tandläkarbesök

Va ju hos tandläkaren innan. Hade tid 16.30 men så ringde dem mig 16.00 o frågade om jag kunde komma tidigare. Det gick ju, åkte dit så kollade dem o så som vanligt. Inga hål, ingenting :) Har aldrig haft de heller ^^ Jag klarar mig fint när de gäller de :P
Sedan så fick jag med mig Soft-Picks hem, baha dem gör ont att använda :O Men det sägs att dem är bättre än tandtråd iallafall.

Ska nog gå o träna idag, börjar 18.30 till 20.30 Känns som om jag inte har tränat på jätte länge :O
Ska nog också ta o skaffa mig ett sånt medlemskort på Friskis o Svettis. För oss som är medlemmar i Varbergs Basket får ett helt år för bara 1000 kr :D Ganska billigt ju. Går nog dit imon isåfall.

höst + lite bilder

Det märks verkligen nu att det är höst. Höst = mysigt! Men vädret är ju inte de bästa precis. Regn och blåst för de mesta. Men en grej till som är mysigt, de är ju att de är mörkare ute nu :) Visst, man blir ju tröttare mycket snabbare. Men det är så himla skönt att somna tidigt på kvällen :D Som inte går (inte för mig) på sommaren bara för att det är för ljust.
Men när man vaknar på morgonen, eller ja senare än morgonen, så är det ju nästan mörkt redan då :O Man är ju aldrig vaken när det är ljust ^^ Gör inte mig så mycket iallfall :)

Lite bilder som jag har tagit:

image103


image104

image105

halloween

Idag är det Halloween då ja. Jag gillar det inte. Hur kul är det när alla småbarn går runt o knackar på dörrarna? Visst, kul är det la för dem som gör de. Men alla tycker ju inte om de. De är som om man tigger till sig godis och pengar.
Det verkar som att Halloween börjar bli mer "ute". Hoppas de försvinner helt ;) Tycker de är onödigt.
Jajja, inte mer tjöt om de nu.

image102

Vad tycker ni om de?

sen blogg...

...med tanke på att jag vaknade ganska tidigt idag.
Började med att vaknade, eller mamma väckte mig med att ta upp Ludde i min säng när klockan va runt 08.00 tiden. Men när han sen hade gått så somnade jag om. Vaknade runt 10.30
Har sovit sjukt bra :) Himla skönt.
Tog mig en macka o ett glas nyponsoppa (nya favoriten), och åkte sedan med mamma ner till Hajen och så körde hon mig till stationen (skulle kolla tider). Kanske åker till Göteborg imon, isåfall kommer jag hem på Lördag igen.
Aja, när vi väl va hemma igen så hade vi glömt i köpa Veneziasoppa. Så jag gick ner till Hajen igen o köpte de :) Skit god é den. Länge sen jag åt den. Men ska ta o laga mig de nu :) Mer blogg kommer senare. Tjoohej :D

image101

du bröt vår deal

Min telefon ringde igår, & jag svarade.
Du ringde mig igår, med hemligt nummer,
och jag var dum nog att svara.

Inga telefonsamtal. Inget msn.
Inget bilddagbokande.
Inga träffar.
INGEN KONTAKT!
Du bröt vår deal.

Du sa att du sett mig i lördags.
Du sa att du sett oss, han & jag, tillsammans, i lördags.
Du sa att du vänt om.
Du sa att du gått därifrån.
Du sa att du saknade mig.
Du sa att jag varit vacker.

Det enda svar du fick var det entoniga tutandet
från en ledig telefonlinje.

Söndagar är i allmänhet hemska,
Iförrgår var det söndag gånger 25.
Eftermiddagen var tårar.
Kvällen var aids i hjärnan, irritation och ilska.
Natten var förtvivlan, saknad & otäcka drömmar.

Jag släppte din hand,
för ett helt vanligt återfall
för att få nåt förstört,
det är fel som jag sa, det är sant som du hört

image100

klippt upp piercingen

Så nu har jag äntligen gjort de!
Nu har ja klippt "upp" piercingen. Klippte liksom bort den delen som är formad som en oliv som sitter på insidan. Krångligt va de xD Ont gjorde de också. Men nu är det ju över.
Satt i min nya sen. De gick iallafall bra xD

Skulle ju se på Uglt Betty innan, men blev inte så mycket utav de. Gick till o från hela tiden.
Men såg iallfall DH :)

stan + fler

Mötte Hanna innan vid Kvantum, åkte sedan till Färghuset för att kolla tapeter, och sedan vidare till FärgTeamet. Vissa tapeter ser ju helt.. äh jag vet inte vad. Men fattar inte varför vissa köper sånna.
Åkte tillbaka till stan. Gick runt o kollade. Gick in på Claudell för att jag skulle köpa en ny piercing till näsan. Min har ju fastnat så idag ska jag "klippa" upp den (alltså piercingen, inte näsan som Marren trodde) och byta till den jag har köpt. Den är typ likadan, fast den jag har i nu är blå, och jag köpte en silvrig.
Gick in i Galerian, kollade affärerna där. När vi va på väg genom torget så träffade vi Marren och Azar. Gick vidare med dem sen upp till Gt.
När vi kom tillbaka till Galerian så tittade jag en gång till på tröja, eller ah en stickad. Provade den o bestämde mig för att köpa den ^^
När klockan va runt 18.00 så stack vi hem. Hade följe med Marren till Brunna.




Ikväll ska jag ju se på dem två programmen som jag nämde i förra inlägget.
Måste först klippa piercingen :O Läskigt ;) Skriver sen om hur de gick.


gone in 60 seconds

Sitter här just nu o är sugen på nåt riktigt gott! Va nyss i köket o kollade va vi hade, men det var inget speciellt. Bara sånna dära vanliga saker x|
Skulle se på en film innan, men stängde av efter typ 30 minuter. Filmen, gone in 60 seconds, verkade inte bra. Brukar inte gilla såkallade "bil"-filmer. Skulle sedan se på World Trade Center, men den fanns tydligen inte med på skivan :O Konstigt, jag la ju in den där för några dagar sen ... :S Får ta o fixa de sen.
Just nu sitter 1408 i DVD:en pausad, hade tänkt o se den om en liten stund. Ska bara snacka klart med en person... ^^

Just de ja! Ringde Azar innan o snackade med henne i ungefär 40 minuter i telefjonken. Bra att det var mycket bättre med henne idag. Och att hon hade fått tillbaka de som "kom bort" på festen. Tur hade hon.
Hennes syrra hade tydligen inte vart så glad, men det va inte så farligt :)
Ljuset som Marren pajjade inne på deras toa hade hennes mamma märkt xD Men hon hade inte brytt sig :P

Jag och mamma pratade om att åka till Ge-Kås sen efter hon hade tränat som skulle runt bli 15.00 isånnafall. Men det var 1 timmas kö in dit så det orkade vi inte.
Ska träffa Hanna senare, efter hon hade kollat på tapeter :) Ska till stan o kolla upp lite grejer, sen kanske vi går till hallen eller nåt =) Trevligt trevligt.

Idag kommer två bra grejer på tv. Först Ugly Betty 20.00 på femman, sedan direkt efter kommer Desperate Housewives klockan 21.00 :D
Så på kvällen blir det sitta framför TV:en :)
Senare på kvällen/inatt tror jag nog att jag sla spela... eller hörde lite utav de innan.

Här kommer lite bilder på allt möjligt som jag nämt här ovan:

image94

image96

image97

image98

go morron!

Goooo morroooon goooo morroooon!

Känns som om jag har sovit skit länge, men har ju igentligen inte. Kanske bara känn så för att man har vridit tillbaka klockan 1 timma?
Inatt kom jag o tänka på skolan :O Allt skolarbete som ska vara inlämt veckan/veckorna efter lovet. Inte speciellt svåra arbeten, men mycket blir de.
Iallafall, vaknade med huvudvärk, men kan ana varför.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, snacka lite med Hanna inatt o hon frågade om vi skulle träffas. Får la se hur de blir. Måste hämta min cykel idag och sedan "klippa" upp min piercing i näsan. Den har typ fastnat, så jag ska klippa den på insidan och sedan sätta i en ny. Har sagt ganska länge att jag ska göra de, men idag måste jag.

helt värdelöst

Ibland, rätt ofta faktiskt, känns det helt värdelöst.

image93

fortsättning

Blir ungefär som en fortsättning i de här inlägget om dagen.

Vet inte riktig va klockan va när jag stack från festen. Somnade sedan runt... 05.00 tiden kanske? Inte en aning va klockan va, men den va la nåt sånt. Sket i cykeln, får hämta den imon eller nåt.
Aja, idag då: vi vaknade runt 13.30 tror jag. Käkade o lite sånt. Sedan åkte jag med mamma o handlade. När vi kom hem igen så fikade vi lite o pratade. När vi satt i bilen så stod klockan på 17.00 (då min träning började) men hade tydligen glömt o ställa tillbaka den en timma. Så jag tänkte de är ingen idé att dra ner till hallen för att bara kolla (hade inte tänkt att träna, orkade inte o hade sketa ont i huvudet). Men när jag då kom hem, så va den ju bara 16.00 Och när klockan va 16.50 kom Ayse till mig o frågade om jag skulle hänga med ner dit o kolla.
Men va helt slet då, va tvungen o duscha o sånt innan. Så jag kom ner när klockan va runt 17.30
Va tvungen att fixa lite andra grejer under den tiden också.
När jag kom ner så gjorde jag ingenting, bara satt o glodde xD När träningen va slut så körde jag Ayse, Björn o två till tjugoettan. Ayse vann den lilla skitungen, men jag vann ju andra gången :D
Ungefär 40 minuter senare så gick vi till Donken o käkade glass =D *yummie* Har inte ätit den glassen på sketa länge.
När vi va klara där så stack vi tillbaka till hallen o snackade lite med några. Gick sedan in i klubbrummet o körde hänga gubben xD Fast med namn tyup på ett sätt... ;) Kul va det iallafall.
Klockan va sedan 21.40 o det var dax att dra sig hem då. Prison Break som började 22.00 får man ju inte missa ;)
Satt o såg på den, gick ut Ludde, och nu sitter jag här. Har skickat alla fest bilder till en massa nu som ville ha dem. Annars inte gjort så mycket.
Har lust att sova nu, men ändå inte xD
Jajja :D

festen som slutade på olika sätt

Har inte hunnit blogga förräns nu.

Festen igår:

Kom till Azar runt 19.00 tiden kanske, många som redan hade vart där en stund då. Iallfall, startade allting med lite vattenpipa o sedan blev de annat. Anna och Tim fick äran att cykla o spöregnet till Sörse för att hämta drickan xD
När dem kom tillbaka så kom allting igång typ.
Vissa grejer va ju helt sjuka! Så jävla kul. Sedan när vi inte hade så mycket o göra blev de ölspelet, men la av med de inte så lång stund efter ^^

Några händelser man inte kan glömma;

Toan: Azars toa gick sönder :´D Vet inte vem som gjorde de. Marren skulle gå in dit, sen när hon va klar öppnade hon dörren o ropade till alla: TOAN ÄR SÖNDER! Så gick några dit för att se vad som va felet. Och det gick ju inte att spola, så Marren tar hushållspapper (heter de så när de ser ut som toapapper fast med längre rulle?) aja ni fattar säkert vad jag menar, så hon tar den o typ fiskar upp hennes papper som låg där i xD Jag vet, men det låter faktiskt äkcligare än va de vad.

Annas fina snurr: Alla är lite överallt i lägenheten, så kommer Anna in i TV-rummet o typ flaxar lite sådär med armarna, sedan så gör hon en sån dära "zlatan"-sak bakåt o ramlar ner på golvet o blir liggandes där en stund xD Det var tydligen halt efter att Calle hade råkat spilla ut lite sprit där. Så jävla kul de såg ut. Men hon kanske fick lite ont ;)

Gubbarna: Eller ja, dem såkallade gubbarna va igentligen grannarna. När toan hade gått sönder så va vi tugna att gå ner en trappa i trapphuset för att gå på den som va där (ligger vid tvättstugan). Jag och Mirre tänkte gå på toa, men när vi kommer utanför dörren, så hör vi typ Lisa o några stå o tjöta/tjaffsa med gubbarna där nere om att vi inte gå på den. Så jag och Mirre tänkte slippa tjaffset med dem, så när vi hörde gubbarna gå upp för trappan gick jag o Mirre upp en våning till, och sedan va tvugna att gömma oss längst bort i hela huset xD Fick sitta där en stund utomhus, och kalls va de.
Men senare hotade gubbarna med att polisanmäla allt -.- Vet inte om dem gjorde de faktiskt.

Azars flummiga grejer: Azar kanske inte va så speciellt nykter efter en stund så hon babblade på om allt o alla typ. Tex när Leo satte på korken på spritflaskan så kommer Azar där och säger/ropar: nämen här ska man inte sätta på några korkar här inte! och sedan flummar iväg med flaskan.
Ett annat exempel va när Azar skulle torka upp spyan (mysigt) som va i trapphuset så ger Lisa henne en handduk typ, och sedan sätter sig Azar där i trappan o tittar upp på mig med halvgråtna ögon o säger: bruuuuschan, vi klarar de häääär! och sedan gör värsta blatte-hälsningen till mig xD Som jag knäckte mig!

Marrens dammsugare som inte fungerade + Azars persiska matta: Efter att vattenpipan hade stått där på golvet en stund o folk hade använt den, så råkade någon välta den o då kom de aska över Azars o deras persiska matta o då ropar Azar: inte över våran persiska matta som är från Bergssjön!!!!! xD Haha.
Och Marren som sedan skulle vara snäll o hjälpa till att dammsuga upp de, gick de inte så bra för. Marren höll i de dära stycket man kan ta av från den o försökte dammsuga utam själv dammsugan o sedan säger oroligt: men den här funkar ju inte ens! Då står Hanna nån meter ifrån och har skit kul med den o går runt o blåser på andra xD

Det var en massa roliga saker som hände hela tiden, men kan ju inte skriva upp allting här xP
Alla strulade sedan med alla typ, nej föresten, INTE alla ^^
Hände även en del tråkiga saker... men ska inte sitta o skriva de. Dålig stil va det iallafall.


GÅ IN PÅ: http://carrowsan.bilddagboken.se/ FÖR ATT KOLLA PÅ LITE BILDER.

fest ikväll

Haha känns ändå lite konstigt att festa på en Söndag xD Men de är ju lov sen dagen efter. Eller ja, hela veckan efter.
Ska bli skoj, har aldrig festat med dem här som är nu ikväll. Bara typ 3-4 utav dem =D
Funderar på o gå in i duschen nu (marren har tjatat på mig ett tag nu) eller om jag ska göra de om en stund. Ska ju inte dra förräns senare.
Ska förbi Marren, sedan till till Azar, sen till Kvantum och sen tillbaka till Azar. Då har la typ dem andra kommit, blir ungefär 15 stycken ikväll.

Jajja, får la jumpa in i duschen nu o göra mig klar.

Kaaaanske skriver mer sen, men tror inte de. Får se.
Imon kommer jag nästan helt säkert skriva om kvällen :)

det går över

Det tog mig en vecka att förstå.
Det tog mig en vecka för orden att sjunka in.
Nu pillar jag på de små, små sårskorporna
för att de ska lossna och de små, små såren åter börja blöda,
så att de aldrig kan läka och försvinna.
Jag trycker hårt mot de osynliga märkena på min arm,
min mage, mitt ben, och min nacke,
i förhoppning om att smärtan inom mig ska försvinna.
Det kommer gå över. Jag har släppt dig innan,
2 gånger innan, och jag vet: det går över.


idol 2007

De här med Idol... mycket som händer med det nu. Själv ser jag inte på de, men när man hör andra prata om de och läser vad som står om just Idol 2007 så är de ju helt sjukt.
Juryn vill ha ut Sam, men här om dagen va det Evelina som åkte. Hon är fjärde tjejen i rad som fick åka hem.

Fjärde idolen att entra scenen:

Evelina Sewerin

Låtval: Faith/George Michael

Tel: 099-414 04

Sms: Skicka Evelina till 72 400

Juryn säger:

Swartling: Du sjöng riktigt bra. Men när jag tittar på hela ditt framträdande, det andas Kikki Danielsson för mig. Och det är inte bra.

Kirshti: Du låter asbra, cool och super

Daniel: Du är jättebra. Försök att hålla dig på den här nivån.

Evelina ville inte kommentera Swartlings Kikki-liknelse:

- Jag vill ju vara mig själv, sa hon.


Artist nummer sex:
Sam Hagberth

Låtval: Nothing else matters/Metallica

Tel: 099-414 06

Sms: Skicka Sam till 72 400

Juryn säger:

Swartling: Du sjöng rent och väldigt starkt, men jag saknar trovärdighet. Det blev en lightversion av en kanonlåt.

Kirshti: Det blev lite sömnpiller.

Daniel: Jag undrar var Sam är. Du använder din röst på ett jättekonstigt sätt. Det här är en upplevelse jag gärna varit utan.

Det märks ju att juryn inte gillar Sam precis... ^^

Läs mer på: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/

Alltid lite kul med skvaller o sånt ;) Haha.


klockan hit & dit

Vaknade 10.20 idag, eller min klocka stod ju på 11.20 hade ju inte hunnit ställa om den än.
Gah va skönt de é att få sova en timme längre :) De märks verkligen att man gör de också.
När jag hade gått upp så satte jag mig framför TV:en nästan direkt och såg på en film. The new Guy eller nåt sånt hette den.
Såg precis klart på den så har ju inte hunnit göra så mycket mer idag. Men klockan är ju bara 12.30 typ.

Saker att göra idag:

-Torka golven (lovat mamma de xD)
-Köpa grejer till ikväll
-Lämna tillbaka min tröja
-Fest
-Lång promenad med Ludde
-Duscha

cause you never loved me anyway


Oh you hurt me so bad
It started out so perfect
Something God could only create
a union of both me and you on this special day
Never once did I take for granted
That you've been hurt before
So you treated me like a lady and even more
So I can't understand why you brought the storms into my life
Tell me why?
You destroyed every part of me
Now what once a beautiful lady
That you showered with your love
Must live with a heart that bleeds

I hope you never have to come this way again
You used to be my lover and my friend
So please don't take offense when I say what I have to say
Cause if you died I wouldn't cry cause you never loved me anyway

Promises made and secrets told
late nights spent in ecstasy
We made love in a bed of roses
For the universe to see
There was no holding back from each other
Both of our minds were free
whenever we spent time apart
Boy it seems like eternity

So I can't understand why you brought this pain into my life
Oh tell me why
I gave you a reason to live
And you used my love in vain
So go on by yourself to survive this alone
You know you can't come back home

How could this be
After all the love you said we shared
You turn around and leave
Boy you know you were my heart and soul
But I can't be hurt I gotta let you go
Together forever that's what we both said
I didn't know that life could be so unfair

You can get struck by lighting
Washed away by the sea
Burned in a fire just don't bring it back to me
Cause if you died I wouldn't cry cause you never love me anyway

No way no way no way

image91


småungar krypandes i skogen

Just de ja. Innan när jag var ute med Ludde så gick jag här vid skogen/slingan. Så när jag gick på asfalten på vägen upp mot slingan så ser jag två småungar, runt 5 års åldern kanske. Har ingen aning. Iallafall, dem två killarnade sprang först mot de hållet där jag va, sedan slängde sig på marken :O
Jag gick vidare, alltså åt samma håll där dem va för jag skulle ju ditåt, då reste dem sig upp och sprang o gömde sig bakom varsitt träd. När vi började närma oss varandra, då jag precis skulle svänga av in till slingan så gick vi bara förbi varandra som ingenting.
När jag och Ludde hade gått en bit och skulle vända tillbaka hem, då hade tydligen dem två ungarna också vänt så vi kom mot varandra igen. Så precis när vi va jämte varandra på vägen så stannade dem o frågade: varför springer han sådär? (dem menade Ludde) så svarade jag: han vill väl hälsa på er.
Så satte dem två sig ner på asfalten o började klappa honom o tyckte han va jätte snäll. Då sa den ena pojken: om han är snäll tillbaka så är man snäll tillbaka! Haha, han sa nog lite fel då xD
Aja, sedan när ja va på väg hem så vände jag mig o bara tittade bak, då låg dem på marken båda två igen :O
Såg helt konstigt ut xD

Jajja, inte alltid man träffar på sånna i skogen.

långtråkigt

Ja, jag tycker inte de är speciellt kul o träffa släkten o sånt. Idag va ju farmor o farfar här, men sa bara hej och hejdå till dem ^^ Orkade inte vara social.
Gick ut med Ludde en stund när dem va här, resten av tiden satt jag bara inne på mitt rum vid datan.
Jag och Lisa försökte typ få tag i Leo som skulle fixa drickan till imon, så får la hoppas på att han kan :)
Annars finns de alltid nån annan som kan de.

ta mig härifrån

Ta mig härifrån,
jag vill inte vara här.
Spelar ingen roll vad jag än gör,
ingenting hjälper ändå.
Jag försöker/har försökt med allt.
Men ingenting duger.
Vad mer vill ni?
Snälla säg, förklara för mig.
Vänd inte bara era ryggar mot mig.
Jag är trött på de.
Jag är trött på allt,
och att ingenting hjälper.
Varför undviker ni mig som ni gör?
Va é de jag har gjort er?

Jag förstår ingenting utav de här.

bra spelat!

Hade ju match innan, gick riktigt bra för alla. Riktigt bra spelat :D Olivia hade typ 4 fouls redan efter typ andra - tredje perioden ;O Domaren gjorde även lite fel. Satt fouls på fel spelare... -.-
Haha men jag klarade mig :D Fick inte en enda. Lisa skadade sig =/ Men de gick ändå bra för henne ^^
Ledde hela matchen, mer eller mindre. Förlorade bara en fem-minutare typ ^^
Efter matchen stannade vi kvar o Mathias och Don pratade lite.
Stack sedan direkt hem o duschade.

Nu sitter jag bara vid datan, snackar lite på msn, annars ingenting ^^
Tror inte jag ska göra nåt speciellt idag, farmor o farfar kommer hit en stund sen för Mackan har fyllt år. Inte speciellt kul xD

match

Har hemma match idag mot Uddevalla.
Vi ska samlas 11.00 och den börjar 12.00
Jag vet inte ens om dem är bra, vet inte om vi har mött dem förut xD Kommer inte ihåg.
Får la bara hoppas på att vi vinner matchen. Vi ligger lika i serien med dem nu, tror jag.

Måste dra mig nu, ska packa o lite sånt.
Srkiver mer senare :)

tråkigt

Jag har jätte tråkigt, och därför får det bli en lista:

Anorexia
[ ] du känner dig svag
[x] du hatar din kropp
[ ] du har svält dig själv.
[x] du har dåligt självförtoende
[ ] du använder laxeringsmedel
[x] du har gått ner kilon för att du inte har kunnat äta

[ ] du skadar dig själv
[x] du fryser väldigt lätt
total: 4

ADHD (attention deficit/hyperactivity disorder)
[ ] du är ofta/mestadels hyperaktiv
[ ] du har koncentrations svårigheter
[ ] du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[ ] du sitter nästan aldrig still
[/] du pratar hela tiden
[ ] du behöver uppmärksamhet
total: 0,5

Bipolar Disorder
[x] du kan vara vild ibland, dagen efter vara allvarligt deprimerad
[/] du är lätt irriterad (ibland)
[/] du sover nästan inte (ibland)
[ ] du har väldigt bra självförtroende ibland
[ ] du har missbrukat alkohol, droger, medicin eller sex
[x] du har tänkt på/ försökt ta livet av dig nån gång
[x] du har VÄLDIGA humörsvägningar (ibland)
total: 4

Bulimia Nervosa
[x] du har spytt upp allting som du har ätit
[x] du har spytt trots att du inte mått illa
[ ] du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] du använder laxeringsmedel
[ ] du äter snabbt
[ ] du har tränat så mycket så mycket tills du svimmat
total: 2

Conduct Disorder
[ ] du är en mobbare
[ ] du hotar andra människor
[ ] du hamnar ofta i slagsmål
[ ] du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv etc
[ ] du har varit elak mot djur
[ ] du har våldtagit/antastat någon
[ ] du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anleding
[ ] du ljuger
[/] du stannar ute hela natten
[/] du har rymt hemifrån (nej men bara stuckit?)
total: 1

Depression
[x] du är ofta ledsen
[/] du gråter ofta
[x] du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[/] du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] du kan vara väldigt osocial
[x] du har dåligt självförtroende
[x] allting dåligt som händer är alltid ditt fel (dem säger de)
total: 6


OCD (tvångstankar)
[x] du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[x] du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ ] du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[x] du måste kontrollera saker flera gånger
total: 4

Schizophrenia
[ ] du hallucinerar ofta
[x] du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[x] du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[/] du har extrem ångest eller fruktan
[ ] du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[/] du är blyg
total: 3


man kan inte alltid få det man önskar sig

Kan jag få trycka "omforma fritt"?

Jag blev inte riktigt nöjd med det här.
Inte riktigt nöjd med storleken.
Kan jag få göra mitt leende större & bredare?
Får jag förlänga mig till kanske.. 1.75?
Självsvält var inget bra kommando.

Kan jag få använda lagningspenseln?
Mina sår, ärr & sprickor behöver lagas & sys igen.
Får jag använda den på min själ också?

Kan jag få använda klonstämpeln?
Jag är inte riktigt förtjust i alla mörka fläckar & dåliga minnen
som han & många andra lämnat efter sig.
Kan jag klona över dem med bra & lyckliga minnen?

Kan jag få trycka Ctrl+L & ändra nivåerna?
Det skulle inte skada om jag fick bli lite ljusare,

färgerna klarare & kontrasten lite större

Kan jag få öka färgmättnaden?
Jag skulle vilja bli sådär färgsprakande & självlysande.
Att vara grå & osynlig är inte roligt i längden.

Kan jag få använda markeringsverktygen?
Jag skulle behöva markera alla dåliga egenskaper & trycka på delete.
Bye bye alla ovanor, egoism, uppmärksamhetsbehov & självdestruktivitet.
Hoppas bara att det finns något kvar av mig sen.

Kan jag få trycka på Ctrl+Z & ångra alla mina misstag?
Trycka en, två & tre gånger för att vara säker på att allt försvinner.
Kan jag få ångra att jag lät dig älska mig?

Din bild passade aldrig mig.
Bildstorleken var för stor & krävande.
Kan jag få ångra att du nästan dödade mig?

Kan jag få ändra på min bakgrund?
Få bort alla mörka åskmoln & ersätta dem med bubbelgumsrosa?

Kan jag få använda Ctrl+V & klistra i dem jag älskar mest?
Kan jag få låsa deras lager så att de aldrig försvinner från mig?

Kan jag få spara mig själv som psd med alla lager bibehållna?
På det sättet kan jag ta plats & bli manipulerad & omsparad hur
många ggr som helst utan att kvalitén försämras.

Man kan inte alltid få det man önskar sig.


okej?

Skiter du i mig,
så skiter jag i dig.
Pratar du inte med mig,
pratar inte jag med dig.
Så som du är mot mig,
kommer jag vara mot dig.
Okej?

stan

Kom precis hem från stan. Köpte en vit tröja på Carlings men ska lämna tillbaka den ^^
Va ute efter en svart, så ja, de va färgen de va fel på :P Tyckte de skulle bli pinsamt att gå o lämna tillbaka 5 minuter efter att jag hade köpt den xP
Så de får la bli typ på Måndag.
De är ju öppet på Söndag också, men tror jag inte jag kommer hinna till stan då ^^

Jajja får se, men måste ha en svart tröja ^^

skolkatalogen

Fick skolkatalogen hemskickad idag. Mongo kort men aja :P Vem bryr sig? ^^ Inte jag iallafall :P
Ett kort hit o dit.
Förr kollade man i skolkatalogen varje dag, men nu kollar man bara typ sin klass en gång o sen lägger undan den :P
Haha aja.

Vissa blev faktiskt riktigt bra :)

Med tanke på kataloger.
Dem har pratat om att göra en skolkatalog med alla Varbergs skolor i för dem som slutar nian.
Som en avslutningskatalog som vi får till våran/sommaren. Och där kommer man få göra vad man vill på kortet, som vi inte fick den här gången. Orka att dem ändrar de bara sådär igentligen ^^
Men den andra avslutningskatalogen är 90% säker att den blir av :)

det spelar ingen roll om ni håller mig hårt

Have you heard the news that I'm dead?
Noone ever had much nice to say,
I think they never like me anyway


Tystnaden skär genom cement
& jag vill bara bort.
Jag skulle vilja ha någon här hos mig.
Vem som helst.
Någon som får mig att le, & kanske till och med skratta.
Någon som jag vet inte lämnar mig.
Jag är rädd.
Jag är rädd för att vara ensam
Jag är rädd för att bli helt ensam.
Varför betyder jag aldrig någonting för någon?
Varför lämnar jag inga avtryck?

Det spelar ingen roll om ni håller mig hårt.


image90


ändrat

Ändrat lite grejer nu med bloggen som ni kanske ser :)
Eller de borde ni ju göra ^^
Är ju inte så lik den förra xD Bara med de svarta.
Jajja, nu får den va såhär ett tag ^^

NO x 2

Började med no-prov idag på den lektionen då vi skulle ha haft gympa, alla nior skulle göra de samtidigt.
Gick inte speciellt bra, tror jag. Kändes inte så iallafall. Stack när man va klar. Direkt efter de så skulle vi ha NO igen, men gjorde nån lek istället. Va med Anna, Lisa och Calle. Vi vann ju såklart ;)
Den leken vet jag inte riktigt va den heter, den bokstaven de blir ska man komma på tex; en stad, en flod osv.
Och när vi kör den så blire alltid en massa gap typ xD Men läraren tog bort 4 poäng ifrån oss xP Bara för han kan ingenting.
Sedan på matten fick vi tillbaka dem prover, VG fick jag på de.
Efter det gjorde vi nån lek här med, men då skulle man vara två lag, och sedan tävla två o två åt gången mot varandra. Skulle typ kunna rita/förklara olika matte-grejer ;O Kan ingenting sånt typ ;)
Där förlorade de laget jag va med :P
Alla stannade sedan kvar o vi skulle prata om en grej ^^ Jajja.
Efter lunchen hade vi SO, tråkigt som vanligt. Men vi gjorde ju nutidskryss och de är ju bättre än dem vanliga lektionerna ^^ Och på engelskan va de också slappt, skulle fortsätta med våra Manga serier typ. Vi tre kom la inte så långt den här gången heller, men längre iaf ^^ ;)

Så hela skoldagen har vart sjukt slapp, typ ingen riktig lektion :)

jadu

Kom hem för en liten stund sen från träningen. Slapp som alla andra Torsdagar ;) Värmde upp, blev sedan uppdelade. Ena gruppen tränade skott o lite sånt, den andra va med Don o körde spel. Bytte sedan efter halva tiden typ.
Allt gick la bra. Stack direkt hem, duschade o sånt.
Ska sedan se på ett program som vi har spelat in som började kl: 20.00 så får vänta typ 20 minuter nu innan jag kan se de :P
 
Med tanke på att spela in program.. blev så jävla irriterad på min bror igår. Det började ett program typ vid sju tiden som han lovade att spela in åt mig (va ju i Hammarkullen den tiden) men sedan när vi kom hem, så sa han att han iinte kunde med DVD:en och kunde därför inte spela in. Skit snack. De är ju typ alltid han som spelar in på den?
Iddi han är -.-

Aja, nu ikväll blir de ju de dära TV-programmet som jag sa, sedan ska jag försöka sova. Alltså bara ta de lungt ;)

att glömma en sån som dig

Hmm... då va de så igen.
Men inte jag som började göra fel, utan de va du. Sedan kommer du o säger till mig att det var jag? Att jag är så jävla kaxig mot dig? Vi har ju fan inte snackat på hur länge som helst, hur kan jag då ha vart kaxig mot dig? :O Förstår mig inte på dig nu.. du sa såhär till mig: betyder ändå inte ett piss för dig längre.
Exakt så sa du! Och en massa annan skit.
Men hur fan kan jag glömma en sån som dig tror du? De va ju du som ställde upp för mig, alltid. Spelade ingen roll va de gällde eller när det va, du gjorde de alltid. Du va den enda som verkligen betydde något för mig. Du hjälpte mig med precis allt. Du visste allt om mig. Jag kunde verkligen prata med dig.. du förstod.
De är inte många som gör de, men du visade mig.
Det var ju du som va ljuset för mig. Jag tror aldrig du fattade hur mycket du igentligen betydde, eller ja, du betyder lika mycket nu som .
Men aja, jag har nu försökt med det jag kan.. och du verkar inte bry dig. Så nu är det upp till dig.

gymnasiemässa

Skulle på gymnasiemässa idag. Sjukt tråkigt va de. Skulle vara där 10.30 till 12.00 ORKA.
Träffade Jens där :) Länge sen va de! Även Kacka va där, pratade om lite saker hit o dit.
Vi stack därifrån efter typ en halv timma xD Fanns inget o göra där.
Fick också ett papper med frågor, men orkade inte göra dem. Eller ja, kan ju göra dem i skolan sen nån gång.
Är redan typ helt säker på vilken linje jag ska välja ^^ Hade även mitt SYV-samtal igår. Gick fint, men krångligt blire nu när reglerna ändras när vi ska läsa vidare sen -.-
Kanske man inte ens gör, men endå xD

Den 29 November ska vi ju till PS o besöka två program som man helst vill gå.

skolan today

Vaknade lite sent idag, va så jäkla trött o kände mig inte alls bra. Men pallrade mig till skolan ändå.
Va trött under hela dagen.
På slöjden gjorde jag ingenting, bara satt o glodde o pratade lite med några. Hade engelska sen, började med en ny sak idag som handlar om Manga. Ork -.- Förstår mig inte på sånt. Jag Hanna o Mirre jobbar tillsammans med de.
Vi kom la inte igång så bra direkt xD

Idag ska jag träna och plugga, vad som är bestämt. Har Kemi-Prov imon. Inte alls kul. Böhö!
Men sen är det ju lov nästa vecka :D Gött de!

spännande match

Har inte hunnit blogga nånting de senaste såhär kommer lite iaf.

Igår hade vi match mot Libertad (borta) Och de är ett lag som bara består av utlänningar typ. Iförsig, hela Hammarkullen är proppfullt med sånna. Bor typ inte en enda svensk där. Men aja, bryr mig inte xD
Henke åkte med dit, skojs.
I början av matchen ledde vi, men det va inte med mycket poäng. Sedan kom dem ifatt, låg lika ganska länge.
Men i slutet av matchen blev de lite krångligt. Började med att vi låg under med 3 poäng (tror jag) och Olivia får två straffkast och sätter båda. Ligger lika sen. Efter en stund får Tina två kast men sätter en av dem.
Dem i secket gjorde fel, så dem glömde av tiden. Det va Libertads boll under korgen när det stod att det va 2.1 sekunder kvar (om dem skulle satt den så skulle dem ha vunnit)
De blev ju fel med tiden, så domarna skulle räkna ner från 8 sekunder till 2, och Mathias hörde tydligen inte de (fd coach som är med lite då o då) så han typ "gapa/skrek" att dem skulle sätta igång tiden.
Och bara för de så fick han teknisk foul, och deras lag fick två straffkast. Missade båda som tur va,
så vi vann matchen med ett poäng :) 46-47 ^^
Libertad brukar aldrig förlora på hemma plan, men den här gången gjorde dem de ^^

Så töntiga deras publik va, kastade fågelfrön på oss xD Haha, aja.
Dåliga förlorare é dem också.

Åkte sedan hem, hämtade mat på vägen.
Bror fyllde år igår ^^ Grattis! :D

förlåt


Jag tänker alltid väldigt mycket. Men ibland blir det bara för mycket. Om jag skulle säga allt jag tänkte skulle jag nog bli skickad till något psyksjukhus.

Och jag tänker mer än någonsin när jag hör låten.
Och jag tycker att förlåt är ett vackert ord, även om handlingen som leder till ett förlåt kanske inte brukar vara lika vacker. Det är väl det som betyder något. Och man kan bli arg på sina egna tankar, försöka gömma dom i något skåp som man kan låsa och slänga nyckeln i någon djup brunn. Ändå lyckas man alltid fiska upp den där nycken till skåpet någon gång och så är tankarna tillbaka.
Och ibland undrar jag om jag ska kalla dom vackra eller hemska. För jag vet inte om dom dödar mig eller håller mig vid liv. Ändå är det som att alla fel jag gjort genom livet håller mig uppe samtidigt som jag vet att jag förtjänade slagen.

Men när man tänker på hur ansiktet skulle se ut när jag krossat det mot den grå asfalten så ser man hur tankarna skadar men hjälper. För ibland vill man hellre krossa än väcka.
När ett barn lär sig att det är fult att gråta, så gör tårarna ont när dom sakta rispar upp djupa skåror i kinderna. Men tårarna blir ändå bara vackrare, och jag vill se dig gråta. Då vet jag att du litar på mig.

Tänk bara på om våra tårar kunde få smälta ihop till något vackert och oförstörbart. Ibland önskar jag att jag kunde få gråta lite mer, bara ibland, och bli så där liten som man inte får vara.
Och svagheten sitter kanske i styrkan i att inte vara svag. Jag önskar att jag kunde rädda de, men jag vet att det är svårt. En dag, kanske när man har slutat vattna kärleken med vodka, då ska jag finnas där som den skyddande ängeln.
Just nu är det bara livet som gör ont, jag minns inte hur det kändes när jag dog.

Och jag vet, det är svårt. Det är svårt att lägga ner hela sin själ och sitt liv i att försöka rädda någon man tycker så mycket om. Och det är ännu svårare att tänka att man misslyckats. Vi har försökt båda två.
Och när jag tittar upp mot stjärnorna och inser att dom är större än jag, att jag bara är en obetydlig punkt i universum så blir jag rädd. Men samtidigt vet jag att ingen med så stor makt skulle skapa något obetydligt eller något utan mening.
Det är svårt att rädda livet på någon som redan är död, men kanske kan vi rädda världen tillsammans.

Och lärare frågade hur man mådde, vad man tänkte, och folk frågade och brydde sig inte. Jag kunde bara vara tyst, för när jag sa något, sanningen till exempel, så försvann alla. Så vad tycker dom nu om min smutsiga sanning?
Och vad jag fick ut av tankarna som är tusen gånger fler och större än vad som skrivits nu, det vet jag inte. För ibland skrämmer jag upp mig själv så mycket att jag vid det här laget vet att den enda jag kan vara rädd för är mig själv.
Det är kanske därför ensamheten kan vara så skrämmande ibland. Men för det mesta är den bara vacker, för då kan mina tankar få leva utanför det där skåpet, och jag behöver inte ens låsa det.
Men när jag tänker på tankarna jag inte borde tänka, som att ge upp, så kan jag ibland nästan tro att det vore de bästa. Men innerst inne vet jag att jag inte kan. Jag kan inte ge upp. Jag får inte.
Och det har gråtits aldeles för många tårar, så det enda man kan göra nu är att gråta lite till. Eller vad tycker du?
Kanske kan jag bara avsluta allt det här med det där vackra ordet. Det där ordet som är vackert för att man gjort något fel. För det är väl bara då man kan säga det.
Men det är alldeles för många som leker med de dära, lilla men ändå de ordet som kan betyda så mycket. Ni som gör de, är ni själva rädda för sanningen? Eller varför gör ni som ni gör?
Det är inte alltid meningen med alla tankar och ord. Jag vet att du ser mig. Och förlåt för att jag tog första steget bort... jag gjorde det för att till slut komma närmre.


Förlåt.

där du somnade in för sista gången

där du somnade in för sista gången

Du skrev ner alla dina tankar på ett rent vitt papper.
Hällde aceton på marken, bildade ett hjärta av det.
La pappret i mitten och eldade på acetonet & skrev med en vit krita:
"kill me tonight"
Det står ännu kvar på marken där du somnade in för sista gången,
& pappret är bortblåst med vinden,
precis som du.

klar!

Yah, äntligen! Är ju klar med min recension nu, eller blev de för några timmar sen. Jobbigt att skriva sånt, fastän de är ju inte så svårt -.- Jobbigt bara :P
Får la bara hoppas på de bästa nu med den. Men jag får aldrig högre än G, ibland VG på de ändå. Förväntar mig inte så bra resultat på den här heller.

skolan =|

Helt okej idag va de. Gick upp tidigar än andra, kaffe fick de bli till frukost. Mamma skjutsade mig till skolan idag. Hade aldrig orkat cykla -.- Men igentligen va de för att jag inte hittade mina nycklar.
Kom till skolan, kom precis i tid. Började med svenska. Håller på med "eget arbete" typ. Eller man ska skriva om en författare man valt. eller jag tror de va svenska vi började med :O Kommer inte ihåg.
Jaja skit i de nu. Sedan va la alla lektioner som vanligt. På SO:on kollade vi på film, slappt.
Lunchrasten va skoj ^^ Satt i bibblan med en Marren o en massa från en annan klass.
Satt o snackade om när vi gick i samma klass, och när vi hade två stycken i våran klass (dem slutade för länge sen) Så jäkla kul xD Knäckte oss.
Fick tillbaka en hemkunskapsgrej. VG blev de på de.

Efter skolan så såg jag på Prison Break. Inspelat från igår, Henke va ju här så kollade inte så mycket. Efter det somnade jag. Vaknade en timma senare, satte mig vid datan, började på en pcw men klarade inte av att stanna.
Men kom in igen lite senare.. spelade en annan då.
Nu sitter jag bara här o ugglar typ x) Pratar med Tim på msn, funderar på o skriva min recension nu.
Eller ja, nu måste jag göra de!

basket hit & dit

Hade ju träning innan. Gick la bra. Don kom 15 minuter försent, så vi började med en grej som vi aldrig har gjort med honom ^^ Eller han kör aldrig den med oss xD Iallafall, idag gick vi bara igenom alla grejer, spelet, försvar, inkast o en massa. Vissa grejer e nästan likadana varandra, andra inte alls. Vissa heter också nästan likadant, så de blir ofta så rörigt. Vi fick springa idioten idag bara för att de va många som blandade ihop de ^^
Men de är ju inte så jäkla lätt att hålla reda på alla 15464 sakerna han har :O
Aja, efter träningen stannade jag Ayse och Gt kvar o kollade på killarnas träning. Gt är ju helt beronde av en utav dem, så hon bara stod o glodde, jag och Ayse snackade en del om grejer... =| Skönt o få pratat ibland iaf.

Efter träningen fick jag skjuts hem, pratade i tele sen, duschade o nu sitter jag vid datan.
Pratar med några på msn o lyssnar på musik. Ska försöka få skrivet lite på min recension också nu ikväll.


image89

Skit bra bok ^^  Andra delen av Gömda.




trött

Sov inte alls bra inatt. Kunde inte somna. Låg sedan o lyssnade på musik o några timmar. Halv sov bara när mamma skulle "väcka" mig sen på morgonen. Så idag va de en trött skoldag typ. Annars som vanligt.
På lunchen stack jag o Marren hem till mig, skulle hämta mina bildsaker.
Gick ganska bra på bildlektionen, tror jag börjar fatta nu xD Eller jag vet inte... eller jo de gör jag nog ^^ ;)
På språket satt jag o Ayse i grupprummet, snackade lite och skrev på bokrecensionen. Sedan kom Hasan dit in -.- Skulle tydligen ha datan.
Fick sluta 10 minutet tidigare idag, bättre än inget xD


du har en glädje och en kraft som ingen annan äger

minns du hinken med allt vatten och alla döda fiskar?
alla bara skriker, men du och jag, vi viskar.

torkar bort en tår, känns som alla bara spelar mig
ett spratt, jag ler och skymmer sorgen med ett skratt.
men bakom skalet döljer sig en människa som sagt.

med fler värdefulla funderingar är livets sanna pelare,
alltid samma spelare som i en gammal velare.
som aldrig blir hel igen, det saknas en liten bit,
men sticker man från den man älskar får man leva med sån skit.

kvällen började spraka, jag började själv och jag hatar,
att jag inte stannade kvar, att jag aldrig slutade knata.
kommer väl förstå en dag att det var ett misstag.
ljög för mig själv för att inte verka svag.

du har en glädje och en kraft som ingen annan äger.


image88

runt & runt i flera timmar

Kom in för en liten stund sen, Ayse kom förbi innan så hängde med henne ut.
Kändes som om vi gick runt hela Varberg i timmar. Pratade om typ allt.
Va sedan borta vid Pallis område, så vi stack hem till henne en stund. Pratade lite med henne,
sedan gick vi vidare. Satte oss på fyllebänken, frös typ ihjäl.
Kunde knappt gå efter att vi hade suttit där i nån timme.
Gick sedan hem till mig, och hon till sig.

Har inte gjort så mycket mer idag. Bara vart hemma förutom de.

Har vart ganska slö med bloggen nu denna helgen, men ni vet ju varför. Skrev nog de i Fredags ^^


ingenting mer

Jag orkar inte,
jag vill ingenting mer.

äntligen

Äntligen! Ja. Läste nyss ut min bok. Hade ju 70 sidor kvar i den. Men nu é den utläst iallafall :)
Då är det "bara" bokrecenssionen kvar. Jobbigt .__. Hatar att skriva sånt xD

Jajja, Morsan tjötar i venten nu att jag ska skynda mig in på serven, har pcw.

Tjooheeej så länge :D

Morsan

Haha hon é för grymm!
Alltså Morsan, inte min mamma som ni kanske tror jag menar ;O Hon kallas för de, eller ah, nickar typ.

Snegel: Varför står du bara o kollar in i väggen?
Morsan: Jag gömmer ju mig!

Och när pcw:en va slut, och dem andra hade vunnit, så kör Morsan vidare.
Morsan: DE ÄR JU SMOKE ÖVERALLT, SHIT ASSÅ, SER NI NÅT? SEEER NI NÅT?!?!
Vi andra: De är slut nu.
Morsan: ASSÅ KOLLA! TA DEM, TA DEM!!
Vi andra: Morsan.. DE ÄR SLUT NU!
Morsan: Neeej!! Eller ah okej, de va ju synd... 
 
xD Alltid lika roligt att ha med henne =D

datanördar

Ja de är vi! Lanar ju nu i helgen. Först va vi bara 4 stycken, men sedan kom en till hit. Rena campingen ^^
Stack även till Hajen senare på kvällen.
Sa sedan till dem andra om jag går o lägger mig i soffan så skulle dem säga till mig,men de gjorde dem inte -.- Så jag somnade runt 02.30 tror jag klockan (a) Haha, blev väckt sen, sedan somnade i sängen i gen.
Vaknade vid 08.00 tiden i morse. Några här har inte sovit på hela natten eller nånting på dagarna, brukade inte sova på lan förr, men nu somnar jag ju alltid :O
Iallafall. Spelat typ hela tiden. Spelade bla. mot Morsan o dem på venten. Vi blev ju inte lite smått ägda eller så xD Haha. Jajja, så kan de också gå.
Några har stuckit, kommer nog tillbaka senare.

Orkar inte skriva så mycket faktiskt. Lat, jag vet :)

Ska nu spela pcw med Morsan, Linnea, Devil och Snegel =D

lista

10 favoriter:
Färg: Alla typ
Mat: Mammas köttgrytor
Band: En massa, KISS, Hanson, Papa Roach m.f
Film: Vet faktiskt inte, har ingen favorit, finns många som é bra
Bok: Hela serien om Dave Pelzers liv, Gömde och andra delen Asyl
Sport: Basket
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredagar och Lördagar
Glassmak: Päron, Choklad
Tid på dygnet: Jag gillar kvällarna, myyys =D

9 för tillfället:
Humör: Glad
Smak: Ingen
Kläder: Slappt
Bakgrund: Va? Bakom mig? Balkongen isf
Nagellack: Inget
Tid: 1757
Omgivning: Tjöt om spela CS
Irritationsobjekt: Inget faktiskt

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Stéff eller Marren
Screen name: Venne
Husdjur: Fiskar
Piercing: Öronen
Förälskelse: Jadu...
Musik: Inte en aning, kommer inte ihåg
Bil: Jag har ingen än? xD
Kyss: Vet inte

7 senaste:
Cigarett: Ingen (astma)
Mat: En yoghurt igår morse
Dryck: Oboy
Biltur: Kommer inte ihåg när eller vart xD
Kyss: Några minuter sen
Spelad låt: Cheap Trick -  I want you to want me
TV-program: Kommer inte ihåg ;$

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nix
Brutit mot lagen: Maybe
Blivit arresterad: Nej
Vart med om en operation? Ja
Varit med på TV: I bakgrunden xD
Kysst någon du inte känner: Maybe

5 nej tack:
Kläder: kort,kort typ xP
Mat: Tacos
Musik: Techno och sånt -.-
Dryck: Brus... haha kom inte på nåt bättre xD
Personlighetsdrag: Falska

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Tränade
Du kan höra just nu: Mackan o Rasken tjöta
Du inte kan leva utan: En del
Du gör när du har tråkigt: Har tråkigt

3 personer:
Du kan berätta allt för: Ayse
Du tycker om: En massa
Du inte gillar: Säger inte =P

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 önskan: De ni

sent

Jo jag har inte hunnit blogga förräns nu. Skrev ju lite i "smyg" när vi satt i grupprummet jag och Hanna :D
Hehe iallafall. Hade matteporv idag. A-delen va ganska lätt, och B-delen såklart svårare. Skrev inte på typ två uppgifter. Hade inte ens sett sånna i boken xD Haha aja.
Efter matteprovet gick jag o Anton till matsalen för att käka. Träffade Lill Liri på vägen dit. Eller han sprang efter mig. Fick en utskällning av han att jag inte pratar och svarar han så mycker längre xP Konstigt, han är ju bara för de mesta ivägen -.- Han skrek typ hela tiden; vafan håller du på med! De enda du gör é såhär (så visa han och menade att jag bara gick förbi han) o en massa. Jajja, orkar inre bry mig om honom :)
Jag o Anton snackade lite när vi käkade, gick sedan tillbaka till caféet. Vi satt sedan med Amalia, Ajet och Azar. Ingen kan vara mer korkad än Ajet... =| Synd om han nästan ^^
Efter de va de la SO, ganska lugn, fick tillbaka läxförhör och gjorde sedan nutidskryss. Ja o Amalia va bäst ;) 11 av 13 rätt xD
Sedan va de ju engelska, berättade i förra inläggen lite snabbt om de.

Slutade 13.10 kom hem så va Henke här. Han hade vart snäll o redan släpat ut min data till köket, kopplat in den o allt. Just de ja, lanet skulle ju igentligen vara hos Rasken, men blev ändrat så de blev här som vanligt ^^
Satte mig vid datan, vi spelade pcw. Gick ju inte bäst precis :P Aja, mer ikväll blire iallafall.

Tror inte de kommer bli så mycket bloggande nu i helgen. Gör inte de lika ofta när vi lanar. Men vi får se :D

i skolan

Sitter just nu i skolan i ett grupprum med Hanna. Har englska lektion. Ska typ skriva en sammafattning om några texter. Orka -.- Sånt é ju tråkigt. Hatar när man ska skriva själv typ, blir bara fel när jag gör de :P
Måste logga nu från datan, skriver mer sen :)

en snabbis

Mjo, Henke kom hit för en stund sen, och gick nyss. Visste inte att han skulle komma. Först hörde ja inte han x) Bra där ^^
Iallfall, nu när han har gått så ska jag logga ut från datan, byta om och sedan lägga mig o läsa.
Kom nyss på att vi har matte prov imon. Jippie! *not*
Men matten har faktiskt gått mycket bättre nu än va de gjorde förr. Så får la hoppas på de bästa.

Kommer inte skriva mer idag, men imon blire :)

på hal is

Träning idag då ja, började 18.30 och slutade 20.00 innan de satt jag bara och spelade lite Gun Game. Okej jag vet, jag är inte den bästa på de xD Men aja, ibland kan de faktiskt vara kul de med :)
Gick ner till hallen, snackade lite med Henke innan de. Sedan började träningen. Så jäkla slapp den träningen va.
Tränade ju med 93:orna... brukar bli slappare då xD Inget menat mot dem så, men de är sant :P
Gt ramlade typ och gjorde nånting med armen (såg inte riktigt) så hon spelade inte mer. Don hämtade en sån dära ispåse typ som hon kunde ha. Och den va för "kall" typ, eller jag vet inte vad man säger. Dem va hård, och den ska ju vara "mjuk" typ när man använder. Aja, ni som vet vad jag menar fattar säkert. Iallafall, så Jossi kastade den i golvet (ja, vi brukar göra så när de gäller dem :P) men de hände inte så mycket. Så skulle sen Ayse kasta den en gång, och efter de sa jag att hon inte skulle göra de igen för den blir snart mjuk, men hon lyssnade tydligen inte så hon gjorde de igen. Då gick den sönder o allt bara splaschades över golvet. Kom typ överallt. Och det är ju inte bara "is" i den, utan nånting annat. Då vart de ner på golvet med papper och torka upp allt. Aja sånt kan också hända xD Blev ingen påse för Gt. Bara de tog typ 10 minuter och efter de hade vi bara 10 minuter kvar på träningen -.-
Efter träningen sprang Lill Liri fram till mig o började tjöta o fråga en jäkla massa xD Haha, rolig är han men samtidigt jäkligt jobbig :P
Pratade med Henke också efter, han åkte ju bil hem, och jag går alltid. Så han tjötade om att jag skulle åka med (alltså att Kerstin kunde köra mig hem), men tyckte de igentligen va lite onödigt. Jag menar jag bor ju typ bara 10 minuter därifrån :P Iallafall, dem tyckte jag kunde åka med ändå, så tillslut gjorde jag de.
Duschade, och sedan satte mig vid datan.
Lyssnar just nu på musik o chattar lite på msn :)

Får se vad som händer ikväll, men måste få läst!

1 timma skola

Gick till skolan idag, började med NO i 1 timma. Sedan hade vi språk, men stack då hem, orkade inte vara kvar.
Så när jag kom hem, la jag mig o soffan o såg på en film. 50 first dates eller nåt sånt där hette den.
Efter de tänkte jag läsa en stund, gjorde de också, en stund. Somnade sen efter typ 10 minuter, så de blev inte så mycket läsning. Måste försöka läsa mer idag, har ca. 100 sidor kvar, och recensionen ska vara inlämnad på Onsdag.
Fick även reda på idag att de är lan nu i helgen Fredag - Söndag. Och då hinner jag ju inte läsa.
Eller tycker att de är bättre om jag får läst mycket idag, och sedan vara med på de i helgen ^^
Inte riktigt klart vilka som skulle vara med, men vet på ett ungefär :)
Den här gången är de inte hemma hos oss de bli isåfall, blir hemma hos Rasken :) Trevligt,trevligt.

Senare idag har jag träning, så ja, de blir la typ min dag? =)



image86

o allt detta!

All den jävla läxan man får och alla prov -.- Hatar de. Trött på att alltid plugga.. men orkar ju aldrig de.
Eller inte jag iallafall.
Måste sätta mig nu med engelskan och biologin som vi har till imon, sen ska jag sova så fort som möjligt.
Är redigt trött =/


6

Innan träningen idag hade 93:orna match i hallen. Kom lite tidigare med Olivia för att hinna kolla en stund på matchen. Den började 18.00 och våran träning började 19.00
Varberg vann iallafall matchen, bra,bra :)
Började ju sedan våran träning, va bara 6 stycken idag :D Rätt gött att inte va så många faktiskt. Brukar göra lite "roligare" övningar då :P Gjorde en ny grej, tränade på nån "konstig" lay-up, eller den är inte konstig, vet bara inte va den kallas :P
Va en ganska rolig träning. Tränade också lite straffkast xP Satt 13 av 20. Inte de bästa precis, men de får duga ^^
Efter träningen gick jag direkt hem, duschade och sedan satte mig vid datan.
Håller på o spelar pcw, eller väntar på att den ska starta typ ^^ Vissa e ju ganska sega.


jag hatar

Jag hatar att se dig.
Jag hatar att höra dig.
Jag hatar allt du gör.
Jag orkar inte med dig mer.
Jag vill inte mer.
Det måste få ett slut.

En del släpper inte taget, fastän dem borde.


trött och bio

Idag när jag skulle gå upp va ja skit trött, ville bara sova mer. Men vissa här börjar ju inte lika tidigt o kan sova fan nästan hela dan ^^ Okej, inte hela, men några timmar längre iallafall. Bättre än ingenting.
Men idag va de ändå en slapp dag. Började med NO, gjorde lite på målen inför provet, men lektionen va bara 40 minuter. Skulle igentligen vara 1 timma, men vi skulle på skolbio kl: 09.15 så ja, därför fick vi sluta tidigare.
Såg Ciao Bella. Den va la okej. Orkar inte bry mig så mycket om filmerna o så när de gäller skolan.
Azar kände sig hemma för första gången inne på en svensk bio ;) Ne men jag skojade med henne o sa; det här är la första gången du känner dig hemma på en svensk bio bara för att de är iranier på bild! Hon är ju iranie :P
Träffade äve Tim på stan :) Wie :D
Iallafall, när vi kom tillbaka till skolan hade vi lunch, i ca. 1 timma, gympan på Bagheera började 12.10
Hade innebandy. Kul de va de faktiskt :P Inte själva sporten så, men de blev kul. Ja, Azar och Amalia va bäst ^^ ;)
Slutade 13.10 idag. Har ju nära hem fårn Bagheera också ju, tar ju typ bara 5.10 minuter att gå.
Kom hem, duschade, gick ut med Ludde, satte mig vid datan och fixade några filmer som jag hade fått från Henke. Jag ser aldrig på filmerna när de inte är svensk text (jag vet, kanske konstigt men sån är jag), han sa att de va de på dem, men när ja skulle sätta på så fanns de inte alls någon text ^^ x|
Så fick leta igenom en massa, och tog några andra där de va text med.
Så nu blire slöa framför TV:en :)

go home

Mikael o hon stack nyss hem. Orkade inte vara så social idag, alla va i köket förutom jag som satt o spelade CS med Falcon och SneGeL xD sånt g33k jag är. Iallafall, seda ropade dem på mig för att de va fika typ, men ville inte ha. Va inte alls sugen. Tog bara kaffe.
De enda dem gjorde va typ o snackade en massa babbel o retade mig hela tiden xD Haha!
När dem gick hem så gick jag ut med Ludde en stund, och nu är jag inne igen. Sitter bara vid datan. Skriver mest med Marren på msn om en massa roliga saker xD

de där

Ja, de där med designen sket sig xD Eller jag är för lat, jag orkar inte sitta med de. Tog tillbaka de gamla, fastän de ser rötet ut :D Får se hur de blir om jag gör om de nån dag eller inte ^^ Aja, de märks la isåfall ^^

HJÄLP MED BLOGGEN

Håller ju på att göra om min sida lite.
Men de är två saker jag undrar.

1. Hur man ändrar dem dära bilderna där uppe
2. Och hur man ändrar den stora bakgrunden. Inte den baskgrunden där texten kommer,
utan där jag just nu har randigt.

Vill absolut inte ha de såhär xD
Men vill ha de andra.
Om jag inte får bort de, måste jag göra om de :P

Någon som kan hjälpa mig? ^^


gör på ditt sätt

Gör på ditt sätt du.
Jag har redan försökt de mesta med dig.
Försökt att prata med dig, förklarat o en massa.
Men du bryr dig inte!
Och när jag vet att du inte gör de, så fråga inte mer hur de är med mig eller nåt.
Jag ger upp, spela ditt spela med dina regler.
Sån som du är mot mig kommer jag vara mot dig.
Så fråga inte helt plötsligt varför jag har förändrat mig.. du kommer märka snart.

promenix

Va nyss ute med Ludde en stund. Gick bra förutom i början som vanligt. Han är som en gammal bil; trögstartad men sen när den väl har kommit igång så går den!
iallafall, gick slingan här i skogen. Eller inte hela, men en bit och sedan ut på fotbollsplanen.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mikael o en till kommer hit ikväll :) KUL :D

du kunde

Du kunde ha sagt de,
istället för att låta mig gissa.
Du kunde inte förstå mig,
precis som alla andra.
Du kunde skita i mig,
men istället drog ut på de.
Du kunde visa att du ville hjälpa,
men man såg att du bara ville veta.
Du kunde inte fatta hur jag förstod va du gjorde,
de va var du sa.
Du kunde aldrig förstå,
hur jag märkte allting.
Du kunde ha bort de bättre,
du kunde aldrig ha gjort de sämre.

sjukhus

Gick upp idag 07.30 för att åka till Halmstads sjukhus 08.15
Mamma va de som åkte med, satt bara o lyssnade på musik på vägen dit. Älskar att lyssna på musik när man åker bil xD Kom dit ca. 20 minuter innan vår tid. Men innan de, när skulle leta upp dit vi skulle tog de lite tid. Varje gång jag har vart där håller dem på att bygga om, man ska alltid gå in i olika ingångar o sånt. Är ju där varje åt o så. Gick in i "stora ingången" som de stiog på pappret, men tydligen så hade dem två stycken :O Så vi gick in i fel, frågade vart vi skulle. Va tvugna att gå igenom hela sjukhus, och de är ju inte litet heller.
När vi hittat till rätt ställe o skulle jag anmäla mig, så skulle man tydligen göra de på ett annat ställe. Gick tillbaka, gjorde de, gick tillbaka igen dit, och sedan va de klart iallafall.
Satte oss i väntrummet, det var då de va 20 minuter kvar till våran tid. Läste i min bok då. Va även försenat 15 minuter. Så fick läst lite iallafall.
Sedan va de min tur. Pratade om de gamla vanliga som alla andra gånger. Gick sedan o gjorde hörseltestet. Hade tydligen fått lite sämre hörsel på mitt opererade öra -.- Aja, hade inte förväntat mig nånting bättre heller.
Beställde sedan tid till en ansikts-röntgen (stavning? xD). Fick lite recept på nya grejer.
Ska även till våran på operationsrunda =/ Inte de roligaste precis. Kanske också sen ska operera om örat... har ju vart på tal om de förr, men de kommer iallafall i vår nu.

Åkte sedan hem, eller först åkte vi till Teknikmagasinet som ligger på vägen hem. Kollade efter några grejer, inte som jag ska ha men kanske två andra.
Stannade även vid SIA sen och köpte glass. Alltså sånna större paket-glass-grejer eller va man kan kalla dem xD Brukade köpa där förr, men inte gjort de nu på ett tag.
Va hemma runt 12.00 tiden igen.

han är min

image85

Som fan att han är :D

skratt och bråk

Hade ju träning idag som började klockan 17.00 kom dit o så som vanligt. Gjorde de gamla vanliga, gjorde en eller två nya grejer. Inte speciellt krångliga. Har nu två övningar/spel som är döpta efter en av killarnas tränade :D En heter Jens (som hans förnamn) och en som heter Hååg xD (som hans efternamn). I förra säsongen hade vi ett inkast spel som hette Rune :P Han som typ har hallen heter så. Så påhittiga vi är i laget, ellerhur? ;)
Efter träningen kollade jag på killarnas som började direkt efter. Pratade lite Jennifer om ett bråk som startade för länge sen, men som fortfarande håller på... och sedan pratade jag med Gt om "du vet vem" ;D Haha! Som jag och Jennifer skrattade åt henne asså!
När killarnas träning va slut så skulle vi gå. "Pratade" en snabbis med Henke, sedamn skjutsade Jennifer mig en bit. Resten fick jag gå :P Ska ju inte åt samma håll sen.
Kom hem, duschade och sedan tog mig en macka om nu sitter jag här :) Pratar med några på msn, annars gör jag inte alls mycket.
Får se vad som händer ikväll.

inlåsta nycklar + musik

Min dag började inte speciellt bra. Cyklade till skolan, va där ca. 07.50 (börjar ju 08.00 varje dag) gick till skpået och så som vanligt för att ta ut mina engelska saker. Hade på mig min jacka då, och kläderna jag hade idag hade inga fickor, så som en vana la jag nycklarna i jackfickan, la in jackan i skåpet och låste (!!) 5 minuter senare fattade jag va ja hade gjort ^^ Inte första gången heller jag gör de :P Aja, inte alltid man kan tänka på allt ;)
Så under engelska lektionen ringde jag hem, och frågade pappa om han kunde åka o lämna extra nyckeln till mig. Den tidigaste rasten jag hade idag (och den enda förutom lunchen) va mellan 09.50 - 10.00 bestämde att han skulle stå vid busskuren med dem.
Marren och Azar hände med dit, fick 6 stycken nycklar utav honom. Han visste inte vilken jag skulle ha. Så vi tre gick tillbaka, till skåpen för vi började nästan dirket efter med SO. Märkte då att inte en enda av alla nycklar jag passade!
Så jag hade inga böcker eller nåt under nån lektion. Under lunch rasten gick vi 3 för att leta upp Sylve eller Herrman för att nån av dem skulle knipsa upp låset.
Hittade inte Sylve innan sista lektionen. Iallafall, fick upp de tillslut iallafall :) Haha. Bättre sen än aldrig.

Hade ju musik prov idag. Visste att jag inte skulle kunna nåt musikexempel, men skrev iallafall lite på dem. Kunde alla frågorna. På musikexemplerna kunde man få 15 poäng, och på frågorna sammanlagt 20 poäng. Så ja, kommer nog inte få IG på de. Skönt de.

På bildlektionen va de skit kul. De tyckte iallafall jag Marren och Azar. Jag och Azar höll på med Marren xD Eller ja, mot henne :P "NÄ?! BERÄTTA!" Haha xD
Har en bilduppgift som ska vara klar nästa vecka. Eller man ska vara klar med själva "lådorna" som man ska ha till kroppen eller vad man nu har valt att göra. Gör ju min insekt ^^ x) Håller på med benen o de nu, krångligt värre. Får bara hoppas på att jag hinner i tid med de.

åh nej!

Fan, nu är det skola igen =/ Ska typ börja dra mig om 10 minuter. Ska göra mig iordning lite snabbt innan också bara. Har musikprov idag som jag inte har tränat på =| Buhu. Jajja, får se hur de går med den saken.
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, inget bestämt, ska iallafall träna sen kl: 17.00

Imon slipper jag skolan :D Ska till sjukhuset i Halmstad då :) Inte för att de är mycket roligare, men inte lika jobbigt iaf :)
Aja, bloggar mer sen idag, hinner inte nu!

stockholm?

Jaha, Marren vill tydligen dra med mig till Stockholm på Höstlovet som är vecka 44. Träffa nåra där. Får se hur de blir med de, kanske ska göra annat xD
Jajja, man vet aldrig vad som händer :)

helgen

Mjo, som ni märker har jag inte hunnit/orkat skriva nånting i min blogg nu i helgen. Så jag tänkte göra de nu lite kort.

Igår (Lördag):

Gick upp runt 08.30 för Ayse ringde mig i Fredags kväll och undrade om vi kunde träffas innan matchen som började 12.00 (samling 11.00). Så hon kom hem till mig när klockan va 09.30 Ludde va vaken då så hon lekte med honom typ en halv timma, sedan drog vi till Hajen (hon skulle kolla present), snackade på vägen dit om lite saker.
Efter det gick vi till Fyndis för att kolla där mer. Det var bara en halvtimma kvar tills vi skulle samlas, och vi skulle inte hinna gå tillbaka till Hajen och sedan till hallen, så vi bestämde att hon gick dit, och jag skulle köpa lite grejer åt henne på Fyndis, och sedan mötas i hallen.
Hon kom ju lite senare dit. Innan uppvärmningen pratade jag lite med Don om spelet o så som vi skulle ha.
Värmde upp sen i en halv timma som vanligt. Sedan 12.00 va matchen igång. Vi mötte Falkenberg, har ju mött dem en gång innan fast det var bara träningsmatch då. Men nu va de ju i serien vi mötte dem.
Det va ju dem vi vann så mycket mot, och det gjorde vi den här gången med. Vann med 110 - 17 x) Inte nån spännande match precis. Men dem gjorde iallafall lite mer poäng än förra gången (dem gjorde då bara 4 poäng tror jag de va) Dem vann föresten en match på Halmstad med 1 poäng :P Haha, undra då hur dåliga Halmstad é xD Jajja.
Issa och Marre va ju riktigt heta på plan i början, gjorde många mål. Hela matchen gick bra för alla, och hela spelet. Vann alla 5 minuter (inte så svårt).
Efter matchen kom Henke dit, hade följe hem till mig sen. Han hade ju med sig sin data (den bärbara) eller ja, han kom med den i Fredags tror jag de va. Så vi satt vid den sen lite senare och gjorde lite töntiga test och spelade lite på den.
På kvällen så satte jag också ut min data i köket. Spelade lite pcw med dem andra i venten. Sedan frågade jag han om vi skulle spela men då somnade jag i soffan xD

Idag (Söndag):

Vaknade runt 11.00 tiden tror jag. Sov inte så himla länge. Käkade och sedan spelade pcw med typ samma som igår. Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt, klockan är ju inte så mycket heller.
Har sett på repris från Desperate Housewives och pluggade lite medan han va i hallen. Dem hade match.
Senare vet jag inte vad jag ska göra. Borde plugga mer, har musik-prov imon som jag inte kan nånting på (seriöst). Så får la se hur de går. Dem andra niorna har redan gjort de, och dem fick välja om dem ville göra om samma prov om de tyckte/trodde att hade gått dåligt för dem på de :O Konstigt... så iallafall, då borde vi också få göra de ju. Så de är ju inga problem då igentligen :)

Kanske bloggar mer senare idag/ikväll, inte säkert, men man vet aldrig ;)

tider och klockan

Vet ni vad jag tänkt på nu? Att när jag skriver i min blogg, skriver jag mycket med tider.
Eller ja, jag skriver ofta tiden på tex: när jag gjorde en sak, när någon kom till mig, när jag blev klar med nåt, hur lång tid nånting tog, hur länge jag pratade med nån i telefjonken och en massa mer!
Tycker ni de är störande eller nåt? :O Isåfall ska jag försöka sluta med de xD Eller iallafall kanske dra ner lite på de. Har märkt nu de senaste att det har blivit mer o mer sånt :O Haha, aja men sån är la jag.
Det är som när jag nånstans, hemma eller i skolan, var som helst, så måste jag alltid ha koll på tiden. Spelar ingen roll om ja inte ska göra nånting på flera timmar eller om 5 minuter. Jag bara måste.
Som när jag sitter hemma, så kanske jag inte har en klocka i närheten, så frågar jag alltid nån annan ju, dem här hemma tycker att jag frågar de för ofta. De kanske jag gör också. Gör ju de ca. var 10:onde minut ;$
Dem i skolan tycker också att jag tjötar för mycket om tider o klockan xD
Måste försöka sluta med de! De är nog nåt fel på mig :D


image84

träna + ont i halsen = ...

Inte alls bra!
Trodde fan att ja skulle ramla ihop xD Haha, ne kanske inte. Men hade verkligen skit ont i halsen. Och det blir ju värre när man springer o så. Men tränade ändå. Är sån, har jag väl vart dem första 20 minuterna på träningen, kan jag lika gärna vara med resten av tiden xD Så träningen för mig va la... mja sådär.
Tränade tillsammans med 93:orna idag ju, så vi kan inte köra de vi brukar. Börjar inte ens då med samma uppvärmingen. Men nästan. Dribblade, jump-stop, akta rygg och lite sånt smått o gott.
Efter det så sköt vi ganska mycket, 3 poängare och lay up för de mesta.
Tränade sedan på tolv och svart. Sedan va träningen slut. Mamma kom o hämtade mig med bilen, så jag kom hem ganska snabbt.
Duschade o så. Efter det så har jag hunnit göra så mycket, bara suttit vid datan :) 

334 stycken

Jo, under den här dagen har jag, eller inte bara jag, Kenan hade också min digitalkamera ganska mycket och några andra, tagit 334 bilder. Satt nyss o kollade igenom dem. Vissa é ju så fula så de inte é sant xD
Sitter o skicka alla till Marren, Kenan och Tony. Lovade de innan idag att jag skulle göra de :)

Meeen, tänkte ju lägga upp några här nu! Men det funkar inte :(
Lägger upp några lite senare idag, eller imon på min bilddagbok: carrowsaN

Ska äta nu, så ssssshuuuuueee :D

arbetsdag 3 + stank

Skulle samlas kl 07.45 idag vid busskuren vid skolan. Det var bara jag Marren och Agron från våran klass som kom i gruup 1. Resten va blandat med B och C. Åkte bussen 08.00 till Ringhals först.
Kom dit, hängde av oss grejerna och dem snackade lite. Fick "frukost" där xD Sedan fick vi varsit (asså alla va likadana) fråge-papper typ som man skulle svara på. Man skulel gå runt o hitta svaren. Va mest med Marren under dagen.
När det va klart, klockan va la då runt 09.00 så skulle vi lyssna på en tjej som pratade i 20 minuter, såg en film som va 15 minuter och i ca. 40 minuter pratade en gubbe om Ringhals o sånt.
Efter det käkade vi. Sedan hade vi en timme då vi fick göra va ville typ. Jag oc Marren hade skit kul med några andra där man kunde ta kort :P Spelade ett spel sen, lyssnade på musik o en massa annat.
Sen gick bussen till Väröbruk. Gick runt med Guide där. Fy fan va de luktar illa där asså. Usch :S Blev indelade i två grupper. Den guiden vi hade där tyckte våran grupp va jobbig o sa hela tiden att vi skulle gå tillbaka x)
Jag Marren och Sovran hade kul ^^ Alla va ju riktigt snygga med hjälm, hörlurar o väst xD
Aja, kom tillbaka där vi började sen ju, och åkte bussen hem. I bussen va de typ gradin-krig :P
Va tillbaka på skolan runt 13.45 hade följe med Marren hem sen.

Har bara vart hemma nu, suttit lite vid datan o sånt. Berättade inte så mycket som hände idag, orkar inte skriva :P
Imon blire nog vanlig skoldag.

arbetsdag 2

Ja, jag har inte hunnit skriva här nånting idag, så det får bli nu.
Kommer skriva i stort sett om hela dagen, blir liksom ett inlägg; allt i ett ;)
Kanske blir blir ett tag. Aja får se. Men här kommer de:

Hade ställt klockan på 06.30 idag för att jag vet att jag är så seg på att gå upp o ligger gärna kvar en stund, ungefär 30-440 minuter. Därför har jag den så tidigt. Så jag kom la upp runt 07.00 gjorde mig i ordning, käkade lite.
Började klockan 08.00 som vi brukar, men hade ändå arbetsdag idag.
Det första vi gjorde va att lyssna på SYV (våran klass + 9b), tog ungefär 1 timma och 10 minuter. Klockan 09.50 skulle vi vara på de stället där vi skulle göra studiebesök. Vi va bara fem stycken som skulle till Bullerbyn. Jag, Ayse Madde, Annika och Lydia. Hade följe med Madde och Ayse dit.
Vi kom lite tidigare än bestämt tid så vi tre hittade ett äppel träd där som vi tog några äpplen ifrån ^^ Trädet tillhörde typ dagiset.
Iallafall, när vi väl va där så visade en som jobbade där runt oss lite, och berättade va dem brukade o en massa sånt.
När vi satt vid bordet där inne på dagiset så ringde Ayses mobil, hennes mamma var det. Ayse fick reda på en skit tråkig sak som hade hänt inom hennes släkt, så hon va tvungen att cykla hem.
Efter det gick vi ute lite där barnen va o så. Allting tog typ bara 1 timma. Hade följde tillbaka till skolan med Madde.
Kom ju dit typ vid 11.00 och vi fick inte gå upp i maten förräns 11.30 =S Men när Marren kom så gick vi upp dit tidigare ändå. Blev tillsagda men orka x|
När vi skulle in igen så skulle vi skriva svar på några frågor från Gymnasiemappen, efter det gick jag Azar och Marren upp till 3G för att sätta oss vid datorerna o göra ett test som ingick i arbetet.
Blev klara i tid o så, slappade bara de sista på den "lektionen" Efter de fick klassen lite info om morgondagen, sedan slutade vi och klockan va då 13.30
Efter att jag hade kommit hem så tog de inte lång tid innan Henke kom hit. Slöade som vanligt, gick ut med hunden på ängen. Ringde sedan Ayse för att se hur de va med henne o lite sånt. Gick sedan in med hunden. Hade han löst ju, så han fastnade typ inne i en buske xD
Iallafall, åt lite, lågg i soffan o kollade på TV, sen så somnade jag. Sov i ca. 1 timma tror jag. Vet inte vad dem andra gjorde så länge x)
Klockan 18.30 skulle vårt lag samlas i hallen för att ta lagfoto + enskilda. Henke följde med ner till hallen :) Men jag tränade inte idag, är ju typ sjuk. Så jag satt bara o kollade. En öving som dem gjorde va skit kul o kolla på :P Dem skulle typ blocka o sedan slänga sig ner o glida. Svårt o föklara de :P
Träningen slutade 20.30 så vi stack hem till mig en liten stund, sedan skjutsade han mig ner till Hajen (han skulle ändå hem) för jag skulle köpa riskakor xD Ah och sedan stack han hem till sig o ja till mig.
Så nu på kvällen har jag bara suttit vid datan, ska snart duscha och sedan måste jag läsa ;O

Aja, de va la typ dagen idag :)

hemskt!

Jag läste nyss i en blogg om jag hittade en länk till. Det var denna länk http://colourfulmiracles.blogg.se/ En länk till en blogg som tillhör en tjej som heter Liv som bor i Stockholm. Liv har levt med bröstcancer sedan hon var 19 år. Idag är hon 20 år och cancern har spridit sig i hennes kropp. Om 35 minuter kommer hon att somna in.

Alltså i dag (9 oktober) klockan 20.00 kommer hon att somna in.


Fy fan...

för att slippa gråta


För att slippa gråta går man en lång promenad.
Tar helst med mig kameran, för då kan man inbilla sig
att det är regn på mina kinder.

Mitt i alla tårar bland kaosochkrossochdåligtjävlasamvete.
Mitt i all panik och helvetesjävlaskitvadärdetförfelmedmig.
Mitt i allt detta. I slutet av de hemskaste.
Precis då. I det rätta ögonblicket.
Då fick jag denna.
Och jag började gråta igen.


image82


arbetsdag 1 + sjukhuset

Den här veckan från idag till på Torsdag har vi något som kallas för Arbetsdagar i skolan. Alla nior har de. Har mycket o göra med typ gymnasieval, jobb o sånna grejer. Vi fick 1 timmas sovmorgon också.
Dagen började då att alla skulle samlas i matsalen (alla nior) några från arbetsförmedlingen va där o snackade lite om de. fick ut ett häfte o sånt.
Sedan när vi va i klassrummen skulle man skriva ett personligt brev och ett sånt dära CV sak + 10 frågor till imon som man skulle ha med sig på studiebesöket. Tycker de är så onödigt att ha sånna frågor, lärarna säger att man ska ställa dem, men ingen gör de eoch ingen lärare kollar eller bryr sig om man har gjort de ellet nåt ändå.
Efter det va de lunch, sedan film i musiksalen. Sista timmen skulle man göra klart de man inte hade hunnit med på förra "lektionen". Så vi slutade 14.00 idag.
Åkte hem till Henke direkt efter, efter de så följde han med hem till oss. Jag skulle till sjukhuset idag för sån dära koll jag gör en gång i månaden typ, o mamma skulle köra mig så Henke va ensam hemma hos oss o passade Ludde.
När vi kom hem så slöade vi la bara framför TV:en o så :)
Sen skulle han sticka på träningen, så han för typ 20 minuter sen. Har inte hunnit göra så mycket efter de förutom skrivit här.


dagen idag


Vanlig Måndag, tröttsam =| Så jävla segt de var. Är alltid lika trött på Måndagar. Mamma la Ludde i min säng i morse, hon vet att jag går upp mycket fortare då. Men Ludde somnade brevid mig xP Så gick inte så mycket snabbare än vanligt när inte han är där. Sa till mamma att hon skulle väcka mig tidigare idag bara för att jag skulle hinna duscha. Aja, hann de ändå.
Mamma körde mig till skolan bara för att jag igentligen är sjuk xD Har ju bil nu på vardagarna som vi inte har haft annars bara för att pappa har den andra.
Iallafall kom till skolan, började prrecis som vanligt. På musiken fick vi ut frågorna och musikexemplerna till provet som vi ska ha nästa vecka på Måndag. Mycket mer den här gången än förra. 10 musikexempel + nåt på 30 frågor. Jajja får la bara hoppas på att de går bra som de gjorde på de förra. Fick ju nästan alla rätt på de.
På bilden kom jag faktiskt igång med min "insekt" eller vad man ska kalla de. Ja, de är en insekt, men vet inte om man kan kalla arbetet för de för man fick välja vad man ville. Två punktsperspektiv iallafall.. gillar inte sånt. Visst blire skit snygga bilder när dem är klara, men har svårt för sånt xD Min linjer blir helt knas. Men idag gick de bra :)
Snackade även idag om vem som hade tagi sönder våran bildlärares skåp typ. Många/nåra visste redan vem de va och hur de gick till, men ingen ville säga nåt så de tog typ 40-50minuter innan man kunde börja med arbetet.
Och läraren tyckte att HELA arbetet skulle nästan vara klart (allt utom färgerna) till nästa vecka! Och jag började med mitt idag. Men va iallafall inte ensam om de.
På svensk-engelskan satt jag och Ayse i grupprummet. Först snackade vi om allt möjligt o så, sedan läste vi. Måste verkligen snart läsa ut min bok. Recensionen som jag nu har tjatat om i några inlägg ska vara inlämnad om 16 (!!!) dagar. Och jag har ca. 250sidor kvar och hela skrivningen... måste hinna med de. Har ju så mycket annat upptill.
Sedan slutade vi, mamma hämtade mig med bilen. Åkte direkt hem. Sedan skulle hon äåka iväg, så vi satte oss o käkade :) Yummie :D
Sedan va slöa i soffan o lite sånt. Va ute med Ludde en stund på ängen, släppte honom löst för typ första gången. Men han är ju inte den snabbaste precis xD Han gick även hem själv, vi va ju med, men han kunde vägen hem typ :P

Sen vart de träningen. Började 17.00 idag till 18.30 Efter det stack jag in i hallen där killarna spelade/tränade. Pratade lite med Hanna innan deras började. Sedan så satt jag o kollade. Skjöt lite o så också. Ayse och Jossi kom in i hallen sen, Jossi sjöng nån sång för oss som vanligt xD Hon sjunger typ alltid :P Killarnade körde nån konstig övning, såg mer ut som Yoga än basket xD Sedan stack Jossi, jag och Ayse va kvar på hela deras träning, hon hade bråttom hem (de visste jag) Så jag gick hem själv.
Duschade o sånt som vanligt.
Provade sedan den nya jackan mamma köpte till mig idag på JC för 900 kr (intresseklubben antecknar xD) Och jag behåller den :)

Nu ikväll har jag bara suttit lite vid datan o pratat i tele.
Den här veckan i skolan kommer inte vara som dem andra,
har typ Arbetsdagar nu.
Berättar mer imon om de.
Ska lägga mig o läsa nu :)

måndags morgon

Och det betyder skola igen och jag hatar de -.-

där du somnade in för sista gången

Du skrev ner alla dina tankar på ett rent vitt papper.
Hällde aceton på marken, bildade ett hjärta av det.
La pappret i mitten och eldade på acetonet & skrev med en vit krita:
"kill me tonight"
Det står ännu kvar på marken där du somnade in för sista gången,
& pappret är bortblåst med vinden,
precis som du.

helt jävla off

Ni har blivit sådär konstiga igen,
som ni hart vart förr.
På de dära sättet jag aldrig har kommit på varför ni har blivit sånna,
eller hur de startade eller nåt.
Det har varat ett tag, sedan går de sakta tillbaka till vi 3 igen.
Men de är alltid ni två?
Jag förstår inte.
Men ändå så tror jag att jag har kommit på anledningen till den här gången.
Men den saken borde inte göra de såhär?
Varje gång känns de lika konstigt.
Precis som om att de aldrig kommer lösa sig,
men tillslut gör de det.
Visst är det bra.
Men den tiden det håller på, vill jag inte mer ska vara.
Jag vet inte vad jag ska göra...
eller jo!
En sak iallafall.
Sådana som ni är mot mig, ska jag vara mot er.
Helt jävla off.
Aldrig igen att jag ska lösa de,
eller ta tag i de först.
Är trött på sånt.
Precis som om ni igentligen inte bryr er.
De har alltid vart jag som har fått göra de.
Är det bara för att det är jag som alltid har vart den utsatta?
Ni skadas inte av de, men jag kanske gör de?
Ni tänker inte. Ni bara håller på.
Men den här gången är det inte min tur.

väder efter hur man man mår?

Ibland ser vädret ut precis som man mår inuti.


image79   image80   image81


Vissa dagar är man bara glad, positiv till/mot allting. Att man är lycklig och bara vill leva.
Andra dagar är det precis som dimma, det känns som att allting bara är ivägen,
och att man inte kan se framåt. Man bara står där.
Och vissa dagar är som nätter, mörka och det kan kännas ensamt.
Man vill inte heller synas, därför är det så skönt ibland att man kan gå ut mitt i natten
för att slippa allt. För där ute vet man, att man inte syns lika mycket.


Imorgon tror jag på en ljus dag och att dimman har lättat, likt ångesten har skingrats från bröstet och huvudet.
Orosmolnen ska bytas ut mot skinande leenden och vid regnbågens slut finns det guld.


brand + bagheera

Har inte haft tid o skriva i bloggen så mykcet den här helgen, så tänkte skriva lite nu.
Började med lanet i Fredags, och la ihop idag för nån timme sen. (de är förklaringen till varför jag inte skrivit så mycket här). Spel, mys, tjöt, sura miner, skratt m.m ungefär som alla andra lan vi har haft.

Igår (lördag):

Ayse ringde ju mig som jag har redan har skrivit i förra inlägget och hon kom till mig runt 13.15 tiden. De va lite efter branden som va, alla vet typ om de, eller iallafall alla i varberg. Såg bara en massa rök från fänstret (bor inte alls långt bort från de som brann). Kommer inte på va de heter de stället, iallafall där dem har lack o färg saker. Min morbror jobbar där ;O
Iallafall, vi va ju tvugna att gå över gatan för att komma till Bagheerahallen, och vi skulle vara där 13.40 senast, så vi skulle inte hinna gå runt alltid (man va tvungen att ta en lång omväg om man skulle över). Och de va ju en massa poliser.
Ayse: Vi måste över gatan
Polisen: Vart ska ni?
Ayse: Till Bagheerahallen
Polisen: Det vet jag inte ens vart de ligger!

Jag trodde att iallafall poliserna skulle veta vart de låg :O Men sen fick vi två gå över gatan ändå, så vi kom i tid.
Några från andra lag va där. Träffade Liri, Johan K, Johan E, Tim, Lill-Liri och Björn. Snackade med dem, sedan satte vi oss där nere vid sek-bordet. Jennifer va också där, hon skulle med sitta.
Innan matchen hade börjat pratade vi lite med domarna xD En av dem va faktiskt riktigt kul o prata med :P Sa en massa skoj.
Sedan va matchen i gång. Det var Varbergs Damer mot Högsbos 93:or :O Lite knepigt att Damerna skulle möta 93:or :S Inte ens vi möter dem längre ;O
Det gick iallafall bra för Varberg, dem vann matchen med 102 - 36.
Va skit nervös för att i secket, har ju inte gjort de på ett bra tag. Men allt gick bra :)
När matchen var slut gick vi till kiosken där uppe, där några av killarba stog. Pratade en stund, sedan stack vi.
Gick direkt hem och satte mig vid datan igen xD Spelade o så.

Idag Söndag:

Har inte hunnit göra så mycket idag. Rasken som va här stack hem igårkväll. Jag somnade först av dem andra xD Klockan va inte ens mycket... kanske runt 01.00? Inte ens de :O Somnade ju först i soffan, men la mig sen i sängen. Vi vaknade la runt 13.00 tiden. Sovit länge för en gång skull xD Käkade lite, sedan satte vi oss o spelade.
Sedan packade vi ihop o de va slut xP
Efter det har jag bara... inte gjort nånting :O Ska sätta mig framför TV:en snart :)
Ska inte göra nåt ikväll typ. Har lite inspelade program jag ska se.

Vet inte om jag skriver mer idag, annars kommer de ju alltid imon :D

morron!

Jao, somnade igår runt... 03.00 kanske den va? Inte en aning, sitter ju o lanar också. Brukar inte ha koll på när man lägger sig då xD Iallafall, gick upp, satte mig vid datan, några av dem andra sov. Satte mig sedan o käkade lite.
Sedan ringde de från hallen, de va Ayse, så hon ville att jag skulle sitta med henne i seket kl: 14.00 ska vara där runt 13.40 Så ja, vi ska sitta för Damerna (inte vårt lag såklart). Kul o träffa henne också idag :)

Ska in i duschen nu, jag tror inte de blir så mycket bloggande i helgen. Men men, får se :)

blonde

image75

- Because her computer kept telling her she had mail  :D

musmatta

Ja, äntligen har jag köpt en ny musmatta. Gjorde de idag. Har sagt att jag ska göra de ganska länge. Min förra va ca. 10 år gammal. De va min allra första också :P Många har "klagat" på att jag hade en sån gammal osv. Men nu har jag ny :) Fan, jag är stolt över mig själv att tog tag i de xD Likadan som Henke, men inte för att jag vet va den heter eller nåt :D

hemma igen

Sådär ja, nu är jag hemma från skolan. Efter joggingen hade vi ju NO-lektion, men satt mest o snackade om vad som skulle komma på provet o så fick vi ut grejer till de.
På matte-lektionen satt jag Marren och Azar i ett "grupprum", först jobbade vi ganska bra faktiskt, sedan började vi snacka. Körde sedan visk-leken xD Haha. Fan va kul de va :P Eller de va ju inte meningen att vi skulle köra den, utan de bara kom. Roligast va ju ändå när vi fick Apelviken till klister. Så likt va de.
Eller som när vi skulle räkna till 30 tyst för oss själva o sedan säga till när vi hade kommit till 30. När jag och Marren va på 40 så va Azar redan klar xD Tror deras iranska klocka går fortare än den svenska ;)
På engelskan fick vi tillbaka läsförståelsen, de gick inte bra för mig. Men de visst jag redan ^^
Efter det gjorde vi nån lek, skulle ha lappar i pannan o ja en massa, orkar inte förklara de.
Sedan slutade vi :) Sitter ju nu bara vid datan, som vanligt xD


Några bilder från engelska-lektionen

Bild 1: Agron, och ja, de är svårt att älska honom
bild 2: Anton xD
Bild 3: Adnan ^^

     

jogging

Vi gick upp idag runt 07.15 hade ställt larmet på tidigare men stängde bara av den o somnade om. Iallafall, började skolan med gympa, skulle ha jogging här i Brunnsbergsskogen, så har precis kommit därifrån. Gillar inte att jobba o sånt i skogen.
1. De är allmänt jobbigt.
2. De är tråkigt.
3.
Får bara ont i knäna.

Så jag har precis tagit en snabb dusch, måste vara tillbaka på skolan senast 09.20 för då börjar NO-lektionen.
Och sedan bara hem och slappa, kanske se film eller nåt. För nu äree Freeedaaaaag :D


Föresten, hann inte skriva så mycket igår. Förvånade mig själv att jag bara hade skrivit två inlägg på hela dagen, brukar ju vara runt fyra stycken. Kanske skriver nånting kort senare idag om igår, hinner inte nu, måste snart dra mig.


skola och en rulle + bulle

Idag i skolan hade ju de dära engelska provet jag har snackat om, så jävla mykcet man skulle kunna till detta. Dem andra niorna hade redan haft deras prov, och de va samma som vi skulle ha. Så dumma är lärarna att vi ska göra exakt samma, då går man ju bara o frågar vad som kom med på de x) Alla sa att de va skit lätt så jag tänkte då behövde jag inte läsa på de på rasten eller nåt.
Hade de sista lektionen, de gick la ganska bra. Men ska inte säga för mycket ifall ifall :)
På slöjden gjorde jag klart mina byxor xD Typ femte paret jag gör så länge jag gått i sy slöjd.
Jajja. Bara för att vi försov oss i morse så körde mamma mig till skolan, och så hämtade hon mig efter. Åkte direkt till stan för att hon skulle lämna in någon film rulle eller nåt. Gick runt lite med Ludde så länge. Åkte sedan hem. Sitter nu framför datan med en bulle o yoghurt, YUMMIE! :D

Idag slipper jag plugga, gött. Nästa prov vi har är nog på Fredag nästa vecka, matte. Men ska försöka läsa lite sen i boken.
Ska ner till hallen senare, o sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag. Får se :)

sov lite länge

Ja, jag vaknade 25 minuter senare än vad jag brukar, men hinna kludda ihop nånting här ändå. Har engelska provet idag, önska mig lycka till för jag kommer inte klara de. Kan knappt texterna, grammatiken i engelska kan jag typ nada på, och läsförståelsen gick ju skit dåligt. Buhu, vill inte göra de -.-
Men de positiva med att man gör provet kanske just idag, är att då behöver man inte gå runt o tänka på de sen :D Fast snart har ju iförsig matte och musik prov... =|
Men orka sitta o tänka på de :) Måste gå nu, är inte riktigt färdig än. Skriver mer sen idag.

kurri kurri

Hade träning en halv timma mindre idag, eller ja, vi har slutat med löpningen nu som vi hade en halv timma innan själva basket träningen började. Skönt att den är över. Gillar inte att springa i skogen o så, fast jag sprang ju inne (a) Fan, kom just på att vi ska springa slingan här i Brunnsbergsskogen på Fredag tror jag de va på gympan =/ Inte kul.
Jajja, tillbaka till basket träningen. Värmde upp i ca. 20 minuter, sedan gick vi igenom alla spel, PG, back, svart, 12:an m.m En himla massa Don har. Men dem är ändå ganska bra. Gillar mest 12:an med zoon-försvar :)
Jag och Marre snackade en del under träningen, eller vi skrattade mest xD Haha. Tänker inte säga åt vad ;)
Stack sedan hem, mamma var ute med Ludde så jag va med, därför de tog lite längre tid för att komma in i duschen o så än vanligt.
Nu sitter jag bara vid datan med en kurrande mage. Funderar på o ta nåt att äta, men finns inget jag är sugen på -.-
Ikväll vill jag lägga mig riktigt tidigt, helst nu på en gång, men ändå så vill jag inte de :P

Aja, ha en bra kväll alla :)

uppätna strumpor

Ja, uppätna strumpor gillar vi, ellerhur?!
Fan vad jag blir irriterad på Ludde ibland, när han har sina små "anfall" typ xD Idag tog han sönder mina enda hel svarta strumpor -.- Och gjort hål i mina byxor. Haha kanske låter töntigt men de är irriterande och jobbigt x)
Och han tror han kan skälla, men icke, de kan han inte. De är bara vad han tror. Han låter som en gris. Ja, en gris. De är sant! Ni kanske tror jag sitter o skriver gris för att de låter roligt, men han låter precis som en.
Igår när jag va ute med han, frågade några av grannarna (på skoj) -Är det en gris ni har köpt? Trodde de va en hund! xD Aja, så kan de ju också vara ibland.

skämt

"Ett medelålders par, som efter en kall vinter längtade till värmen, bestämde sig för att åka söderut och bo påimage612 det hotell där de tillbringat bröllopsnatten 30 år tidigare. Mannen, som varit på tjänsteresa, kom till hotellet någon dag före hustrun. När han checkat in upptäckte han att hotellrummet hade dator, så han bestämde sig för att skcka ett e-post till hustrun. Tyvärr blev det en bokstav fel i e-postadressen, så meddelandet hamnade i stället hos en prästänka som just kommit hem från sin mans begravning. Sonen fann henne avsvimmad framför datorskärmen och läste...
- Till min älskade hustru! Jag har just kommit fram. Jag vet att du är förvånad att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen varmt här nere!"


Va tyckte ni om den? xD Kanske va ganska dålig... men ja tyckte den va bra xD
Inte alltid alla gillar samma skämt har jag börjat märka.. ;)
Som Hanna när jag frågade henne dehär;
Jag: Va är de för likhet mellan Liseberg och Grönalund?
Hanna: Jag vet inte...
Jag: Båda ligger i olika städer!
Hanna: ...

Hon tyckte inte alls den va bra. Jag hörde den från Sebbe, han verkade iallafall tycka om den xP

diskade

Skola idag då, va ganska segt. På NO:on gjorde jag och Mirre inte så mycket, eller ah, vi gjorde ingenting alls. På SO:on så skulle vi göra några frågor som man kan vinna på, alla högstadie elever gör de, men vi blev diskade efter mindre än 2 minuter xD Den här gången va de Leo och Adnan som pratade, förra gången vi skulle göra de va de Kim som gick ut från klassrummet xP Lyckat. Så Marie (lärare) blev sur, så vi fick göra nutidsfrågor istället, fast 20 stycken den här gången -.- Brukar bara ha 13 st. Fick tillbaka Islam-provet som vi hade, fick G+ xD Haha, aja kan typ inget när de gäller religion.
På gympan va vi i Bagheera, ska igentligen vara där varje Onsdag, men detta va typ första eller andra gången vi va där i nian. Har haft simning m.m istället.
Hade fotboll, kan va ganska kul. Marren va bäst idag xD Så himla aktiv man kan vara. Va så jäkla trött idag, och Adnan tyckte nog jag va jobbig när jag berättade om mina svart hål/kaba stenen som jag har i ögonen xD Mitt o Antons sammarbete va bäst ^^
Direkt när jag kom hem gick jag ut med Ludde, han hade precis vaknat.
Så nu måste jag sätta mig o plugga till engelska-provet som vi har imon -.-

gäsp!

Gäsp & Gomorron!
Är skit trött, vill bara lägga mig i sängen igen och sova hel dagen. Känns som om man skulle behöva de? x) Ändå hade vi ledigt igår. Kommer börja dagen med NO, och det gör vi inte saken bättre. NO är ju som ännu mer sömnpiller. Idag ska jag nog bara till skolan, sen hem o plugga och sedan ner till hallen. Kommer inte hinna med så mycket mer. Kan typ ingenting på engelskan heller. BRA CARRO! Hinner inte blogga mer nu, ska gör mig iordning och sedan måste jag dra mig.

jag ser dig

image69


image70


image71


Och ja, de är mina ögon.

bowlinghallen

Kom hem från bowlinghallen för en stund sen. Lisbeth o dem ville att vi skulle åka dit. Tog med oss Ludde som sprang runt där o lekte hej vilt. Lisbeth ville nog behålla honom, verkade som de xD Och han höll på att äta upp Niklas öron x) Aja, de va kul o träffa dem där igen. Funderar på o åka dit nån dag o spela, Niklas frågade om jag ville idag, men de orkade jag inte. Jag va för lat :P
Har inte hunnit göra så mycket efter de, satt mig direkt vid datan och in på bilddagboken.
http://carrowsan.bilddagboken.se/ <-- min

Får se vad som händer ikväll, ska iallafall se grannfejden eller va de nu heter som börjar 20.00 :)

lediga

Har studiedag idag så vi är ju ledia, men måste nog ändå plugga en liten stund. Har typ inte läst nån i boken, där recensionen ska vara inlämnad nu den 24:e, och så har vi engelska provet på torsdag som jag inte heller kan =/ Känns så jävla tråkigt att sätta sig på en ledig dag och plugga. Men aja, måste man så måste man.
Ska nog sätta mig snart o se en film, efter de så blir de isåfall kanske lite pluggande. Men ska också åka till bowlinghallen idag till Lisbeth, Niklas och Linda. Länge sen man va där ^^ Saknar faktiskt bowlingen lite x)


tänk alla gånger

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

jävlar vad besviken man kan vara

Ja, jag är så jävla besviken på dig!
Fattar fan inte hur du kan!
Helt jävla sjukt é detta.
Varför gör du så?!
Du säger en sak till en av oss, o sen en annan till den andra.
Men tillslut är de ändå jag som får skiten och allt de dåliga.
Varför?!
Är så jävla trött på de!
Hållt på nu ändå sen du började där,
föresten, du kan lika gärna stanna där.
De är la de du vill.
Du gör ändå ingenting åt saken.

träning

Ja, som jag nämde innan så kom Ayse till mig, lämnade hennes cykel, men den blev färdig på typ 2 minuter så hon fick den direkt :P Stack till Hallen, fick låsa upp för Don hade tydligen inte kommit än, inte heller Camilla. Så träningen blev typ 10 minuter sen, men de brukar den bli på Måndagar. Så Måndags träningen är inte så himla jobbig xD Gjorde de gamla vanliga typ, uppställningarna o så.
Efter träningen snackade jag lite med Henke, sedan va jag tvungen o dra för mamma väntade ute med Ludde så hade hon bil också. När jag kom hem så duschade jag (självklart), bråkade lite med min bror och just nu lovade jag mamma att laga maten för hon skulle ut med Ludde. Så går mest till o från datan.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på kväll, är ju lediga imon o så :) Så jäkla gött de :D

slappis

Hela skoldagen va ändå ganska slapp idag. Började med att göra läsfårståelse provet om man kan kalla de så? Och de va inte lätt kan ja säga :S Shit.. många som tyckte de va svårt. Och jag som inte brukar få speciellt bra på sånna som är mycket lättare ön den här xD Haha aja får la se hur de går. Och på Torsdag ska vi ha den "skriftliga" delen av provet, och grammatiken = / inget som é kul precis.
Efter engelskan hade vi SO, men då gjorde vi bara nutidskryss, direkt efter de skulle vi till Teater Halland för att kolla på Korripirri tror ja den hette. Den har premiär på Onsdag typ, så va dem första som såg den xD Den va faktiskt ganska rolig, brukar inte gillar sånt igentligen, men denna va helt okej :P
Cyklade sedan tillbaka, hade då en timmas lunch rast. Fick gratis varm-oboy utav cafeé tanten xD
Sedan hade vi bara en lektion kvar, språk. Satt med Ayse, pratade typ bara och skickade över lite bilder från mobilerna. Läraren brydde sig inte så varför inte gör nånting sånt istället för att jobba? :D

Efter skolan åkte jag med mamma till Hajen och sedan till Apoteket. När ja kom hem satte jag mig vid, som jag gör nu med xD Ayse kommer la hit snart nån gång, ska lämna in hennes cykel igen och sedan ska vi till Hallen. Har träning idag.

skola

SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA
=
Tråkigt

RSS 2.0