idrott nu, simning. Jag kan ju inte vara med där uppe så jag får gå hem istället. Idag fick jag med mig ett häfte om motion och sådant, med frågor som jag ska göra klart tills på Fredag. Inte alls jobbigt, ganska lätta frågor och det är ju bara 13 stycken.

Marren kommer hit sen direkt efter simningen, sen ska vi hem till henne och sen blir det stan. Hon skulle till bibblan och låna en bok. Om jag ska vara seriös så tror jag faktiskt inte att Marren har lånat en enda bok förut. Inte på bibblan i stan iallafall. Sen blir det la bara kolla lite i affärer, ska även kolla efter halsband på HM som jag hade tänkt att köpa.

Jajja, ska sätta mig och plugga nu! Kanske skriver mer sen :)

MIAS SYSTRAR

Innan idag var jag och hämtade en bok som jag hade satt upp mig på, Mias systrar heter den. Har väntat på den i några månader. Dem böckerna é så jäkla bra! Fjärde boken är det här. Gömda, Asyl och Mias hemlighet är dem tre böckerna som är innan den här, och jag vet att jag nämt alla tre tidigare i bloggen.
Vecka 9 ska vi vara klara med bokrecensionerna, så tänkte att jag kunde ha den här boken då till det. Funderar på om jag ska börja läsa i den ikväll...

image387

Om boken:

"Mia Eriksson fick en fristad i USA, men ända sedan hon tvingades gå under jorden har hon stått i kontakt med medsystrar. Kvinnor som likt Mia själv slåss för sin och barnens överlevnad. Några av dem vill hon försöka hjälpa...

Mia Eriksson - från Gömda, Asyl och Mias hemlighet - berättar här tillsammans med Kerstin Weigl om tre vanliga svenska kvinnors liv på flykt undan våldsamma män.

Veronika lever med misshandel och hot från sin förre pojkvän, men det är han som av tingsrätten ges vårdnaden om deras gemensamma son. När hon får pojken tillbaka blir konflikten livsfarlig.

Leila flyr den svenska småstaden samma dag hon ska gifta sig. 17 år gammal börjar hon sitt ensamma liv, utan familj och vänner.

Anette lämnar Sverige för USA i hopp om att kunna skapa ett nytt liv för sig och dottern. Men för att få stanna i landet måste hon ingå ett riskabelt skenäktenskap."

GRATIS

Kom hem från stan för en liten stund sen. Skulle köpa ny mascara och en ny kofta. Mascaran fanns, men koftan var slut -.- Jag väntar alltid för länge :O Det finns aldrig kvar när jag ska köpa det, eller så är det fel på storleken eller färgen. Nästa gång jag hittar nåt ska jag köpa det direkt ;)

image386

Telescopic Mascara 149 kr från Kicks.
Man fick även med sig sånt dära medel, Make-Up remover, gratis. Bra att man fick det, mitt tog slut igår ;) Haha :D

VAD TYCKER NI?

image384

image385

Från och med höstterminen ska man få sina första betyg redan i årskurs ett. Dem tycker att Sverige måste lämna flumskolan bakom sig genom ett ökat fokus på kunskapsresultat, och att föräldrarna har rätt att få tydlig och skriftlig information om hur det går för deras barn i skolan.


Jag tycker det är för tidigt att får betyg redan då, vad tycker ni?


EN BORTTAPPAD KLASS

Skrev ju lite innan när jag satt i grupprummet, märkte nu att klippet inte funkade, men skit i samma ;) Försökte ladda upp det igen, men funkade ändå inte.
Är hemma tidigare än vad jag egentligen skulle ha vart. Vi hade ju ingen lektion, höhö ;)

Efter detta kom jag och tänka på i sjuan eller åttan, måste ha vart åttan... när vi hade en vikarie som hette Johanna. Hon var inte den smartaste precis. Ingen tyckte om henne heller.
Så vi skulle ha henne, och alla i klassen satt där utanför NO-salen som vanligt och väntade på hon skulle komma och vi skulle börja lektionen.
Men så bestämde sig alla i klassen för att strunta i den lektionen. Så vi gick till korridoren vid våra skåp och satt där o tjötade.
Sen kommer Johanna bort till oss och säger; vad gör ni här? Ni ska ju ha NO med mig? Och vi i klassen sitter o låtsas som ingenting och säger: vadå? Har vi?
Det dumma med det var att alla satt med sina NO-böcker framför sig x)

Jajja, vi är la en klass för sig.


DEN LÅNGA LEKTIONEN

Har precis haft den långa SO-lektionen, 1 timma och 10 minuter. Och ja, jag tycker det är länge ;) Men den gick snabbare än vad jag trodde.
Sitter nu i grupprummet med Ayse och Marren. Lyssnar på Jimmy Cliff - I can see clearly now (videon). 
Har språk nu som började 10.20 ska göra engelskan, har ju läxa i det tills på Torsdag.



SNART ÄR DET DAX

Mjaa, ska snart o lägga mig jag. Eller det gamla vanliga - lyssna på musik  :)
Så... god natt alla!


FETMA

Om några minuter är det dags för Outsiders. Tror det skulle handla om fetma, eller något sånt iallafall. Människor som var tvungna att välja mellan banta eller dö. Kan bli intressant, eller vad säger ni....

NU ÄR DET JAG...

... som är nyduschat och inte Ludde ;) Kom hem från träningen för en liten stund. Den gick la sådär... jag och Lisa gjorde det bra i slutet ;) Huhähä.
Efter träningen hade vi typ ett litet samtal, alla i laget + Don och Mathias. Pratade om man var nöjd med sin spel tid och sådana saker. Fattar inte hur vissa tänker, men alla har la sin åsikt om saker och ting inom laget.
Skit i samma, hoppas det löser sig. För det är inte bara en som har tänkt att sluta, det är ju fler så, mja... får hoppas på det bästa.

Jajja...

MODEDUELLEN

Vem tycker ni bär upp dressen bäst?

Amanda vs Chloe
image378


Phoebe vs Paris
image379


Kate vs Kate
image380


Brooke vs Mary-Louise
image381


Vanessa vs Julianne
image382

STORHANDLA?

Ja, det ser ut som att Lindsay har gjort det.

image376


Ser ju nästan ut som när vi har vart och hämtat alla medeciner.

image377

Okej, kanske inte, men ändå ;)

HELT OKEJ

Kom precis hem från skolan. Helt okej dag, har bara så jäkla ont i huvudet. Har fått ny musik lärare. Han verkar la.... bra, haha! Eller jag vet faktiskt inte. Och jag kommer typ få han som kontaktlärare :O Den andra läraren vi hade var ju min kontaktlärare... -.- Jajja. Får se hur det blir med den saken.
Bilden var nog roligast idag, eller jag och Marren hade iallafall kul ;) På språket jobbade jag faktiskt ;O Eller...hjälpte Marren med SO:on ;)

Nu ska jag gå och göra mig lite mat :)

FÖR TIDIGT

God Morgon alla!
Gick upp för tidigt idag... som alltid när vi har sovmorgon ;) Har ändrat schemat, så nu börjar i 08.50 varje Måndag. Men jag klarar inte av att ha sovmorgon, det blir bara fel x)
Jajja, tog lång tid innan jag somnade inatt. Och när jag väl hade somnat, kändes det som att jag fortfarande var vaken :O
Sitter här nu, skulle egentligen bara starta BitLord. Ska göra mig i ordning snart och sen till skolan. Börjar la med svenska eller nåt... -.-

Skriver mer senare, tjuhej! :)

JAG KAN INTE SE DEM

Det verkar som att det går lite trögt med nya inlägg. Jag kan iallafall inte se dem allra nyaste som är publicerade. Jajja. Jag har gjort matteläxan, badat Ludde och är snart klar med SO:on. En fråga kvar.
Sket i att träna idag. Orkade inte, och jag hann inte med det heller.
När jag är klar med den sista frågan så blir det Beck och popcorn!

NYBADAD LURVIG SAK

Har precis badat Ludde, eller mja, duschat han eller vad man nu ska säga. Det gick jätte bra, precis som dem andra gångerna :) Nu är han iallafall vit igen. Innan var han typ grå :P

         

GOD MORGON!

God Morgon :)
Vaknade för ca. 15 minuter sen. Mamma skulle jobba, och min bror och pappa skulle till bowlinghallen för Mackan hade match där. Så pappa väckte mig vid 09.00 tiden, men orkade inte gå upp och Ludde ville också sova så han kom upp i min säng. Har sovit tills nu typ, ska ta nånting att äta nu.

Har fyra saker att göra idag;

Träna (?) kanske
Skriva SO:on
Göra matte-läxan
Bada Ludde

Inga speciella saker, men ändå. Aja, är skit hungrig, får se vad som finns i köket.

ÄNNU MER

Jaa, varför inte ta och göra som dem har gjort?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1617253.ab

Att dem orkar hålla på så =/

EN FLICKA

Igår kväll födde Nicole Richie en liten dotter, Harlow Winter Kate Madden.
Grattis till henne och hennes pojkvän Joel Madden :)

image368

NI HAR VÄL INTE GLÖMT?

Den har väl inte glömt av den här underbara låten? ;) Haha, skoja, underbar är den ju verkligen inte!
Men typ alla kunde ju den dansen förr när låten blev populär x)


DET BLEV INGEN

Skrev ju att jag skulle se på Dead or Alive, men blev inte av. Jag hade laddat ner filmen och sånt. Pappa hade sagt att den var bra, men läste innan på internet om den och då verkade inte den filmen vara bra. Men tänkte jag kan se den ändå, har inte så mycket annat att göra.
Men, den hette inte så den pappa menade ;O Han hade sagt fel, utan han menade Stay Alive -.- Bra där.
Så det blev ingen film iallafall xD Men håller på att ladda ner Stay Alive.

image367

DEAD OR ALIVE

Ska sätta mig och se den filmen nu. Någon som har sett den?
Tveksam om jag kommer tycka att den är bra.

VARBERG - TJÖRN

Hade match innan, samling 11.00 och den började 12.00 pratade lite med Don innan matchen. När det var 20 minuter kvar så värmde vi upp och sånt som vanligt.
Jag fick börja med att spela matchen ;O Visst, för ca. 1 vecka sen så pratade jag och Don om "första femman", så visste typ redan om det. Men ändå, blev lite förvånad.
Första perioden gick bra, i slutet av andra sög det. Alla spelade typ dåligt då. Men sen i tredje gick det bättre, och i slutet av hela matchen gick det bra. Alla var typ på hugget då ;) Det var en jämn match. Låg lika i stort sett hela tiden, men sen i slutet så fick dem i nåt poäng mer än oss. Så det slutade 44 - 47 tror jag. Vi förlorade iallafall med 3 poäng. Synd att Tina inte försökte skjuta en trea när det var några sekunder kvar. Kunde ju blivit lika då.
Jag tyckte att jag spelade helt jävla kasst, men Don tyckte helt annat.

Duschade sedan i hallen, hatar egentligen att köra det, men jag Ayse och Mathilda skulle ju ha kiosken. Mysigt att stå där svettig ;) Haha. Gt och Jennifer stannade också kvar där. Alla var hungriga så vi besämde oss för att käka Donken-mat. Jag och Ayse cyklade dit och köpte mat, och tog med oss det tillbaka till hallen. Skulle egentligen låna Gts cykel, men kunde inte cykla på den, så snodde Liris cykel istället. Den var ju ändå olåst ;)
När vi hade käkat upp och sånt så började killarnas match. Kollade på den, och mja, dem spelade väl bra. Kollade inte så mycket på det x) Men Varberg vann iallafall. Deras motståndare var verkligen dåliga :O

Strax innan deras match var slut så kom Mathias och då stängde vi kiosken. Drog sedan hemåt, satte mig direkt vid datan ;) Duschade ju i hallen, men har inte packat upp ännu ;O Får ta och göra det nu.

Bilder ---> http://jagtogfelnummer.bilddagboken.se/

FJORTIS, BLATTE ELLER SNOBB?

image364  image365  image366

Idag ser man en tydlig uppdelning bland alla svenskar. Utseendet och stilen placerar alla i olika grupper, och idag finns det fler människotyper är någonsin. I vardagspråk benämner vi några av dessa grupper som; fjortisar, blattar, snobbar, lantisar, latinos, svennar och bögar. Det var bara ett fåtal grupper. Men hur känner man egentligen igen dessa grupper? Där får man nästan dra egna slutser.

Fjortisar: Urringnar som nästan når naveln och flashar de uppushade brösten. Till de nedre regionerna följer minikjolar, bara ben och ditt mål ska vara att visa dina rosa string för halva världen. Om det är för kallt för minikjol, är 96-jeans det självklara alternativet. När det gäller ansiktet ska du vara sminkad dygnet runt som om att du ska på fest och ha läpparna täckta av minst några tiotals lager av läppglans/läppstift. Ditt ordförråd ska till stor del bestå av följande ord: asså, ba, liksom, typ, dah. Och vid varje slut av en fras ska du kolla upp (lite puppy-eyes aktigt) samtidgt som du har din mun halvt öppen. Våga inte heller visa att du kan saker och ting, utan spela som om du är lite halvt distraherad hela tiden och inte riktigt hänger med.

Blattar: Snabbt och kort: V-ringade t-shirts som visar ett smärre buskage av brösthår, 3 kilos guldhalsband, fyra milimeters långt (kort) hår med kepsen på sned. Jeans som ser ut att vara åtta storlekar större och på handleden en stor klocka i guld. Tänk 50-cent helt enkelt. En vanlig fras kan låta exempelvis såhär: "ee dy bryschaan, ee dyy kaaxxii?" eller såhär "dy vet mina KYSINER, eh, vii KYYTAR dii", eller varför inte: "vaa saaa dyyy om MIN mamaa?"


Snobbar (även s.k. fjortiskillar):
Backslick med överdoser av Sveriges dyraste hårvax. Tajta jeans (för tajta), skjorta med dom tre första knapparna uppknäppta och svarta, glänsande nästan spetsiga skor. Accessoarerna ska vara dina guccibågar och din klocka i silver. I exempelvis tunnelbanan måste du ha dina händer täckta av skinhandskar för att inte få direktkontakt med stångarna och i en buss lutar du aldrig huvudet bakåt för att slippa att dit hår ska röra vid stolen. Kortare sagt: bacillskräck.


Jajja, det var väl lite om dem "vanligaste" grupperna man kan dela in alla människor i.

I vilken grupp (inte bara av de ovannämda) skulle du placera dig själv i?

Ta inte inlägget allt för seriöst.


DET SKA VARA DEM "NYA"

Kollade nyss på ett av dem äldsta avsnitten med Beck. Egentligen gillar jag inte dem gamla, som det här avsnittet var ifrån 1976. Och då är det ju inte Peter Haber och Mikael Persbrandt som är med i filmerna. Vet inte vad dem två heter dem som är med då.
Men har ändå bestämt mig för att se alla i ordning ;)

image363

BECK

Åh orka! (bilden) Fick precis ner alla avsnitt med Beck. Ska sätta mig och se nåt nu :)

image362

JAG KÖPTE EN VÄSKA FÖR 13700 KR

image361
  
Jag köpte en väska för 13700 kronor.

Vilken är din reaktion? Du blir säkert smått chokad och checkar igen att du läst rätt och inte sett en nolla för mycket. Du kanske tänker "Vilken människa som lägger en femsiffrig summa på en väska, det är ju löjligt!" eller så tänker du kanske "Skaffa ett liv. Palla vara Ebba von Sydow som trallar runt på NK med sina skit dyra väskor hängades runt armen." Men skit i samma vad du tänker, det är säkert inget positivt ändå. 

Men hur skulle du reagerat om det istället stod "Jag köpte en TV för 13700 kronor."? Då skulle dina och många andras tankar gått i andra banor. Det skulle vara mer accepterat och normalt att lägga 13700 kronor på en TV istället för på en väska. Man skulle inte alls blivit chokad. Varför så olika reaktioner när det handlar om två fulständigt olika tillbehör? Men med samma pris?


Jo... mode, kläder, accessoarer och skor har blivit stämplat som ytligt. Därför är det fel att lägga så mycket på "ytliga ting". TV har däremot alla och är helt normalt att spendera halva lönen på. Allt handlar egentligen om personliga intressen och vad man väljer att lägga sina pengar på. Bara för att du inte råkar vara teknikintresserad utan istället modeintresserad ska du inte behöva att folk ser ner på dig. 


Jag skulle själv aldrig kunna lägga 13700 kronor på en väska. Men jag vet att de finns de som gör det. Jag tycker ändå att man ska respektera att de lägger ut sina pengar på en väska, istället för en TV. Så klaga inte på dem som hellre köper tex; kläder för ett antal tusen, än något som ni tycker är "viktigare" Som jag nämde innan; det handlar om personliga intressen.

Vad tycker du?


KÄRA BILDDAGBOK... ;)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1613016.ab

Så kan det också hända ^^

HAN ROAR SIG SJÄLV

Ja det är precis vad han gör, gissa vem som är under sängen....



Självklart är det Ludde :) Han har kommit på att han kan bita tag i hans säng, och sedan vända den så att han får den på sig. Och då ser det ut såhär.

image359

image360

När han väl har kommit "ut" från den så lägger han sig på den, fast på fel håll... ;O

DET VAR KUL

Började ju med idrott idag, innebandy. Hanna skulle hålla i uppvärmningen och det gick bra. Den ena leken var faktiskt rolig, hon kallade den för koblajja eller nåt sånt? Men finns ju typ 100 namn till samma lek.
Vi hade ju inte språk idag, så kunde inte göra matte-läxan som jag nämde tidigare att jag skulle. Så får göra den tills nästa matte lektion. Tror det är på Onsdag.
Ganska lungt idag i skolan, fast SO:on é så jäkla seg. Hade det sist. Slutade ju 12.50 idag, har ändrat schemat. Skulle egentligen haft en till lektion, men den är flyttad till en annan dag :)

Har precis scannat (?) in några gamla bilder o sånt. Eller ah, min bror gjorde det åt mig ;) Så ska nog ta o lägga ut dem nu, om jag orkar... ;)

INNEBANDY

Ska dra mig till skolan nu, och då är det dax för innebandy ;) (idrotten)

image358

ÄR DU VAKEN?

God Morgon alla!
Gick upp för en stund, har precis ätit en macka. Är skit trött... och vi har idrott först =| Inte så bra ;)
Har matte läxa till idag, men jag får göra den senare i skolan på språket eller nåt.
Ehm... ja, jag har inte så mycket mer att skriva ^^ Ska göra mig i ordning nu :)

YUMMIE!

Ska snart äta det här :D Så himla gott!

image356

image357

Ser ju nästan ut som blod på kanterna ;o

SJUNGA I DUSCHEN

Kom hem från träningen för en stund sen. Mamma började precis med jordgubbspaj när jag hade kommit ut ur duschen ;) Mumma.
Jag har en vana att alltid sjunga i duschen, eller ah, oftast. Och det är alltid The Ramones - Rock N Roll High School eller Jason Mraz - I´m yours. Brukar ni också sjunga i duschen?


VAD TYCKER NI OM DET?

Titta på den här Photoshop videon. Vad tycker ni?
Jag tycker att den är sjukt bra gjord.


EN PENNA I HJÄRNAN

Bland mina favoriter har jag sparat en artikel från 2007-08-06 ganska gammal är den ju, men jag tycker den är helkonstig, och jag har läst den flera gånger. 
Den handlar om en kvinna som hade en penna i hjärnan - i 55år! Kan ni tänka er :O Det hände när hon var fyra år, då hon ramlade och fick pennan rakt in i huvudet. Pennan fick sitta i hennes huvudet, inne i hjärnan, bara för att den inte hade träffat vitala delar. 55 år senare (alltså då hon var 59 år gammal) operarade dem bort den för att den hade påverkat synnerven och en central artär.

image354

Pennan var 8 cm lång.

HON ÄR TILLBAKA

Andra skoldagen då ja, äntligen över ;) Haha, ne men skolan är inte lika så längre som innan. Men visst, den har ju precis börjat...
Jag har ingenting att skriva om idag faktiskt, kul i caféet med Kim och Hasan ;) Sen så.... mjaa, Marie är tillbaka efter 1 ½ år.
Idag bestämde jag mig för att faktiskt börja jobba på språket ;) Har inte gjort nånting typ under hela förra terminen, men nu så :P

Jajja, inget mer att skriva.

MYCKET BRA!

Ser på en film som går på TV, men är reklam nu så hinner skriva lite ;)
Träningen innan gick bra. Idag var det Gts och Issas tur att ha sina utvecklingssamtal. Uhh, vill ha mitt snart ;O
Vi var inte så många idag, 8 stycken typ. Rätt gött att vara så få nu när vi delar hall med 93:orna.
Efter träningen började Don prata med mig. Fick höra mycket bra saker av han, många kommentarer och sånt. Det var kul att höra :)

Mamma hämtade mig med bilen efter träningen. Slutade den 20.30 och filmen på TV på började 21.00 så det var därför.
Hmm... ja, jag har väl inte så mycket mer att skriva :)

TRÄNING, TRÄNING!

Träning om en halv timma, har faktiskt lust att träna basket idag. Brukar inte ha det, men nu så! :)

INGET SYRE

NORRKÖPING. Att elever i både sexan och femman har utövat livsfarliga lekar som går ut på att man svimmar på grund av syrebrist, på rasterna i skolan, utan att någon vuxen bryr sig om det är ju helt knäppt, eller vad tycker ni?
Dem är ju runt 12 år, och har som svart till varför dem gör det; det är spännande.
Dåligt av dem vuxna/lärarna vet om vad dem håller på med, men gör ingenting åt saken.

image353

NÅT SÅNT IALLAFALL

image352

Ja, det kommer väl bli så :) Nåt sånt iallafall.

TROR NI VICKAN GILLAR GRÖNT?

image351
Nee, vad får en att tro det?

EN TÅRTA OCH EN SKOLA

Skolastart idag då ja. Var inte alls jobbigt att komma upp, det hade jag trott att det skulle vara ;O Rätt skönt att vara tillbaka på ett sätt, träffar alla igen. Men skolan é ju tråkig...
Jajja, hände väl inte så mycket. På svenskan fick vi reda på NÄP (eller hur man nu skrev det), när vi ska ha två av dem. Ett vet man inte när det kommer ju. Ska ha dem redan v. 6 ;O skönt att få göra dem ganska tidigt.
Hade inte eller någon idrott idag, eller mjo, men kollade på nån film och lite sånt.

Igår tänkte jag skriva lite om när vi var hemma hos Ayse och sånt, men bloggen krånglade till max så det funkade inte. Skriver lite om det nu ;)
Mötte Pallis ca. 12.45 och gick direkt till stan. Varken jag eller hon kom på vad vi skulle köpa till Ayse. Men tillslut hittade vi :) Nån timme efter gick vi hem till Pallis och gick ut med Beppe en snabbis. Runt 14.30 stack vi hem till Ayse.
Hon ville hyra film så vi cyklade iväg och gjorde det. Sen åt vi pizza, efter en stund så blev det tårta. Skit god var den :D
Och tillslut kollade vi på filmen, Shrek 3 :P Den var bra faktiskt ^^ ;)
Jag och Pallis gick hem samtidigt, var runt 21.00 tiden då tror jag.

Så jaaa, det var la det :D

FIXAT!

Mamma lovade mig igår att hon skulle väcka mig 09.30 men det gjorde hon ;O Kanske glömde det, vet inte.
Pallis ringde mig 11.00 och undrade om jag skulle till stan idag. Så ska möta henne lite senare, ska göra mig klar nu och sånt. Sen ringa henne, måste ju till stan sen o köpa present till Ayse. Varken jag eller Pallis har en aning om vad vi ska köpa ;O Och jag är så himla dålig på sånt, kommer aldrig på nåt man kan köpa i present .__.
Och efter stan blir det hem till Ayse. Vet inte när jag kommer hem, får la se :)

Just det ja! Det jag skrev inatt om att allt mitt försvann på vänster-sidan försvann. Nu är det fixat! Skickade iväg ett sånt hjälpmeddelande innan, och fick det fixat imon 3 minuter. Så ska det vara, snabbt ska det gå ;)

ÄR DET SÅ FÖR ER OCKSÅ?

Åh fan vad blogg.se dampar :O Och jag vet att jag inte sa det för så länge sen.
Som nu, nu ser jag inte min grejer liksom på bloggen. Såhär ser den ut för mig:

image350

Allting på vänster sidan är borta. Är det så för er också?
Hoppas att det bara är just nu när det krånglar det är så... x)

JUST DET JA!


Grattis till Leo också :)
image349

TILL DEN BÄSTA!


Grattis Ayse :)

image347

VECKANS "ATT GÖRA"

Har sett att många bloggare gör sådana här listor på Måndagar, och sen visar den uppdaterad på Söndagen. Så tänkte följa grupptrycket här att också göra det ;) Men kommer säkert glömma av det ;O

Veckans to do list


[  ] Skolstart

[  ] Köpa present till Ayse, sen hem till henne o gratta henne :)

[  ] Match på lördag (om jag ska vara med?) + secket

[ x ] Fixa kort

[ / ] Träna (tränar ju måndag, onsdag, torsdag + F&S. så är ju inte "klar" med det)
[  ] Fixa pengarna med mobilen (har blivit nåt knasigt att dem inte drar rätt pengar)

Om jag kommer på nåt mer, så uppdaterar jag listan. Just nu är det inte så mycket ;)


ALKOHOLFÖRGIFTAD?

Paris Hilton och Kelly Osbourne ska tydligen ha fått för mycket att dricka i sig under en fest. Då kommer sanningen fram, enligt Kelly, om hennes drog/tablettmissbruk.

Och när hon berättar det för Paris, ska hon då enligt nöjessajten ha svarat:

- Gjorde jag? That's hot!
Kelly skyller alltså på att Paris, att det var hon som gav henne den första alkoholförgiftningen.
Vet inte om jag själv tror på det, att Paris gjorde det. Både Kelly och hennes bror har ju vårdats för drogmissbruk.

image346


"OCH JAG ÄR SÅ GLAD FÖR DET!"

Outsiders har börjat nu igen, kommer idag klockan 20.00 Äntligen! :D "och jag är så glad för det!" ( som blondinbella alltid säger ;) ) Älskar det program ;) Att vissa människor kan vara så knäppa. Som idag skulle det handla om folk som letar i sopor och sen äter det (?) Nåt sånt var det. Mysigt eller vad säger ni ;O
Ska sätta mig och se det nu, tjuhej ;)

image345

DET GICK BRA

Träningen innan var ganska rolig. Eller ja, den var bra om man säger så. Gick igenom dem mesta uppställningarna o sånt. Blev lite krångligt där för mig med nummer 3 och 4 ;) Så Lisa fick ta min (vi har samma) plats där så länge tills jag fattade x) Sen gick det priiiiima. Tiden gick skit snabbt :O
Mamma kom och hämtade mig med bilen, snällt ;) Men det var för att det regnade ganska mycket.
Duschar och ätit nu dåe :) Sitter och gör i ordning lite på datan. Har inte så mycket plats kvar ;O


GÅ, GÅ, GÅ....

Kom precis hem o sånt. Åkte ju till stan för att fixa några grejer, gick bra :)
Dirket när jag kom hem så gick jag en promenad med han som tog 50 minuter. Sitter nu med en mugg latte och ska spela pcw. Hinner inte skriva mer, Morsan tjatar ;) (morsan = en som spelar cs)

image343  image344

ETT ÖGA RÖTT

Mamma drog upp mig ur sängen för en liten stund. Ville sova längre men icke. Hade ställt mitt larm idag på 08.30 det är ju snart skola så kanske är bra att gära så. Men idag stängde jag bara av det och somnade om.
Som sagt; gick upp för en liten stund sen, vaknade med ett öga är helt knall rött :O Jajja. Skit i det, men snyggt är det verkligen ;)
Ska äta om en liten stund, sen ska jag till stan och fixa några grejer :) Sen lite senare är det träning :)

SÅ LÄNGE

God Natt och Hej Då så länge!
Ska lägga mig o lyssna på musik :)

image341       image342

BULGARIEN, VARFÖR INTE?

Åh vad jag saknar värmen just nu :O Vill till Bulgarien igen. Eller nåt annat varmt land.
Kollade igen lite gamla (från 06-07) från Bulgarien.

Jag och min bror ser ju väldigt glada ut,
eller vad säger ni? 2006

image335

image336  image337

image339  image340

image338 

TROR NI ATT JAG KLARAR DET?

Några har sagt till mig att jag säkert inte skulle klara av att inte äta tex; äta godis, chips, dricka läsk o sånt på ett tag. Så vet ni? Ne... självklart inte. Jag ska inte äta och dricka sådant på 1 månad :D Tror ni att jag klarar det? ;)

image333


SLASK & REGN

Gick bort till Elin o dem innan. Gick först till Hajen och köpte lite grejer, sen tillbaka hem till Elin och kollade på en film. Skulle egentligen tagit oss ner till videomixen, men ångrade oss när vi kom o tänka på vädret, så fick bli en film hemifrån Elin. Kommer inte ihåg vad den hette ;O
När den var slut så satt vi bara och tjötade en stund. Sen stack vi ut, gick bara runt och kollade läget ;)
Kom hem för en stund, har också vart ute med Ludde en sväng ju innan jag satt mig här :)


HEJDÅ!

Nu går jag bort till nåra för att se vad dem har för sig ;) Hej svejs!

OM MIN BLOGG

Hur kom du på vad din blogg skulle heta?

Jag funderade inte så mycket på vad den skulle heta. Kommer inte ens ihåg vad jag har fått carrowsan ifrån. Någonting som bara ploppade upp säkert ;) Sen så... ja, fick den väl bara heta så :D


När började du blogga? Och varför?

Jag har haft en eller två bloggar innan den här, och skrivit där då. Riktigt länge sen var det. Men efter ett tag så la jag ner det här skrivandet. Tappade väl lusten? Jag vet inte varför faktiskt. Sen så hittade jag sidan blogg.se och blev medlem här. I mars så har jag haft den i 1 år. Först skrev jag en gång om dagen, sen en period då jag inte skrev på nån månad, och nu uppdaterar jag den flera gånger om dagen.
Jag vet egentligen inte varför jag skriver, många försöker ju få så många besökare som möjligt. Men själv skriver jag nog för intresset ;)


Vad handlar din blogg om?

Det är nog lite allt möjligt. Skolan, fritiden, träningen. Nu det senaste har det ju vart lite om kändisar och lite andra små saker. Som sagt; lite smått och gott.


Vad är det bästa och sämsta med bloggen? (din egna)

Hmm... jag vet faktiskt inte riktigt. Kan nog inte säga det sämsta med min blogg. Kommer inte på någonting just nu. Dem som har en mer känd blogg tycker nog att alla deras "otrevliga" kommentarer dem får är det som är tråkigt med bloggen. Men min är ju inte känd så det slipper jag ju ;)

Det bästa vet jag faktiskt inte heller, haha! Men det roligaste är nog kommentarerna ;)


Vad tror du kommer hända med din blogg år 2008?

Inget speciellt, men jag själv kommer nog att fortsätta blogga som jag gör nu :)


SORRY

Sorry för alla bilder jag laddar upp. Tycker ni det är jobbigt behöver ni inte kolla ;)
Morgon promenad med Ludde.

image326

image327

image328

image329

image330

image331

image332

Testade att göra bilderna mindre, men blev inte alls snyggt. Så dem får vara såhär stora ;)

FRUKOST TIME!

Frukost vid datan; vanilj yoghurt med musli och en tekaka med prickig korv ^^

image325

Mumma!

TIDIGT FÖR MIG

Hey, kan ni tänka er, jag är uppe tidigt :D JAG! Vaknade 08.30 idag. Har typ aldrig vaknat så tidigt utan att någon har väckt mig. Gick upp o gjorde lite latte, och sen la mig i sängen igen. Ludde kom också upp då, så vi låg o kollade på Simpson ;) Och sen 8 simple rule.
Har precis vart ute den snabba pinke-rundan med han nu. Nu ligger han o snarkar i min säng igen. Snart kommer han la ta över den ;O
Men har man börjat låta hunden sova i sin säng, så ska den ju få göra det i fortsättningen. Visst knör han, smackar och snarkar. Men det överlever jag ;)

MAH BIG BOI

Ludde kom precis in till mitt rum för att sova i sängen.
Ska ska också gå o lägga mig nu :)
Eller mja, lyssna på musik blir det väl ^^

image324

SÄMSTA SKÅDISARNA

image322   image323

Eddie Murphy och Lindsay Lohan har blivit framröstade till 2007 års sämsta skådespelare. Ca. fyra miljoner människor röstade om filmåret 2007.
Eddie Murphy röstades fram till årets sämsta skådespelare för sin insats i filmen "Norbit". Lindsay Lohan blev Murphys kvinnliga motsvarighet för sin roll i rysaren "I know who killed me".

Det var ju nästan väntat, speciellt att det skulle bli Lindsay.
Man har ju hört ett antal gånger att hon inte är någon bra skådis.
När det gäller Eddie vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Tycker varken han är bra eller dålig.


 


MAN KAN JU INGET ANNAT

Jag läste en artikel på aftonbladet, skriven av Magnus Sundholm. Jävligt bra skrivet. Han skrev om Britneys besök på sjukhuset och vad fan hennes mamma gör när Britney håller på och går under. Ja, tom gränsen till självmord.
Läs den här ---> http://www.aftonbladet.se/nojesliv/kronikorer/magnussundholm/article1569779.ab

Vad tycker ni om hans krönika?


FLER LÄSARE?

Har ni tänk på en sak, att ju "fyndigare" rubrik ni har på era inlägg, ger fler besökare? Eller inte direkt fler besökare, utan fler sidvisningar. Men när ni har fler sidvisningar, då hittar ju folk er. Och då kanske dem börjar läsa din blogg dagligen. Tillslut blir dem unika besökare.
Om man tex; har en rubrik med Måndag. Hur många tänker "ååh vad spännande att läsa det inlägget!"? Typ ingen, eller hur?
Kom på en lite bättre rubrik, inte bara vilken dag det är eller liknande :)
TESTA - det funkar ;)

NU KOMMER DET VITA!

Mjaa, snön alltså. Nästan lite humor där va, hähä.
Gick ut med Ludde, jag mamma och pappa. Som det snöade! Var ju riktigt mycket faktiskt. Något större flingor den här gången än förra ;) Kul om det är kvar till imon. Jag tycket det är fint med snö :O Ludde tyckte verkligen om det. Han har nog aldrig sprungit så mycket som idag. Rullade sig gjorde han ju självklart också, försökte fånga snö-flingar o en massa andra saker. Det roligaste var ju ändå när han sprang i snön, och sen gled. Sen kom det en liten jord-plätt typ, så han tvärstannade o ställde sig på huvudet x) Han stog ju kvar så en stund, såg skit kul ut. Synd att man inte hann att ta kort där asså. Tog lite andra kort, men inga som blev bra. Snöade alldeles för mycket. Får se om det går o ta imon. Om det inte har regnat bort eller nåt ;O

    Bild 1: Ludde Bild 2: Mamma springer, och Ludde efter. Pappa håller i kopplet och é tvungen att springa han med ;)


image316

image317

image318

image319

GLÖDHETA ELLER ISKALLA?


image312

Vad tror ni om Kiss det här året? Kommer dem att bli iskalla som dem flesta tror?
Det skulle faktiskt inte förvåna mig om dem blir "iskalla" i år. Visst é dem bra, men tror inte dem flesta kommer att tycka dem é så glödheta efter år 2007.

Kom o tänka på när pappa berättade om när han och hans kompisar brukade klä ut sig och sminka sig som Kiss när dem var ungdomar. Skulle gärna vilja se ett kort på dem ;) Har även vart på tal om att åka till farmor o farfar för att leta upp pappas Kiss grejer, tex; han silver sprejade skor. Men tror inte att dem finns kvar, men ändå ;) Haha...

image313


IDAG HADE VI TRE OLIKA MACKOR

image311




Detta var mitt påhittiga lilla skämt igår vid frukosten.
För er som inte fattar; min bror heter Marcus, kallas för Mackan ;)

BLONDINBELLA, KARIN & KENZA

Blondinbella
image307 


Karin
image308


Kenza
image309

Dem här gubbarna/figurerna är gjorda i Adobe Illustrator av en väldigt duktig tjej. Tycker dem är sjukt snygga, dem är så lika :O Ni som läser nån av bloggarna; blondinbellas, karins eller kenzas ser ju hur lika dem är.
http://nevnarien.blogg.se/ <--- Här är länken till hennes blogg som har gjort dem.

I KYLAN

Kom precis in, vart ute med Ludde. Gick faktiskt långt, och det tog 1 timma och 30 minuter. Träffade Adnan på vägen så pratade lite med han o så.
Sitter just nu med en varm latte, så himla gott! Det är verkligen nånting man längtar efter när man har vart ute så i kylan ;)

HUR KAN MAN GÅ I SÅNNA?

image306

VAD ÄR DET SOM LÅTER?

God Morgon alla! :)
Ludde har ju börjat sova inne på mitt rum nu. så inatt när han hade somnat på golvet nedanför min säng så lät det skit konstigt. Precis som när han spyr. Ja, han gör det ibland för han äter så mycket skit ute. Iallafall, så jag tände lampan för att kolla vad det var som lät, då låg han där o smackade skit högt! Snarkade gjorde han också. Så han är ju inte speciellt tyst när han sover ;)
Vaknade idag 12.00 tror jag den var ungefär. Ska nu ut med Ludde på en promenad, sen äta och sen om jag orkar ta mig ner till F&S o träna lite :)


KRIGA OM ETT INLÄGG

Fy fan vad jag dampar på blogg.se Det går skit segt och man får kriga för att skriva ett inlägg. Och just nu sitter jag o ändrar grejer o bloggen. Då äre ännu jobbigare att den inte fungerar :O Ger alltså upp nu med det, får fixa mer på den imon eller nåt.

DAGENS

Dagens humör: okej
Dagens mående: trött på kalla vädret
Dagens borde: inget speciellt tror jag?
Dagens frisyr: knut
Dagens klädsel: mjukis byxor & tjocktröja
Dagens planer: inga planer idag, bara att jag skulle hämta mina vantar hos stéff ;)
Dagens materiella vill ha: en sov-maskin
Dagens längtan:
värme!
Dagens fundering: vad jag ska göra resten av lovet
Dagens beroende: sura godisar
Dagens tråkigaste: för kallt ute att man inte vill ut
Dagens tidning: hallands nyheter
Dagens låt: mr big - to be with you




FÅR BRUDEN ALDRIG NOG?

image304  image305

Britney Spears och hennes familj har chockat många nu den senaste tiden på olika sätt. Nu var det tydligen dags igen. Britney drar till med en riktigt ful (tycker jag) fontänfrisyr. Hon liknar ju nästan en struts... vet ju inte om man ska skratta eller gråta.

Andra saker som har hänt henne nu det senaste; hon köper sin egna skiva. Hon går tydligen o köper sitt egna album Black Out. Försöker Brittan förbättra på försäljningssiffrorna eller vad är det frågan om?
Och inte gör hon saken bättre när hon drar igång en scen när hennes ex mans livvakt kommer förbi för att hämta deras två gemensamma barn på bestämd tid. Hon vägrar att lämna ifrån sig barnen. Advokatfirman Trope and Trope kommer nu på att det inte går att kommunicera med Britney.
Hur ska det egentligen gå för henne? ;O

DET ÄR SURA MINER, FÖR EN DEL

Jag har min sura period nu.... inte med humöret. Utan med godiset ;)
Sura godisar = det bästa godiset just nu!

image303

Har ni några favoriter?


HOLD ON LITTLE GIRL...

....Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

Nanana! Den låten é så bra ^^ Lyssnar på den hela tiden typ ;A Jajja.
Blev väckt idag av mamma 06.30 igen, för att hon skulle jobba. Gick direkt ut med Ludde en snabbis. Va skit trött när jag kom in så la mig i sängen med kläderna på o somna. En liten stund efter kom Ludde in på rum o ville också upp i sängen. Sov där tills mamma kom hem, 13.00
Sen var det mat, pappa kom hem också :)

Sitter nu bara vid datan, lyssnar på musik. Ska också gå o göra mig en latte nu! :)

FLICKAN MED DE RÖDA SKORNA

Mitt mål idag var ju att lägga mig riktigt tidigt. Jepp, precis vad jag ska göra också! Ska ut med Ludde nu, sen lägga mig o läsa i min bok. Flickan med de röda skorna. Så jäkla bra den é. Och sen efter det ska jag sova ;)

image302

GRATTIS

Grattis till Elin som fyller år idag :)

RUN FORREST, RUN!

Har nästan precis kommit hem från träningen. Har duschat o sånt. Träningen var kul/bra/rolig, vad ska man säga? Ni fattar :) Gjorde några nya grejer i slutet. Eller mjaa, inga nya på det sättet. Stretchade för första gången (när vi har haft Don) i slutet av träningen. Gjorde alltid det dem sista minuterna på träningarna förr, men sen har det väl aldrig blivit av.
Gick iallafall bra på hela träningen.
Sitter just nu o väntar på att vitlöksbaguetten ska bli klar i ugnen. Jag vet inte om jag tycket om det. Alltså, har ju ätit det förr. Men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska tycka om det eller inte ;O Haha, men det går ner iallafall :)

image301

MITT INLÄGG

Mitt inlägg, som har rubriken "träning igen" blev helt konstigt med bilden som ni kanske ser. Går inte att ändra så det får se ut som det gör just nu ^^ Vet inte vad som som hände :O Laddade upp bilden precis som vanligt, sparade inlägget o så. Sen när jag skulle kolla det blev det så som det är nu :S
Jajja, stör ni er på det behöver inte inte kolla ;)

HEJ MITT VINTERLAND

Inatt när jag var ute med hunden så snöade det ganska mycket faktiskt :O Och det la sig på marken, så trodde att det skulle vara snö på morgonen. Men icke, det var grönt ;) Tur det. Snö är bara blött o kallt ;O
Mamma väckte 06.30 idag för hon skulle jobba så jag var tvungen att passa Ludde. Men han var lika trött som jag så han la sig jämte sig i min säng så somnade vi båda två. Vaknade 13.30 när mamma kom hem ;) Gött att få sova som inte ens var tänkt ^^
Har sen gjort lite ärender med mamma. Så kom precis hem från det. Sitter nu i venten, men ska iväg om ca. 30 minuter. Har ju basket träning :)

TRÄNING IGEN

Hade ju basket träning innan, blev min andra träning för dagen om man räknar med F&S.
Ayse sms:ade mig o bad mig komma tidigare till hallen. Så vi snackade o så när jag kom dit. Sen kom Issa. Gick in i klubbrummet o pratade vidare om andra saker ^^
Började med en kort samling, 5 minuter typ. Sen var det dax för Mirre och Jennifer att ha sina utvecklingssamtal. Åh, vill ha mitt snart! :D Inte för att jag längtar, vill bara få det gjort.
Träning var ganska tråkig, men alla var på bra humör så blev ändå ganska kul ^^
Gick direkt hem o duschade o sånt. Satte mig vid datan en stund, och sen pratade med mamma o min bror om lite saker.... Och nu sitter jag här igen ;)
Ska sätta mig vid TV:en nu och kolla på en film. Får se vad det blir för någon. Vet inte om jag skriver mer här, få se ;)

image300

ÄVEN OM DU SA FÖRLÅT


Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

SMINK ÖVERALLT

Rensade nyss bland allt mitt smink. Fy fan vad mycket skit jag hade. Trodde faktiskt inte det var så farligt. Hade en massa saker som jag aldrig har använt, och sånt som jag inte ens hade öppnat. Fick iallafall slängt 22 saker.

image299

HUR MYSIG ÄR DU?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
( ) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(x) du är en lugn person (det tror jag xD?)
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
( ) du går på bio någon gång då och då
(/) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(/) du höjer nästan aldrig rösten
(/) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
( ) du har somnat på en lektion

(/) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Jag fick 20


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


FLERA TIMMAR

God Middag alla !
Fan vad jag sov dåligt inatt. Stängde av datan vid 02.00 och sedan läste i ca. 40 minuter. Kände mig skit trött o så, så släckte lampan och skulle sova. Men låg vaken i flera timmar .__. Och idag kunde jag inte heller sova ut. Mamma skulle iväg och jag var tvungen att passa Ludde =| Jobbigt det här vettni ^^,
När mamma hade kommit hem så gick jag ner till Friskis o Svettis. Tränade där i ca. 40 minuter.
Har nästan precis kommit hem. Sitter bara här o vet inte riktigt vad jag ska hitta på ;) Det enda jag vet att jag ska göra idag är att träna basket. Tror deden börjar 18.30 till 20.30 har också för mig att "utvecklingssamtalen" börjar idag. Intressant ;)


DAGENS

Dagens humör: Bra
Dagens mat: Ett knäckebörd. Pommes frites och korv.
Dagens klädsel: Slappt, "klass-kläderna"
Dagens roligaste: Ludde ;)
Dagens tråkigaste: Besöket...

Blev lite sent med det här, men detta blir ju från igår, den första ^^

MITT CHOKLAD-RYCK

Fick det nyss, ett sånt dära måste-bara-ha-choklad-ryck!
Inte ätit choklad på skit länge, och nu ikväll helt plötsligt så kom jag o tänka på det. Så jag och min bror (kan ni tänka er?) gick ner till Hajen o köpte dricka och choklad. Jag och han slutade ju fred idag ;) Nytt år = fred.
Så sitter o mumsar på det nu :)

image297  image298

Blev en sån choklad som kostar runt en femma ;)

EN DROG ELLER ETT LÖV?

image296

Tycker ni att Arnold Schwarzenegger har rätt eller fel? :)

NY START

Nu är det ett helt nytt år! Men vad är skillnaden egentligen? En åtta istället för en sjua? En ynka siffra. Men vem vet, 2008 kanske blir typ världens mest spännande år, eller det tråkigaste och sorgligaste året, händelserikaste, gladaste, trevligaste, roligaste...osv. Eller kanske helt underbart. Vi får väl se.

Föresten, har ni något nyårslöfte? Jag ska faktiskt ha ett för första gången! Undra hur det kommer gå.. ;)
image295

FAN

Har besök nu. kul, NOT! Fan...


FÖR MYCKET AV DET GODA?

Vaknade runt 14.00 idag , mår inte det bästa, men skit samma :)
Igår kväll stack vi hem till Elin. Käkade god mat och sen fest. Riktigt kul var det. Länge sen jag träffade tex; Hanna och Emelie också. Bäst var vi nog på att sjunga ^^
Sen vid tolv tiden stack vi ner till stan. Träffade en massa folk där. Var där i typ 2 timmar. Sen stack vi hem till Elin igen och festade. Träffade Georgeo eller vad han nu heter på vägen så jag hade följe med han ;)
Sen kom Adde o dem dit. Haha så jävla kul :D
Tror jag gick hem vid 03.45 vet inte riktigt.

Orkar inte skriva så mycket om det. Fick bli lite kort bara ;)

     

Bild 1: Elin Azar Hanna
Bild 2: Stéff
Bild 3: Georgeo
Bild 4: Georgeo

RSS 2.0