JOHN BLUND?

Eller är det så han heter? Kanske ska ta ett möte med han nu ;) Är trötter. Men vill lägga mig o läsa, fast kommer typ inte orka de. Inget kul på datan é det heller.
Jag har blivit sån dära läs-nörd nu igen -.- Fy på mig själv ;)

Ska nog logga från datan nu iallafall, natti natti!

VART TOG DEN VÄGEN?

Jag undrar vart sommaren tog vägen? Fast vi fick inte en riktig sommar ens, det regnade precis hela tiden. Så tråkigt. På sommaren vill man ju ha sol och värme, ellerhur? Då tycker man inte att man ska behöva gå runt i tex; jeans hela tiden.
Och nu, nu är ju Hösten här, och snart, om nåra veckor är det redan jul :O Ni måste hålla med om att det går snabbt!
Vad är bäst, sommaren eller vintern?

image167

image168

WII

Ja, vad jag har jag gjort hittils?
Jag åkte till stan med mamma för att köpa nya skosnören, va ju tvungen efter min lilla olycka i morse x)
Kollade sedan skor. Fanns ett par skit snygga, fanns i min storlek o allt. Men vet ni då vad som var felet? Jo, färgen. Jag ville ha svarta men dem fanns ej kvar. Va o kollade för 1 vecka sen på dem, då fanns dem i svart. Men nu bara för att jag tänkte köpa dem fanns dem inte kvar .__. Varför händer alltid sånt mig?
Iallafall, när jag kom hem så satte jag mig o spelade Wii eller va de nu heter. Haha skit kul, spelade sedan med pappa. Men jag förlorade hela tiden xP Tillslut va de inte kul längre (a)
Satte mig vid datan då. La upp en massa gamla bilder på min bilddagbok (http://jagtogfelnummer.bilddagboken.se/) men de krånglade lite. Eller de gör de. Jag la ut på datumet imon. Men jag kan bara kolla på en o en ni fattar? Alltså jag får inte upp så att man ser alla bilder på det datumet, så jag måste sitta o kolla från första bilden om jag vill se nån annan :O Va är det för fel? Hatar när allt ska krångla .__.
Jajja, blev ingen träning idag. Tog två långa promenader med Ludde, de fick räcka ;)
Ikväll ska jag inte göra nånting, vad ska ni själva hitta på? ^^

SÖNDERKLIPPT

Jag hade nog den värsta morgonen på länge, ska berätta varför.
Började med att jag försov mig, sen så va de bara att lägga ner grejerna i väskan och sticka iväg. När jag har kommit halv vägs så fastnar mitt skosnöre i den kedje grejen på cykeln. Jag får inte bort de och min fot sitter liksom precis mot den plast grejen, kan inte förklara. Jag kan iallafall inte sätta ner foten på marken.
Ringde hem sen och hade tur att min bror än inte hade cyklat, han skulle precis göra de. Så jag säger vart jag är o vad som har hänt och ber han ta med sig en sax.
Så kommer han dit o jag klipper av skosnöret då, och klockan var 07.55 Stressad som fan va jag, började ju 08.00
När jag väl kom till skolan så tog jag ut mina grejer, jag trodde vi hade Biologi och att vi skulle ha provet. Vet inte vad jag fick det ifrån att vi skulle ha de, men tänkte att det verkade lite konstigt för att ingen i min klass va i korridoren. Tänkte att dem kanske hade gått till fel sal. Så jag går upp till NO-salen, men dem va inte där heller. Frågade sedan Paul vad klockan var och vilken dag det var. "2 minuter i åtta och det är Fredag", svarade han.
Vet ni vad jag kom på då?! Vi hade ju gympa! Och det har vi ju alltid haft på Fredags morgonar.
Snabbt sticker jag till gympa salen där hela klassen é. Yeah, detta kändes ju gött.
Det var min morgon.

På gympan då hade vi beeptest, jag va ju inte med för jag hade glömt kläderna. Men vi som inte gjorde det den här lektionen ska göra det v. 50 på Onsdagen. Kommer typ inte orka nånting, hatar sånt .__. Anton sprang skit mycket :O Att han orkade x)
Efter gympan, hade vi Biologi och provet då. Gick faktiskt bra, eller tror de iallafall. Bättre än Kemin ;)
Sen hade vi matte, gick inte så bra där. Fick världens hjärnsläpp. Pratade sedan om Göteborg dit vi ska nästa veckan. Ska bli kul.
Hade lunch o så sen. Sen skulle vi ha SO och Engelska. Men Maria (so-lärare) va inte där så det blev ingen. Och Engelska hade vi inte heller, vi hade inte fått ledigt hela den tiden vi drog över när vi såg filmen, så vi tog ut den tiden på den här lektionen. Så idag slutade vi 12.00 tidigt ^^

När jag kom hem satte jag mig vid datan, sedan gick jag ut med Ludde. Träffade Adnan. Bara för att han lekte så mycket med Ludde, så sen när jag skulle gå hem så ville inte Ludde de. Han bara drog åt Adnans håll hela tiden. Fick typ släpa honom hela vägen hem x)

Nu sitter jag bara här, pappa har kommit hem. Kanske går ner o tränar lite senare. Får se vad som händer idag :)

OLYCKOR I HEMMET

Har pluggar järnet nu! Eller jag vet inte. Först satt jag med Biologin o läste i ca. 30 minuter, sen satt jag mig vid datan. Då förhörde jag och Marren varandra på alla frågor. Kunde alla 40 x) Hon kunde typ också alla, bara 2 stycken typ som hon inte hade skrivit nånting på heller. Jag fuskade inte en enda gång heller ^^ Stolt :)
Efter det satte jag mig i köket igen för att plugga, men då va de Hemkunskapen som skulle göras. Skrev några sidor där. Nu har jag bara en grej kvar att skriva, gött. Slipper jag göra det i helgen.
I helgen är det bara Bilden jag måste göra, kanske SO. Eller ne, provet é ju på Fredag.

Wah shit, ett program började nu 22.00 som jag ska se! Hinner inte skriva mer!


Can`t you tell me why could I be so blind

What do you think when you smile into my eyes
You say that you like me but I know that's one of your lies
My love is abused my compassion misused
Cause I am too kind to despise, oh no

Take me, take me to a church that accepts my hate
Take me, take me to a church of steel on steel
Take me, take me to a world I can lose my grace
Take me, take me to a hell of steel on steel

Much too long I really have been to kind
Can`t you tell me why could I be so blind

image166

EN DOTTERCELL...?

Kom precis in, ångrade mig med träning så gick ut o tog en lång promenad med Ludde. Träffade Amanda och Therese på vägen. Snackade en hel del.
Nu ska jag sätta mig och plugga Biologi, sen kanske skriva lite på Hemkunskapen, får se. Kanske även ska se Lyxfällan ^^

Aja, blev ett mini-inlägg för nu måste jag sätta mig o läsa på .__. Tjoohej!

HAR DU SETT MINA NYCKLAR?

Ja, jag bloggade ju lite i morse. Men efter att jag hade vart ute med Ludde, så skulle jag bara snabbt in o göra mig klar. När jag skulle gå så hittade jag inte mina nycklar, men visste ju att jag hade dem inne nånstans efter att jag hade låst tidigare.
Klockan var 08.35 och jag ringer till mamma o frågar vart extra nyckeln é till cyklen. Häller bara ut alla över bordet och tar med mig alla nycklar med svart. När jag sedan ska låsa dörren så ser jag att dem satt kvar i låset .__.
Iallfall, då va de in med dem andra nycklarna och ta mina, sedan cykla till PS. Skulle ju möta Azar 08.45 och vi skulle vara på Barn & Fritid 09.00
Men vi kom i tid iallafall. Gjorde la inget speciellt där, har ju redan lyssnat på det som var idag. Fick samma papper som förr också. Inget nytt.
Sedan hade jag och Hanna bestämt att jag skulle ringa henne när vi var klara på BF, för båda vi skulle till HR sen kl 10.00
Ringde henne hur många gånger som helst, efter sju gånger så svarade hon x) Snabb där. Så vi skulle mötas ute där på ett ställe, men hon kom aldrig så jag gick till HR, då va inte Hanna där. Frågade Gabriella om hon hade vart där, och ja, det hade hon. Skickade då ett sms o skrev att jag var inne, så hon kom in nån minut efter. Frågade henne varför hon inte hade svarat, hon hade tydligen inte haft ljudet på x) Bra där asså.
Iallafall, måste bara säga att HR verkligen har ett fint ställe. Fin bar, fina kök o allt. Såg helt nytt ut. Visst, det är ju nästan de x)
När det var slut där så cyklade vi tillbaka till skolan. Träffade Marren och Amalia där. Stack upp till maten o så. Sen på eftermiddagen va de vanliga lektioner. Inget speciellt då. Fick tillbaka arbete "Styrka", fick VG på mitt.
Jag och Amalia fick även reda på att vi inte behövde göra våran muntliga redovisning imon, utan blir säkert nån gång nästa veckan. Skönt de, då har vi bara Biologi provet tills imon.
Slutade 14.20 idag, typ de senaste vi gör.
När jag kom hem så stod mamma o gjorde lussekatter. Hjälpte henne med de sen :)
Nu gör jag ingenting, funderar på att gå o träna på F&S, men vet inte riktigt.
Måste bara säga en sak att varför jag tränar F&S och inte basket är inte för att jag äter penecilin (stavning?), utan de är andra saker. Det är inte de att jag direkt skiter i basketen, som vissa tydligen verkar tro. Kom fram en till mig idag i skolan o sa lite om basketen... Blev lite smått irri på de, men aja. Nu é de sagt så skit i de.

INGENTING FUNGERAR

Fy fan, vet ni? Jag kan inte lägga över låtar och sånt längre till min mobil. Det har vart helt konstigt nu länge, men jag har tänkt att de fixar la sig själv för de brukar sånt göra för mig xO Men icke den här gången.
Det står att den inte kan hitta nånting, alltså den hittar mobil grejen men sen när jag skickar över låten så funkar det inte.
Jag gick nyss in o testade på min brors data, där funkade de inte heller. Allting bara stannade. Men min bror va snäll idag så att jag skickade över några låtar genom msn som han sen la in i sin mobil, och skickade över dem till mig sen.
Men jag vill ju ändå att det skulle funka här på in data :O Orka göra det så krångligt varenda gång =|
Alltid är det nåt fel på mina "tekniska" grejs. Förstår inte det ;)

Och nu när vi ändå är inne på sådana grejer kan jag ju berätta vad jag vill ha. En digitalkamera med Bluetooth :D Skit häftigt det skulle vara att kunna skicka över bilder till varandra genom den. Fast inte så kul om man är ensam om att ha det.

Aja, inget mer tjöt om de. Ska gå o göra mig iordning nu :)

INGET SNOOZ

God Morgon alla!
Va tvungen att gå upp jätte tidigt idag, till o me innan mitt alarm hade börjat dinga. Likadant förra gången vi hade sovmorgon. När mamma jobbar måste jag ju upp o passa Ludde, sedan ta en morgon promenad med han.
Funderar på om jag ska väcka Lisa igen ;) Haha, ne ska inte vara så taskig!
Aja, varför vi har sovmorgon idag är för att vi ska till PS och besöka två program var. Ska vara på första 09.00 och andra programmet 10.00 sen är det tillbaka till skolan med vanliga lektioner och sånt.

Började läsa en bok igårkväll som heter Andras ungar. Handlar om en kvinna som är barnpsykolog (det är hon som skriver den), som ska hjälpa barn som ser ut att inte få någon framtid. Skrivs bla. om en pojke som är 10 år som är vittne till hans pappas mord och sedan har vart på en massa olika fosterhem.
En blyg flicka på 12 år som är gravid. En annan flicka som är 7 år och har fått en hjärnskada efter att hennes föräldrar misshandlat henne, och sedan skäms hon för att hon inte kan lära sig läsa.
En annan autistisk 7årig pojke som bara kan repetera väderleksrapporten och brottstycken av vad andra säger till honom.
De är la typ de, sedan ska hon ju hjälpa dem o sånt. Vet inte mer x)

image165


SOVA!

Åh det vill jag göra nu! Och vet ni vad jag gör då?
Jo jag går o lägger mig! Ska läsa också, man blir trött då, och då är det lättare att somna x)
Taha, Natti, Natti!

image164

Vilket nödigt inlägg det blev =| x)

HANDIKAPP

Euuu som vanligt har jag inte hunnit skriva förräns nu, tror inte jag behöver nämna de mer ;)
Jajja, skolan då dah. Helt okej, helt vanligt, yah. På SO:on var de slappt, men det var för att vi kollade på en film som var 50 minuter.
Hade ingen riktig idrott idag i skolan, utan vi hade typ.. handikapps idrott xP Ne inte riktigt de heller, utan de kom tre stycken från handikappsidrotten i Varberg eller vad man säger, till bagheera för att visa 3 olika sporter för typ blinda o sånt som vi sen fick prova på. Lite sådär intressant ;) Haha! Fast Adnan va inte speciellt schysst mot mig där -.- ;)
Hem hade jag följde med Adnan och Marren, Marren följde med hem sen för att hon ville se Ludde ny trimmad x) Hon tyckte att han såg skit liten ut nu, men jag själv ser inte så står skillnad ;O

Satte mig nästan direkt med skolarbete när jag kom hem, inte speciellt kul. Skrev lite på Hemkunskapen och sedan gjorde jag Biologi. Har ju prov på Fredag i de. Och jag har inte börjat med Engelskan som vi ska ha muntligt prov på på Fredag. Måste göra de imon :O

Stack och tränade sen, va en massa folk där som man kände. Men tränade inte alls länge idag, bara 40 minuter. Hade ingen riktig lust när jag väl kom ner ^^ Heahea.

Ikväll ska jag la inte göra så mycket, som vanligt. Ska se om vi har glögg som man kan koka upp och sedan kommer jag säkert lägga mig i sängen och läsa. Har lånat ny bok nu ^^ Den fjärde delen av Mias böcker har inte kommit in på bibblan än, måste vänta -.- Kommer säkert ta skit lång tid.

Aja, har la inte så mycket mer att skriva just nu...!

SEN TORRBLOGGNING

Va skit seg med att gå upp idag, sov jätte gött ^^ Mamma tjatade i ca. 30 minuter på mig att jag skulle gå upp, tillslut går de ju alltid.
Vanlig dag i skolan, fick bla. reda på vilka program man ska besöka och vilken tid på Torsdag på PS. Lite läskigt ;) Ne de é de inte :)
Har inte gjort något speciellt idag. När jag kom hem hade jag fått ett brev från sjukhuset. Hade fått röntgen tid, redan den 4 December :O Gick snabbt. Förra gången när jag skulle röntga hjärnan (låter konstigt, jag vet) tog de månader innan jag fick en tid. Jajja.
Har pluggat/gjort arbeten några timmar idag efter skolan, och sen stack jag o tränade i ca. 1 timma. Kom precis, hem ska duscha o sånt nu. Sen blire nog TV:en.
Ska också försöka läsa ut min bok idag, spännande värre xP

Just de ja! Ludde va ju o trimmades idag :D Eller heter de så? Ja, de gör de säkert. Om inte så fattar ni säkert vad jag menar ^^
Han ser mycket mindre ut nu än förr :P Han hade ju skit mycket päls, och nu skulle baby-pälsen bort :)

Aja, ska hoppa in i duschen nu! Kanske skriver mer sen.


Ludde för några dagar sen:

image161

image162

image163

Har inte hunnit tagit en ny bild på han, men de kommer väl.


DET STIGER + NYA GREJER

Haha, bara min statistik över läsare blir högre o högre :) Ganska kul. Maha.
Just de ja, ser ni att jag har nya grejer på bloggen? Eller det är bara två saker :) Klockan och rubriken.
Skulle egentligen gjort om min header helt, till lite "höstig". Men blev helt missbildat när jag satte in den istället för den här, hade inte heller tålamod till att sitta o fiffla med de. Så de blev inget av de :) Får la kanske ta o ändra de någon annan dag.
Denna veckan har jag mycket att göra :O Eller det känns så.

Prov på Fredag i Biologi
Prov på Fredag i Engelska (muntligt och skriftligt om jag fattade rätt)
Göra klart insekten i Bilden
Skriva fakta-texten till konstnären
Lämna in två skriftliga grejer i Engelskan
Svenska arbetet "tidningsartikeln"
Se om filmen Forrest Gump
Hämta min byxor på Tisdag
Massage på Tisdag
"Lovat" att träffa Tim innan helgen, för han skulle vara borta Fre-Sön

O en massa små saker ska jag också göra. Jajja hinner inte skriva mer, Prison Break börjar ju nu :D
Kommer nog lägga mig i sängen direkt efter de, läsa typ. Så kommer inte skriva ver, natti natti :)


ROCK N ROLL HIGHSCHOOL

Eller hur säger man de? ;)
Sitter nu och skriver ett arbete i svenskan. Man ska välja en tidningsartikel och sedan skriva en egen. Jag kom igång så sent med detta, och Sara (lärare) gav mig som tips att skriva en reccension om en film. Valde Rock N Roll Highschool xD
Detta ska vara inlämnat och skickat till Mats senast på Onsdag, och ska sedan sättas ihop till en tidning. Alla 3 klasserna med nior ska göra varsin.
Jag, Albin och Marren blev "dragna" till att göra våran klass tidning. Får la se hur de går med de :) Slipper då alltså göra den dära drama saken som dem andra ska göra under dessa veckorna :) Wee! :D
Aja, ska fortsätta arbete med den nu!

image160

LITE SÅDÄR SNABBT

Mamma é på Hajen nu så hinner nog skriva lite här ;) Hon ville inte att jag skulle sätta mig vid datan bara för att jag har massa skolarbete att göra. Sant är de också, borde egentligen inte sitta här. Men började med batt jag behövde fakta text till den konstnären jag har valt (till ett bildarbete)
Aja, skolan då ja.
Ehm... inget speciellt idag. Jag och Marren satt o klinkade en massa på gitarrer (stavning?) innan musiken xD Hade ju en ganska lång rast då, så vi fick upp till Bengt och hämtade två stycken. Kan faktiskt några låtar (a) Är fan stolt xD Ne men de är bra för att vara mig :P
På språket satt jag i grupprummet med Albin, Marren, Lukas, Adnan och sen kom Ajet dit. Albin va jätte nsäll o hjälpte mig med Kemin som jag har till imon. Ska göra mina 3 frågor då ^^
På bilden fick jag inte gjort så mycket, bytade min bild till arbetet, orkade inte ha den andra ^^
Jaa, har inte så mycket mer att skriva om skoldagen, inget speciellt hände som sagt.

En stund efter att jag hade kommit hem från skolan gick jag till F&S och tränade lite lungt. Va där i lite mer än 1 timma. Har inte tränat på en hel vecka :O Känns konstigt :S Jajja, duschade o sånt sen. Nu sitter jag här, men ska sätta mig i köket o göra lite skolarbeten nu.
Skriver kanske mer sen :) Tjosan!

FÖRLORARE, MUSIK & GLASS

Och nu hade jag tänkt att skriva lite om dagen.
Började med att Tim ringde hem till mig vid 10.40 tiden och väckte mig. Som han brukade göra förr. Frågade om vi kunde ses idag, men jag kunde inte tid idag.
Sedan ringde Ayse och frågade om jag skulle till hallen, va egentligen inte tänkt, men följde med henne.
Men innan vi gick dit stack jag och mamma till stan, köpte en "tröja" och ett armband (skrev för nåra inlägg sen att jag hade hittat två saker ju). Sedan ville mamma kolla i några affärer, men hittade inte de hon ville ha. Men hon hittade ett par byxor till mig ^^ La undan dem så ska hämta dem på Tisdag.
Ca. 10 minuter efter att jag hade kommit hem så kom Ayse till mig och vi stack direkt ner till hallen. Träffade Jossi och Marre där. Dem som satt i secket kunde inte skriva -.- Så Ayse gick ner dit för att sköta de istället. Men efter andra perioden ville hon att jag skulle vara där nere med henne, så jag satt också där.
Varberg förlorade mot Borås, och en av Borås coacher va helt vrickad. Men aja, som sagt, sånna finns ju också :P
Efter matchen var slut så stannade jag Jossi och Ayse kvar, satte på musik o hade riktigt skoj ^^ Väntade på Lill-Liri och Liri för vi 5 skulle till Donken.
Käkade glass och hamburgare, mumsen :) Satt la där o tjötade i nån timme. Stack sedan hem, och nu sitter jag här x) Som vanligt :P Ne sitter faktiskt inte vid datan så himla mycket. Har inte hunnit de. Hade ganska mycket att göra denna veckan när de gällde skolan. Och har nog ännu mer nästa vecka, måste ju ta igen allt jag missat nu -.- Det är en nackdel när man är hemma från skolan =|
Jajja, inget mer tjöt om de nu. Bjuder på lite bilder i de här inlägget också ^^ :)

   Bild 1: Ayse och Jossi i hallen efter matchen Bild 2: Lill-Liri och Liri på g till Donken

   Bild 1: Jossi och Lill-Liri Bild 2: Ayse

   Bild 1: Lill-Liri inne på donken Bild 2: Jossi och Liri

 Bild 1: Ayse


DÅLIGT!

Mjo, jag har inte vart den bästa på att blogga den här helgen, men tänkte berättade lite om igårkväll nu.

Satt och snackade med Tim på msn, sedan runt 20.30 tiden frågade han om jag hade lust att träffa honom, så jag gick bort till honom. Han mötte mig vid den gamla vanliga busshållplatsen xD Gick in till honom, där va även Simon. Har aldrig träffat Simon förr, eller jo, bara hälsat på han o så.
Började med att vi spelade TV spel xD Något bil spel :P Ägde ju som vanligt ^^ Ne men Simon va faktiskt bäst på de, Tim var sämt. Jag vann över Tim alla gånger, men bara över Simon en gång ;O Tim hade nog lite svårt med gasen drä ;)  HAHA! Som vi andra två knäckte oss åt de.
Kollade sedan på film. Mys,mys. Hände en rolig sak sen, tyckte vi iallafall. Tims mamma kom hem och hon ville ta kort på oss tre (hon hade fått ny mobil) xD Så hon tände taklampan, sen så sa hon: Simon, ta av dig luvan. Jag ser bara en svart fläck här på skärmen! 
Asså han är ju typ... halvmörk om man kan säga de så xD Aja, kanske inte låter kul, men de va de iallafall :P
Vet inte vad klockan va sen när jag stack hem. Hade tänkt att gå o lägga mig direkt, men tog tid innan jag somnade. Min bror o tusen pers till va här -.-

Lite bilder från kvällen.

   Bild 1: Tim - vet inte vad han gör ;O Bild 2: Jag tyckte Tim va "benig" så han la in en kudde innanför tröjan x)

   Bild 1: Simon och Tim - Spelar TV-spel Bild 2: Samma

   Bild 1: Gay Tim é tillbaka och är på väg ut för en rök-paus Bild 2: Då när hans mamma tog kort med sin mobil


FRUSNA TÅR & KONSTIGA GUBBAR

Idag gick jag ypp 06.45 precis vad alla vill göra en Lördag, eller vad säger ni? Jag hade ju aldrig gjort de om jag inte var tvungen till de. Hade bakdag idag -.- Tycker inte alls att sånt é kul, att stå o sälja på torget typ. Men vi var ju flera stycken, det va ju det som va de roliga ;) Gick faktiskt bra.
Skulle vara där 08.00 tills vi hade fått sålt slut på allt eller klockan 14.00 Det var skit kallt, fastän det kändes som om jag hade överdrivet mycket kläder på mig när jag stack hemifrån.
Mötte Jossi 07.50 och sedan cyklade vi ner till torget. Där va då Mathias och Gt som redan hade kommit. Ayse, Marre och Jennifer kom strax efter oss. Fixade iordning bordet o la upp grejerna och sånt.
Bara för det var så kallt så kunde vi inte stå stilla, så vi fixk gå runt i omgångar typ. Jag och Ayse började tralla runt en stund, när vi kom tillbaka gick dem andra och så höll vi på så dem två första timmarna typ. Men klockan 09.00 öppnade vi Gallerian så då kunde vi vara där inne en stund o värma oss ;)
Allting var slut sålt när klockan var 13.50 och vi hade faktiskt fått ihop rätt mycket, 2640 kr. Mer än dem andra ;) Den andra gruppen fick ihop 1640 kr tror jag det var. EXAKT 1000 kr mer fick vi :P Hehe.

Efter vi hade ringt Mathias och han hade hämtat bordet o kört o sånt så stack alla hem, eller jag och Ayse stannade kvar i stan 1 timma och kollade runt lite. Hittade två saker som jag nog ska ner o köpa imon ^^ Om jag orkar och hinner.
När jag kom hem så satte jag vid TV:en, kom på sen att jag kunde skriva lite på arbetet. Är nästan klar med de :O Ska bara renskriva 3 sidor typ. Det ska vara inlämnat senast den 5:e December så det hinner jag lungt :)

Ska sätta mig och se repriset från Lyxfällan som började nu halv, så hinner inte skriva mer nu! :)


INGENTING KUL?

Ne, jag har inte gjort så mycket kul idag. Har suttit några timmar med ett skolarbete, sen gjorde jag lite på bilden.
Har även bakat till imon :) Ska upp ca. 06.45 imorgon =| Orka en lördagsmorgon. Men ska igentligen inte klaga, har ju haft sov morgon i stort sett hela veckan ^^
Jajja, ska lägga mig o läsa nu :) Natti, natti på er alla :*

LÄSKIGT SAMTAL

Hade ju utvecklingssamtal idag klockan 15.00, gick faktiskt bra. Fick bra i stort sett allt, till o me utav Maria som vi har i SO:on :O Blev faktiskt lite förvånad där. Det enda som va " lite sämre" va att jag inte hade gjort mina 4 frågor i Kemin denna veckan. Men va ju inte så kontigt, är och har ju vart sjuk hela veckan. Så ska nog göra dem nästa vecka på Tisdag :)

BLIR DET NÅGON SNÖ HÄR?

Tiden går fort, redan höst och snart vinter. Det känns som om man inte alltid hinner med.
Och jag vet något mer som inte heller hinner med, nämligen vädret. Det ligger ju några månader efter nu för tiden.
Så vad tror ni? Blir det någon snö i år? Och isåfall, när? I April?

image145

DET STÖR MIG INTE

Då var det fredag igen! Otroligt skönt. Fortsätter veckorna att gå så här snabbt så är det snart vår. Det känns som om man mår bättre på våren/sommaren. Nu på vintern är det kolsvart ute den större delen av dagen. Fast jag ska inte klaga, jag gillar när de är mörkt ute. Mycket mysigare då än när man vaknar av att man har solen i ögonen ;)
Men så är det ju freezing både ute & inne, iallafall här hos mig. Vi har liksom ingen värme här inne. Självklart så kan vu ju använda elementen, men vi har en här i familjen som går o stänger av dem hela tiden och öppnar fönstrena fastän de är minusgrader ute ;O Aja, det stör mig inte nu när jag är sjuk, har ju feber också så blir så jäkla varm då.
Idag skulle jag passa Ludde från klockan 08.00 vilket betydde att jag var tvungen att gå upp tidigare ju. Men icke. Ludde stod vid kanten av min säng vid åtta tiden och ville komma. Så ja, jag tog upp honom och han la sig också i min säng. Båda somnade ;O Vaknade till sen en timma efter, gick upp o sånt. Satte mig här vid datan. Men Ludde sover fortfarande i sängen :O Haha.
Idag har jag tre saker att göra; utvecklingssamtal klockan 15.00, göra så mycket jag kan på bilden (har inte gjort nånting på den hemma) och ta med mig papper hem från skolan så att jag kan fortsätta med Hemkunskapen.

Jaha, då hade jag inte så mycket mer att skriva. Är nästan säker på att det kommer mer senare idag! :)

image143

image144

Haha nu börjar han snarka igen xD


VILKEN HJÄRNHALVA ANVÄNDER DU?

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,22535838-5012895,00.html

Gå in på länken ovanför, vilket håll "dansar" hon åt tycker du? Klockhållet eller inte?

The Right Brain vs Left Brain

image142


VILKEN SKULLE NI VÄLJA?

Djungel vrål, Fruxo eller PimPim?

image141


EN RIKTIG HEMMA DAG

Vet inte vad klockan var när jag gick upp idag. Började dagen med ett skol arbete, de dära med lägenheten. Satt med de i några timmar -.- Kollade sedan på Forrest Gump. Gjorde det för att vi ska göra ett arbete om den i engelskan sen. Va och hämtade pappaer idag i skolan. Ganska mycket som skulle vara med där ;O Eller iallafall va det verkade som ;) Bara skummade igenom det. Ska skriva nån sammanfattning tror jag de va, och sen skulle man välja en person i filmen o bara skriva om den (va ett antal punkter som skulle vara med), och sen va de nån muntlig grejs, o en massa sånt. Böh.
På tal om engelskan i skolan... kom på att jag inte har gjort min sammafattning på en av dem texterna man fick välja som skulle vara inlämnad för ca. 2-3 veckor sedan -.- Har även veckans matte att göra tills på måndag. Oh no :O En till grej. I svenskan. Har den dära "tidnings artikeln" att skriva också :O Vet inte ens vad jag ska skriva, eller om vad =| Hjälp mig ^^ Ska vara inlämnad och skickad till Mats senast på Onsdag.
Aja, nu svävade jag ut på annat. Jag har inte gjort så mycket mer än dem två sakerna, lägenheten och filmen. Kom faktiskt en bra bit på arbetet. Imon ska jag ha utvecklingssamtal klockan 15.00 måste komma ihåg att ta med mig lite saker hem som jag behöver för att kunna fortästta på de. Har även bilden att göra, är än inte klar med min tvåpunkts grejs va de nu heter?
Så ikväll, ja vad händer? Ingenting. Buh.

image139

SNOOZADE MED KLOCKAN & SJUKHUSET

Snoozade med klockan från 06.30 till 07.10 stängde sedan av den. Mamma kom in till mig 07.30 o frågade mig om jag skulle till skolan idag eller inte. Blev inte så. Somnade om o så.
Klockan 13.15 skulle jag vara på sjukhuset. Va ju bara det gamla vanliga när jag é sån här, hämtade sedan ut medecinen.
Åkte sedan direkt till skolan, va tvungen att hämta lite papper som jag skulle ha till Hemkunskapen. Fick också matte pappret för denna veckan med målen. Marie (mattelärare) hade ju rena lektionen med mig där -.- De enda jag ville ha va ju pappret :O Aja.
Fick också tillbaka svenska arbetet, och omdömet på den muntliga redovisningen. Fick VG på mitt.
När jag kom hem så la jag mig framför TV:en och somnade. Sovit i några timmar.
Har la inte gjort så mycket mer idag, inte orkat. Bara sett på Svensson Svensson xD Sanningen till varför det blev just den va för att jag orkade inte resa mig och byta skiva i DVD:en x) Lat som jag är.

Mamma var snäll så hon gick ner med 100 kr till hallen åt mig. Vet inte vem skulle ha de, Mathias kanske? Va för att vi flyttade en match en helg, då det var gymnasiemässa, och det kostar ju några hundra att göra de.

Ayse ringde mig innan. Pratade en stund med henne. Hon frågade mig hur det va o sånt. Sedan berättade hon lite saker som hade hänt, och att hon ville prata om nåt mer. Så hon kanske kommer hem till mig på Fredag innan matchen. Får la se hur de blir med de :)

Vet inte vad jag ska göra ikväll, blir nog inte så mycket heller. Måste iallafall kolla upp en sak på internet. Ska nog lägga mig o läsa sen. Den boken é ju skit bra. Mias Hemlighet. Ni kanske kommer ihåg när jag skrev om att jag läste Gömda och sedan Asyl? Detta är tredje boken, finns en fjärde också. Mamma har beställt den från bibblan xD Bästa böckerna jag har läst iallafall ^^

Aja, har inte så mycket mer att skriva nu, tjuuhej :)


TRÅKIGT + ÖGA

Jag har jätte tråkigt,
förslag på vad man kan göra?

image138


USCH

I morse när jag vaknade kände jag mig inte alls bra, illamående, yr, ont i halsen, hade feber.
Usch på sånt =| Så stannade hemma idag från skolan. Vet två saker jag ska göra idag iallafall. Jag ska försöka göra klart bilden, fast det kommer jag inte kunna. Måste fråga en sak om den. Men det jag kan ska jag göra.
Sedan ska jag klippa ut alla grejer till lägenheten o sånt. Men det arbetet kan jag inte heller göra klart, för några papper jag behöver ligger i skolan -.- Jajja, kan ju alltid göra så mycket det går.

Idag kan jag inte heller träna, mamma é ju sån att har jag inte vart i skolan tycker hon inte att jag ska gå o träna -.- Visst, kanske inte é det bästa nu. Men får se.

ALVEDONER & RULLANDE BILAR

Har gjort saker hela tiden, så skriver om min dag nu.

Skolan: Började 09.00 idag, med svenska. Hade Anna-Kerstin idag istället för Sara. Anna-Kerstin är ju inte som alla andra om man säger så -.- Så knepigare. Man förstår sig inte på henne.
När jag satt i grupprummet så skrev jag ju lite (förra inlägget) om de dära med kränkningen. Haha...
Dagen va la helt okey faktiskt. Under rasten satt jag o nåra till i bibblan. Helt nerkladdade händer hade jag efteråt -.-
Efter musik-lektionen så stannade jag Azar och Marren kvar o spelade på alla möjliga instrument. Va rätt kul ;) vi trodde att Bengt (läraren) typ va i sitt rum utanför för att vänta på att vi skulle gå därifrån, men hade stuckit :O Tss. Sen hade vi bild, gjorde igentligen så mycket. Skulle bara bestämma sig för en konstnär, och en bild som den har gjort o så skulle man rita av den, skriva fakta text o lite sånt. Men det arbetet ska ju inte vara klart på ett tag, typ sista eller näst sista veckan i skolan.
I slutet av dagen hade vi språk. Gjorde ingenting då heller, man behöver aldrig göra nåt där ;O Snackade lite med Ayse först, sedan med Adnan. När vi slutade så fattades lite av mina grejer, då står Adnan och Albin några meter ifrån med ett flin. Självklart fattade jag ju att dem hade gjort nåt -.- Ja, dem hade tagit lite grejer av mig x) (på skoj såklart) så tog tid innan jag fick tillbaka de xP Gick lite segt där att komma från skolan då.

Efter skolan: Satt mig o gjorde lite med mitt arbete "lägenheten", fick gjort en del iallafall. Klippte ut en massa nya saker. Detta arbetet é rätt kul ändå :P Tog en lång promenad med Ludde sedan. Har inte hunnit göra så mycket mer.

Träningen: Stack till Friskis o Svettis innan vid 18.30 tiden. Tränade i ca. 1 timma. Va en massa folk där som man kände :) Har tydligen börjat en viss person där som man ville precis, men aja -.-
Dirket efter åkte jag och mamma till Hajen, när vi skulle parkera så rullar det en bil där på perkeringen :O Bra smart av den personen som ägde bilen.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska gå o ta en till alvedon -.- Tjuuhej.

GROV KRÄNKNING?

Sitter i grupprummet just nu med Amalia och Marren. Alla va tvungna att samlas i klassrummet nyss, rektorn och lärare ville prata med våran klass :O
I Fredags så hade tydligen dem andra bestämt ett nytt tryck på våra klasströjor, där det stog: Elev makt, lärar slakt.
Det tyckte tydligen att det var kränkade, våran lärare sa: det kunde lika gärna så: elev makt, (sen hennes namn) slakt.
Menar, varför ska hon ta åt sig så jäkla mycket? Det fanns fler tryck som var mer kränkande än det här. Hon började ju fan nästan lipa. Orka med sånna.
Äh, nu är ju lärarna o rektorn lite smått tjuriga på våran klass -.- Ingen bryr sig ändå.

UPP MED HAKAN

Fan, snart måste jag dra mig till skolan. Jag gillar inte skolan -.- Jag hatar den. Man blir trött av skolan, och när man är trött så blir man (iallafall jag, oftast) tjurig, och när folk är tjuriga låter dem ofta de gå ut över andra. Tillslut blir det helt kaos. Så vad ska man göra?
Äh, upp med hakan nu Carro, gå dit med ett stort jävla leende precis som ingenting =D

Tjuuhej.

Mr.Big



Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

Build up your confidence
So you can be on top for once
wake up who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

Why be alone when we can be together baby
You can make my life worthwhile
And I can make you start to smile

When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you


VÄCKA ANDRA MED SMS?

Fan vad jag sov dåligt inatt, tog mig timmar att somna, men gjorde iallafall det tillslut ;O Vaknade flera gånger, gick runt lite, gick o la mig igen.
Gick sedan upp idag klockan 07.00 med huvudvärk. Eller sån dära ont-i-huvudet-halsen ni vet? Eller ne, det går inte att förklara. Kom på sedan att de va nånting idag i skolan... självklart kom jag på de sen, jag börjar ju inte förräns 09.00 idag -.- Såg på film i Fredags (va inte där) i skolan, drog över på tiden då så vi skulle få sovmorgon idag.
Men va inte säker, så skickade sms till Lisa 07.10, yeah råkade väcka henne x) Sorry, inte mening ^^ Så ja, jag börjar 09.00 idag då. Vad ska man hitta på tills dess? Måste iallafall ut med Ludde när han vaknar.

INTE TID?

Min dag:

Mötte Hannah vid kvantum tidigare idag, vet inte alls vad klockan var då. Vi gjorde inte så mycket, gick runt i stan, bort vid hamnen och fästningen och tillbaka. Snackade om allt typ o tog en massa kort ^^ Tss. Efter att vi hade gått runt i några timmar så började de bli lite långtråkigt, stack hem till mig sen.
Tjötade vidare om allt o alla. "Bakade" sedan negerbollar xD Typ de enda vi kom att göra. Drack glögg till dem sen och såg på film. Riktigt mys ^^ Kommer inte ihåg vad filmen hette. Kollade på en till sen, eller inte hela. Började göra en massa annat sen :P Va nåt himla konstigt språk på den, eller vad säger du? Va typ en blandning av svenska, norska och tyska .__.
Hon gick precis hem. Vet inte vad jag ska göra nu. Eller jo, jag ska tävtta bort sminket o allt sånt, ta medecinerna, byta om, och sedan lägga mig i sängen och lyssna på musik o läsa ^^ Ska lägga mig tidigt idag. Är trött .__.

Har inte blivit så mycket bloggande nu de senaste dagarna, torrbloggning. Jag har inte lust längre, ingen ork till de -.-  Ska försöka få skrivet mer, intressant eller ej ;)

Aja, natti natti på er alla!

GÄSP?

Kommer inte ihåg så mycket från igår. Vi käkade o sånt hemma hos Elin iallfall, hade mys med glögg, dricka, pepparkakor o sånt ^^ Yummie =D
Idag vaknade jag runt 10.00 tiden, men somnade om efter ca. en halvtimma igen. Nu sitter jag bara o ugglar vid datan. Spelar CS med nåra. Ska träffa Hannah lite senare. Va igentligen tänkt att jag skulle tränat idag med, men det orkar jag inte. Får la se vad vi hittar på :)


EN SNABBIS

Har inte hunnit skriva innan nu.

Jag vaknade i morse runt 09.30 tog mig en fralla och satte mig vid tv:en och tittade på Svensson Svensson med pappa ;) Sen när klockan va runt 12.30 så kom Ayse och Jossi hem till mig. Visste inte att dem skulle komma, blev lite förvånad. Va ju "nyvaken" då så dem fick komma in så länge och gjorde mig iordning. Ayse ville så gärna sen gå ut med Ludde, så vi va ute med han i ca. 40 minuter. Klockan 13.30 så gick vi till Bagheera, jag, Ayse och Tina hade secket som började 14.00. 93:ornas match.
Tina kunde inte 24-klockan så vi fick förklara för henne hur hon skulle göra osv. Gick riktigt bra för henne, hon gjorde inte fel nån gång med den. Iförsig, den är ju inte så svår.
Den här matchen va verkligen skit rolig. Eller det var inte matchen som var rolig utan en spelare i Herrljunga. Nummer 7. Som hon såg ut när hon sprang och skjöt xD Vi satt och skrattade hela matchen. Även domarna kunde inte hålla sig ;) Och deras Coach va ju helt körd i huvudet :S Allt som var rätt var fel för henne och tvärtom. Aja, sånt folk finns med. Varberg vann iallafall :)
Hannah och Stina kom dit sen, pratade lite med dem :)
Direkt efter matchen gick jag till Friskis och Svettis och tränade en stund, inte så länge den här gången. Typ bara40 minuter. Har precis duschat och sånt nu. Ska iväg sen, Elin kommer hit och sedan drar vi vidare. Ska bara fixa drickan och göra mig i ordning, måste nog ta nåt att käka också. Hinner inte skriva mer nu. Vet inte om de blir mer idag, får la se :)

MIN TINGELING

Sitter och snackar med Tim nu (tingeling ;)) om en massa saker. Så jäkla mycket saker vi gjorde tillsammans, elleer mycket o mycket, allt va ju så himla kul. Kan aldrig glömma de.

Stjärnorna: Det fanns kvällar då vi låg brevid varandra på mitt golv i rummet o kollade på "stjärnorna". Det va egentligen inga stjärnor utan de va ljuset efter mina ljus och min data som lös upp i taket. Det skrattanfallet jag fick då som du tyckte va så himla jobbigt för att jag aldrig blev tyst xD
Filmen: När vi skulle se på film hemma hos dig, kommer inte ihåg vilken det var. Så bäddade jag ner mig i din säng o kände mig som hemma (självklart =D) och sedan somnade. Vaknde av att du låg o petade på min näsa hela tiden "carro...caaarrrooo...CAAAARRROOOO!" Haha, jag fattade ingenting sen.
Cykeln: När jag fyllde år så va vi i stan, orkade inte gå hem så vi hittade en cykeln som vi tyckte att vi kunde ta med oss hem. Långt ifrån stadig var den. Och sedan fick jag den i present av dig ;) Och vet du?! Den står fortfarande kvar utanför mig :O Det är sant. Den lilla blåa ostadiga cykeln.
Shan: Alla dem dagar, kvällar o nätter vi kollade på filmen "Shan the man" om och om igen. När vi skulle se den med din mamma en gång hemma hos dig, och hon tyckte inte den va rolig nån gång medans du o jag satt o knäckte oss. Mamma skrattar faktiskt fortfarande åt dig när du dansade den "toarulle"-låten ;O
Morgonar: Alla dem gånger du kom hem till vid 11.00 - 12.00 tiden o väckte mig för att du tyckte jag sov för länge på jul-lovet. Alltid var det du som kom hem till mig varje dag. Och när jag hade gått upp så gick du själv o la dig.
Kyrkogården: När det var kol mörkt o du sprang ifrån mig inne på kyrkogården o jag skrek som bara sen. Jag vet inte vad som flög i mig just då, brukar inte bli sån. Och du retade mig för de jätte länge, och presenterade mig som "chicken" inför dina kompisar (självklart på skoj) ;).
Hårfärgen: Haha, oj va du såg rolig ut! Det var när du färgade håret, eller din mamma skulle göra de på dig och jag var med. Har aldrig sett en roligare människa. Och du blev skit sur på mig bara för att jag tog kort på dig ;) När ditt hår hade börjat växa ut tyckte jag att det var min tur att reta dig lite, och det var precis det jag gjorde. För din fina blonda utväxt till ditt mörka färgade hår ;) Så sur du blev på mig :D
Din bakåtvolt: Tim skulle skjuta upp små-ungarnas boll på skolan matsalstak. Då slog du en snygg bakåtvolt o slog i hela din höft. Jag och alla småbarn bara stod o skrattade åt dig och du gick därifrån tjurig ;)
Du satte dit mig: När jag var tillsammans med Gabbe (länge sen nu) så hade han fått för sig att du hade gått på mig, så blev han skit sur o hämtade många från sin skola, Håstensskolan till våran, Haga, och skulle bråka med dig. Blev bråk mellan skolorna. Sedan hade du sagt till rektorn att jag hade startat allting, att allt var mitt fel. Och jag fick en rejäl utskällning av rektorn inför allt o allt, högt och tydligt xD
Snöbollarna: Då det var snö o vi stod o kastade på en skylt vid rondellen (tidsfördriv). Och du retade mig för att mina snöbollar inte kom fram, men när jag väl tog i så kom det självklart en bil och jag träffar den. En till utskällning tack vare dig x)

Det finns så mycket mer, så mycket mer roltigt med dig. Orkar bara inte skriva mer.
Tycker därför att jag kan lägga ut lite gamla bilder ;)

   1: Tims mamma tvättar ut färgen. 2: Tim när han färgadede ;)

   1: Cykeln vi hittade i stan. 2: En gubbe vi träffade som började fjompa sig med, orkar ej berätta ;)

   1: Tim med min fina res-väska ;) 2: En grej jag märkte en dag när jag kom hem från skolan som han hade ändrat i min mobil <3

   1: Den kvällen jag somnade mitt i filmen. 2: Skolavlsutningen

   1 & 2: Tim hade blivit lurad o så cyklade han fel, detta skulle vara våran utedag (gick ju i åttan då så det var åttornas) i skolan, men han kom ju också dit (han gick i nian) ;)

ALLA BILDERNA HÄR É GAMLA >.<
Men ska träffa han på Tisdag, och kanske nu på Söndag. Ska försöka fånga lite nya bilder på han ;)

LÅNGT HÅR

Funderar du på att skaffa långt hår? Kanske som hon här på bilden?



image124

PROPPAD

Shit vad jag är mätt, känns som om jag inte kommer kunna äta på en vecka. Åt precis pizza med familjen. När jag och pappa skulle åka o hämta dem så inne på Campino träffade jag en massa roligt folk ;) Stod o tjötade en bra stund (det var verkligen segt med pizzorna). Kul :P
Sen va de ju dax att dra hem, käkade o sånt ju. Klarade inte av att äta upp en hel själv den här gången heller -.- Har bara gjort de typ 2 - 3 ggr.
Sen ringde Elin, frågade om jag skulle komma bort till dem ikväll, men blir nog imorgon istället. Ingen annan hemma i den lägenheten då ;) Yah.

BLATTE, SVENNE, SVARTSKALLE

Ibland kan man känna sig som en ny människa. Man kan se på världen med nya ögon, med ögon som faktiskt ser och inte blundar för allt dåligt längre. Vissa bestämmer sig för att aldrig gifta sig med en annan människa, bara för dem kanske inte vill kedja fast sig i ett förhållande där bara skilsmässohandlingar kan bryta det. Men varför ska man gifta sig egentligen? "För att Gud ska se oss som ett gift par"? Om det finns en Gud så tror jag att han inte bryr sig ett skit om det, det finns nog viktigare saker för honom att tänka på än om två människor lever i "synd". Kärlek är kärlek, giftemål eller partnerskap, bisexuell eller homosexuell eller hetrosexuell, singel eller förhållande, mörk eller ljus - det får man väl själv välja.


Och så blir man så trött när folk frågar vad man vill av livet. Det räcker inte att man säger "vara lycklig", nej nej. Man måste säga "gifta mig och ha barn" så att de kan hålla tyst och man blir godkänd. Varför måste man gifta sig och skaffa barn för att klassificeras som "lycklig"? Visst, jag vill ha barn någon gång i livet men det finns ju så mycket annat i livet som man kan göra innan och istället för. Man kan vara lycklig utan det traditionella paketet "man, barn, villa, hund" och istället förverkliga sig själv. När du är död och du tänker tillbaka på vad du har gjort, på hur du arbetade för mycket för att kunna komma högre upp i status, så skulle jag iallafall bli besviken. Att arbeta, är det att förverkliga sig själv? Är det något att vara stolt över? "Jag hade ett fint arbete som chef för ett jättestort företag innan jag dog" istället för "Jag klättrade i berg, dök i djupa hav, besökte platser jag alltid velat se"? Jag menar inte att det är dåligt att vara stolt över att ha barn och ha ett bra jobb, jag menar bara att det finns så mycket mer. Vad händer om när barnen är utflugna och maken byter ut en mot en yngre kopia?


Sedan alla fördomar som folk har. "Blatte, svenne, svartskalle" Jag menar inte att det bara är svenskar som har fördomar - fördomar finns överallt. Människor som säger "blatte och svartskalle" till folk som ser lite annorlunda ut eller har annorlunda namn och andra människor som säger "svenne" till folk som är sig själva eller bara är svensk. Är det bara gamla tanter som Gudrun Schyman som är feminist? Nej så ska vi inte säga. Bara för att man vill att det ska vara jämlikt mellan människor som inte har samma kön, hudfärg, namn så blir man klassiferad som "ursinnig ragator"!

Det finns faktiskt en gräns för hur mycket skit man orkar ta.

The end. Finito.


BUH!

Uh va de är kallt ute :S Kan knappt skriva, kom precis hem. Va ute, träffade Henke. Iskallt var det. Gick runt o snackade o lite så. Va ju även där vid Fästningen o sånt, de är mycket kallare (känns det iallafall som) än "inne" i stan.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, kanske drar bort till nåra. Får la se ^^

HIT & DIT

God morgon alla! :) eller morgon o morgon kanske man inte ska säga nu.
Igår somnade jag i soffan runt 22.00 och vaknade sedan 03.00 igen. Gick då och la mig i sängen. Mamma väckte mig idag på morgonen ca. 07.00 skulle ju igentligen gå till skolan idag som vanligt men blev inte så sen.

Jag och mamma åkte till Ge-kås (nej det var inte anledningen till varför jag inte var i skolan). Hon skulle köpa några julgranskulor som hon såg förra gången vi va där, men köpte aldrig dem då. Dem va faktiskt fina, i svart sådär med mönster o lite olia andra grejs på.
 
Efter det åkte vi till stan, gick först för att kolla om Catta va i salongen, men självklart va hon inte de bara för att vi kom dit x) Så är det ofta, kommer man inte så är dem där, kommer man så är dem inte de ;O

Nu sitter jag bara här, ska la snart äta eller nåt. Börjar lukta mat ^^ Ska kanske iväg sen, får se vad som händer.


FÖRLORARE

Ja det blev vi denna kvällen.
Kom hem för en stund sen från matchen. Synd att Olivia skadade sig =/ Precis duschat o sånt nu. Matchen gick la sådär... tror jag? Jo, über bra gick de iallafall inte. Vi missade typ alla våra skott :O Så mycket har vi inte missat på skit länge :S Vet inte riktigt hur mycket vi förlorade med, kanske 10 poäng? Kollade inte.
I slutet av matchen satt jag inte med dem andra, så kom Jennifers lillasyster fram till mig o frågar varför xD Naw :)
Ehm jaa, vad ska man mer säga om matchen. Finns inte så mycket mer.
Efter den fick Azar en present av mig. Har inte hunnit att ge den tidigare. Bättre sent än aldrig ;)

När jag kom hem va ja inte alls bra humör :O Bara hände. Men Ludde tröstade mig :)
Aja, nu måste jag ta nåt att äta, kommer la bli en macka eller nåt x__x

TACK

Ville bara säga tack till "Zack" som förklarade för mig hur man ändrade sin text och storlek :)


HEMVÄNDARDAG

Inte helt vanlig dag i skolan idag. På förmiddagen va det som vanligt. Biologin; hade vi på morgonen o de betyder då alltså sömnpiller. Men satt bara o gjorde lite frågot. Språket; satt inne i grupprummet med Adnan o Hasan. Trevligt, eller mja, blev mest tjöt. Gjorde ingenting i stort sett. Matten; gick igenom saker, o gjorde några uppgifter bara.
Fick en längre matrast idag. För kl: 12.30 så kom gymnasielever till skolan. Missade då alltså slöjden och engelskan.
Blev indelade i grupper, och sedan skulle dem snacka om hur de va att börja på gymnasiet o sånt. Första gruppen som va hos oss va lite sådär... halv keliga ;) Dem sa inte så mycket. Men andra gruppen va mycket roligare. Dem pratade o skojade o sånt hela tiden typ.
Träffade Tim :) Kul, inte gjort de på länge ju. Vi ska nog ses nån gång denna veckan.
Så bara för att det var "hemvändardag" så fick vi sluta en halv timma tidigare, gött ;P


VILKEN GLÄDJE

Jag känner mig... skit glad :O Jag vet inte varför. Och det har ju ändå inte hänt något nu de senaste som jag borde vara så himla glad över :O
Nånting konstigt har flugit in i min kropp, men tänk om de försvinner lika snabbt som de kom? Nej, det gör de inte de. Ok? Bra, då är vi överrens! :)
Jag vet inte va de kommer ifrån, bara finns där nu. Skrämmande ^^ Ne, inte precis. Men det känns konstigt på något sätt. Visst, jag har ett humör som kan vara lite si och så. Vissa dagar är jag skit glad, andra inte alls.
Men nu känns det inte likadant .__. Vet inte hur jag ska beskriva de. Det låter säkert knäppt. Men nån gång kanske ni också har känt så? Eller? ;O

Vad har ni på hjärtat allt gott folk :)

OCH ALLA VAR IGÅNG

Kom hem för en stund sen från träningen. Det var faktiskt kul idag på något sätt ;O De va nog för att alla fick spela lika mycket, förutom Gt då men de är ju inte så kontigt. Hon är ju skadad.
Första halvtimman va vi i klubbrummet o snackade om olika uppställningar, sedan tränade vi i 1 timma o en halv. gick igenom det vi ska spela imon på matchen. Kommer nog att funka fint :) Verkar iallafall så.

Proppade i mig två mackor direkt efter att jag hade kommit o duschat, var skit hungrig.
Aja måste sluta skriva nu, dem ropar att jag måste ut med hunden.

ÄR JAG FULLT FRISK?

Kom precis hem från lite olika ställen. Skulle igentligen bara åka med mamma till Hajen för att handla, men blev även stan. Kom på att jag behövde ett par nya vantar ^^ Så de blev de.
Efter det åkte vi till Varbergs Trafikskola för att hämta papper (hälso frågorna och till synprövningen) tills jag ska börja övningsköra. Börjar med de i Mars, men kursen är i Januari-Feburari, så då tyckte dem där nere att jag kunde ta papprena redan nu o fylla i och sånt.
Sedan åkte vi dit vi igentligen skulle, till Hajen. När vi kom ut därifrån kommer Elin och Conny. Shit vad länge sen jag träffade dem nu när man tänker efter :O Jag som typ bodde där för nåt/några år sedan xD
Stod o pratade om allt och alla. Blev rätt mycket. Pratade en bra stund. Kul o höra vad dem tyckte om saker o ting ;) Haha! You know.
Bestämde sedan att jag skulle höra av mig till dem nån dag denna veckan för att träffas. Trevligt.

Ikväll ska jag träna, som alla andra Onsdagar. Imon har vi hemma match mot Lerum :) Ska bli kul. Samling 18.00 börjar 19.00
Brukar inte gilla när de är sena matcher, men de är helt okej när de är hemma, inte borta matcher. Man är så himla trött, vill bara hem direkt efteråt. Men då ska man ju åka bil i nån/några timmar och sedan är de skola dagen efter -.-
Jajja, inte mer tjöt om de nu. Ska packa o sedan dra mig. Tjuuhej!

United World Games i Österrike

http://www.varbergsposten.se/News2.asp?idNews=554

United World Games i Österrike till sommaren ^^ :)

BARA HÖST

Nu när jag nämner att det var en slappis dag idag igen i skolan så tror ni la att vi inte gör nånting ;)
Jag, Mirre och Albin redovisade våran matte plansch om man kan säga så? Låter lite kansigt, men vet inte vad jag ska kalla de för.
Har igentligen gympa nu, eller ah simning o jag kan inte vara med på de ju, så jag fick gå hem ^^ Så idag slutade jag 11.30
Iskallt är det ute, speciellt när man cyklar. Känns som om man ska frysa ihjäl ;O Och ändå är de inte vinter än, utan bara höst :O Buh.
Lena (gympaläraren) tyckte att jag kunde gå upp till simhallen så att jag är där när vi slutade för att hon skulle se att jag hade vart ute o gått x) Om jag orkar så gör jag de, annars slöar jag bara =)

MORGONDUSCH

Såg på Grannfejden och DH igår. Bra program ;) Fast DH är lite bättre, och detta avsnittet sög i Grannfejden. De va rikigt dåligt xD
I DH kan man ibland känna igen sig, som när han dära (bara för att jag skriver nu så kommer jag inte igår vad han heter) satt o bläddrade i sin kalender för att se när han hade tid med henne, o så hade han inte de innan i April o så blablabla...

Va tvungen att gå upp mycket tidigare idag, 06.20 för att hinna gå ut med Ludde två gånger innan skolan. Duschade o så precis, så himla gött att göra de på morgonen. Men alltid lika segt att gå in dit :P
Ska göra mig klar nu, så hinner inte skriva mer :)

MASSAGE

Kom precis hem. Vart på massage. Alltså mammas kompis gjorde de, hon har ett sånt eget ställe hemma hos sig. Fick det även gratis, skulle igentligen gått på 800 kr. Så jäkla skönt de va ^^
en läskig grej va ju att hon visste precis vad jag tänkte, spelade ingen roll om det va nåt bra eller dåligt, så sa hon de till mig precis vad jag tänkte :O Aja sånna som jobbar med sånt é nog lite annorlunda ;) Somnade efteråt x)
Är skit trött nu, mamma håller på o göra våfflor som blir kvällsmaten. Ska sedan bara sätta mig o slöa framför TV:en.
Tveksam om jag skriver mer ikväll, men får se :)

image122

NY LÄGENHET?

Kom hem för en stund sen från skolan. Sov verkligen skit bra inatt och ville inte alls gå upp. Segt va de. Men kom upp iallafall ;) Första saken jag va tvungen att göra va att gå ut med Ludde -.- De gillar man inte så tidigt på morgonen precis. Men men.

Det gick bra för dem som redovisade idag på svenskan. Synd bara att Marren va tvungen att göra själv :S Men de gick ju fint för henne iallafall.
Tisdagar brukar vara slappa i skolan, och de va de den här dagen med. På SO lektionen fick vi nya platser, OCH JA våra lärare é skit töntiga så vi måste ha bestämda platser -.- Så himla piss TÖNIGT! Menar, vem vill ha de? ^^
Satt jämte Mirre inann, nu sitter jag jämte Leo.
Hade ingen hemkunskap idag (ville faktiskt haft de) för de kom sånna från PSI o pratade om de. Va la lite sådär halvt intressant :P
När vi va tillbaka i klassrummet igen så skulle vi snacka om klass-tröjorna. Vi skulle rösta om vilket tryck, och då blev de ett jävla liv. Våran lärare stack ut så länge x) Våran klass kan verkligen inte komma överens om ett gemensamt tryck :O De funkar verkligen inte. Men efter röstningen så blev de bestämt vilket. ÄNTLIGEN tyckte man då.
Slutade sedan direkt efter de, gött. Ska försöka göra lite på arbetet om den nya lägenheten. Eller ja, den man ska göra o inreda typ. Kanske lite krångligt att förklara, men skit i samma ;)

EN BLANDNING MELLAN...

Läkerol och Prison Break :D
Kom precis från hajen, köpte Läkerol ^^ Va så jäkla sugen på de.
Så nu om några minuter blir de det och PB! Mys,mys med mig själv =D
Hinner ju inte skriva mer, börjar om ca. 1 minut :)

NI ÄR NÖJDA NU

Kom nästan precis hem från träningen. Den va inte alls jobbig, slapp nästan :O Inte alltid man har de ^^
Gjorde la de gamla vanliga, så har faktiskt inte så mycket att säga om den. Det gick bra iallafall.
Efter träningen skulle jag igentligen stannat kvar o pratat med Ayse. Eller ja, hon hade nåt att säga. Men kom på att jag hade lite bråttom hem. Så vi skulle ta de imon istället.
Duschade o käkade nyss, ska göra lite på min bild uppgift :)


Du vet varför hon inte hejar va?
Du vet varför, så de är ingen idé.
Henne kan du säga hej till, men inte till mig.
Du är för feg. Du vågar inte ens se på mig längre.




Du & du, ni är nöjda nu.
Ni fick som ni ville.

GRATTIS MIN ÅSNA!

Eller inte Åsna, utan Åsa :D GRAAATTIS! Hoppa du får den bästa dagen ^^,

INLÅSTA NYCKLAR & SNORIGA HÅRSTRÅN

Började med att jag låste in mina nycklar i skåpet, alltså de första jag gjorde när jag kom till skolan. Smart jag vet. Tredje gången på bara några månader. Men vi hittade Herrman direkt o fixade de.
Slapp engelska, skulle ju igentligen läsa i böckerna, men satt bara i bibblan o gjorde ingenting.
På svenska lektionen hade vi ju den muntliga redovisningen. Marren va inte där (hon kom senare) så jag och Mirre fick göra utan henne. Gick la helt okej faktiskt.
Under den långa rasten hade jag Albin, Adnan, Agron, Marren och Azar väldigt kul i bibblan ;) Snoriga hårstrån, säger de er nånting? ;) Haha, aä ska inte sitta o skriva de här :)
Musiken, slapp den med som alltid. Snackade för de mesta, spelade lite också.
Hände inte så mycket idag i skolan, så har inget mer o skriva ^^ Skoldagen slutade iallafall med att Albin satte sitt lås på mitt skåp, BRA GJORT!

NU IGEN?

Jaha då var det morgon igen. Tycker att de känns som om de nyss va de ;O Aja, de är ju ändå ett antal timmar sen.
Vi börjar med engelska idag, och sedan svenska (tror jag?) Och då har vi den muntliga redovisningen, ÖNSKA MIG LYCKA TILL! Buhu, varför kan man inte få slippa sånt? ^^ Varför måste man göra de för ett G?
Jag kan prata när de är helt tyst om jag sitter vid en bänk, men inte när jag ska stå där framme o göra de .__.

Skulle igentligen ut med Ludde nu innan skolan, men han stensover så de verkar inte bli nånting utav de. Så de kommer bli ett jäkla tjaffs mellan mig o min bror för de. Najja, same shit.

Va skit seg på att gå upp idag, mamma väckte strax innan halv sju (för ja skulle hinna bli klar o ut med Ludde). Kommer typ somna i skolan xD Ne de komer jag inte, men det känns så redan nu.

Har lust o skriva en massa saker, men orkar inte de. Har inte heller tillräckligt med tid. Ska logga nu, tjuuhej! Skriver mer senare idag.

HITTADE MUSIKENS VÄG

Weehoo är skit glad nu ^^ Hittade precis mina hörlurar till min mobil :P Dem har varit borta nu alldeles för länge enligt mig. Först efter de hade jag inga, men efter en vecka fick jag låna min brors, sen skulle han ha tillbaka dem, o sen hittade jag ett par extra. Men dem var inte alls bra.
Vet ni vart jag hade kagt dem? I kamerafodralet :O Kommer inte ihåg riktigt när jag gjorde de, men tror de va samma dag som "klass"festen. La dem där för att jag skulle veta vart jag hade dem, men de lyckades jag ju bra med ^^ ;)
Nu ska jag lägga in ny musik i mobilen, sen logga från datan o lägga mig o lyssna ;) Så, natti natti! (om man kan säga så redan nu?)


ÅNGRAR ALLT

Jag ångrar allt, precis allt. Jag tar tillbaka alla orden som jag sa till dig. Det var ett misstag, fan också. Ingenting spelar någon roll längre, och jag har noll koll men jag bryr mig inte. Jag orkar inte längre försöka vara glad mot dig, du tröttar ut mig med din obestämdhet, dina lögner och hela din falskhet. Man tänker att man är sårbar, men ändå starkast i världen.
Jag lät dig bestämma, jag lät mig själv gå med på dina villkor när du själv struntade i vad jag tyckte, ville och sa. Ingenting funkade om inte du gick med på de.
Och du tyckte tydligen att jag skulle be dig att säga förlåt när du hade gjort nåt som du visste att du sårade mig med. Jag va tvungen att be dig att säga förlåt, jag va tvungen att be dig tala sanning för mig.
Vet du hur mycket jag ångrar alla gånger jag sa förlåt till dig? Du gjorde ingenting, inte ett skit! Du bara va där, du bara höll käften och gjorde inte ett skit. Det var du som gjorde fel, ingen annan, men ändå så försökte du inte ens fixa de? Jag förstår mig inte på dig, jag förstår ingenting som har med dig att göra.
I början, i Maj månad, så kunde jag aldrig tro nånting sånt om dig. Aldrig. Du va inte den personen. De enda man såg hos dig var glädje. Man blev glad av att träffa dig.
Det var då, då jag började fundera på att berätta de jag länge velat tala om för någon, men aldrig har vågat. Jag ville så gärna att du skulle få veta. Men för att vara säker på om jag verkligen kunde lita på dig, som du sa, så väntade jag ett tag. Men det blev aldrig så att jag kunde lita på dig. Det blev aldrig av att jag sa nånting om de till dig.
Men efter ett tag var det inte så längre, att man bara kunde tro gott om dig. Inte då när sanningen om dig kom fram. Du trodde att jag aldrig skulle få reda på nånting, ellerhur? Om du hade vart smart så hade du berättat direkt, och inte dragit ut på de.
Jag gjorde, försökte iallafall, göra allt för dig. Jag kunde inte göra mer, men ingenting räckte till. Du blev aldrig nöjd. Tillsut förstod jag ingenting. Jag gav upp, berättade för dig att de inte kändes som att jag visste vart jag hade dig längre. Jag var dum själv, dum som trodde på att du skulle bry dig. Idiotisk var jag. Varför skulle jag tro de igentligen? Jag kom på de efteråt. Det var meningslöst att förklara för dig.
Nu är allting upp till dig, det vet du själv. Visst, skit i de om du vill. Jag tänker inte göra mer.

Kom ihåg, det är inte slagen som känns.


HALLEN & ANNAT

Kom nyss hem från lite allt möjligt. Träffade Hannah vid Haga 14.00 va kvar där sedan nån timme, hade ju riktigt kul xD I believe I can fly, I believe I can touch the sky!!! I think about it every night and day, spread my wings and fly away!!! Haha ;) Sedan stack vi hem till mig, skulle bara packa mina saker.
Gick till Hallen runt 15.15 tiden. Snackade med Rico en stund. Skjöt lite sen o så innan dem andra lagen skulle komma, killarna hade ju match. Satt i secket med en massa ;) Skulle ju igentligen inte vara där, men va ju med Hannah, så satt där ändå ^^
Killarna förlorade. De andra laget satt snygga trepoängare ^.^ De va ett antal också.
Direkt efter att matchen var slut så gick jag till Friskis o Svettis o tränade i ca. 1timma.
Nu är jag ju hemma, precis duschat o så. Funderar på att käka frukost?
Aja, har iallafall inget mer att skriva.


MORRON!

Hellu :) Sovit gott alla? Måste bara säga att det har jag iallafall :) Men fick inte sova lika länge som jag trodde. En viss person väckte mig.
Mamma o pappa skulle ner till Hajen precis, så tänkte då kan jag lika gärna gå med ner. Så kom nyss hem.
Klockan 14.00 ska jag möta Hannah. Sedan vid 16.00 tiden ska vi vara i hallen, hon ska sitta i secket på killarnas match o hon ville jag skulle hänga med x)
Direkt efter drar jag nog till F&S och tränar, sedan blir de hem o träna lite till de muntliga imon.
Ungefär så kommer min dag se ut :)


GRATTIS GT!

Ville bara säga grattis till Gt (gabriella) som fyller år idag (11 november) :D Ha en bra dag :)

PÅMINN MIG!

HANNAH PÅMINN MIG ATT JAG SKA TABLETTERNA INNAN VI GÅR TILL HALLEN IMON ;)

KLAR!

Äntligen klar med uppsatsen i svenskan :) Känns bra och skönt ^^ Fast på ett sätt är jag inte helt klar med de, utan vi har ju även den muntliga redovisningen på Måndag också, ska nog bara skriva ner lite stödord o träna på de kanske också. Jag gillar inte muntliga redovisningar, så får la hoppas detta går bra. Kommer nog ändå inte gå åt skogen helt ;) Känns inte som de iallafall.


BUT YOU DON´T CARE

But why are you making this thing drag on so long
I'm sick and tired of this silly game
Don't think that I'm the only one here to blame
I turned to you and said
I don't care babe who's right or wrong
I just don't love you no more.
Rain outside my window pouring down
What now, your gone, your fault, I'm not sorry
Feeling like a fool cause I let you go
Now it's, too late, to turn it around
You're not sorry for the tears you made me cry
I guess this time it really is goodbye
I made it clear when I said
I just don't love you no more.
Giving my reasons but as you look away
You can see a tear roll down my face
But you don't care
I don't care babe who's right or wrong
I just don't love you no more.
Don't say those words it's so hard
They turn my whole world upside down
You caught me completely off guard
On the evening I said to you
I just don't love you more.

image121

KULLAVIK

Kom precis hem från hallen, spelade ju match mot Kullavik. De gick bra, vi vann. Har inte så mycket att säga om den faktiskt. Jag och Ayse satte tre-poängare ;) Yah.
Jossi va ju ändå dagens den här gången! Vi hade inkast på sidan, kommer inte ihåg vem de va som skulle ta den. Så skulle den personen passa Jossi, hon va ju typ helt fri. Så passade hon, eller de blev ingen pass. Utan Jossi duckade, helt utan anledning :O Såg helt knäppt ut o hela publiken skrattade åt henne ;)
Pallis spelade riktigt bra i fjärde perioden :)
Ne nu måste jag gå in i duschen!

(PRAT,PRAT)

~ "Fick reda på idag."
- "(prat,prat)....och som inte går att lita på! Men det är tråkigt."
~ "Ne precis. Visst är de tråkigt. Man kunde verkligen inte tro de, aldrig. Så det kom la lite oväntat."
- "Ja det förstår jag, det är alltid så, dom man verkligen inte tror något sådant om, det är väldigt ofta det är tvärtom, ofta dom som sviker, o det är ju då det sårar som mest."
~ "Ja, tyvärr. Men nu é de liksom gjort, går inte att ändra på nånting nu."

BARA HAR LUST

Har bara lust att skriva nånting, men vet faktiskt inte vad ^^
Bara för de så skriver jag lite onödiga saker; jag är snart klar med mitt arbete, har typ bara framsidan kvar och innehållsförteckningen. Gött de. Slipper jag sitta med de sen.
Har match kl: 16.30 i Bagheerahallen idag mot Kullavik. Kommer inte ihåg om dem är bra eller dåliga faktiskt ^^ Så får la se hur de går.
F93 har match nu kl: 14.00 så jag ska möta Ayse snart o så går vi dit ner o kollar på dem, och sedan börjar ju våran.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får la se :) Är ganska trött idag också, va skit seg på att gå upp x)
Aja, nu hinner jag inte skriva mer, ska packa o sånt. Skriver mer senare idag/ikväll.

PS

Kom precis hem från PS. Va ju sånt dära... öppet grejs? Va de nu heter. Jag gillar igentligen inte sånt när man ska gå till olika grejer för att få reda på saker o ting. Känns lite sådär... konstigt på något sätt ;)
Men mamma o pappa tvingade dit mig -.- Haha, de va inte så farligt. Gick till BF, stötte även på några som man känner :) Trevligt.
De här med val o grejs, jag vet redan vilken linje/program jag vill gå, jag vet vad jag ha som tillval (heter de så?) och jag vet vad jag vill göra efter gymnasiet. Sedan så hör man från andra: jag har ingen aning om vad jag ska välja!
Och då sitter jag där som redan vet allt jag vill x) Sen om man klarar de, de är ju en annan sak.
Aja, får la hur de går med de sen, allt är ju så rörigt .__. Och reglerna kommer att ändras sen när det är våran "tur" att läsa till Högskola. Då måste man ha vissa grejer med sig för att få en viss poäng, o har man inte de så kommer man inte där o blablabla... !

Jajja, måste fortsätta med mitt arbete nu. Tjuuhej :D

I DON´T NEED YOU

I don't need your forgiveness
I don't need your hate
I don't need your acceptance
I don't need your resistance
I don't need your prayers
I don't need your religion
I don't need a thing from you

I don't do what I've been told
Your so lame, why don't you just go?!

I don't need your prison
I don't need your pain
I don't need your decision
I don't need your approval
I don't need your hope
I don't need your lectures
I don't need a thing from you

I'll be sorry when I'm old
You're so full of shit, why don't you just go?!

I'll be sorry so you've said
I'm not sorry
Bang! You're dead.

IBLAND KÄNNS DET BARA SÅ

värdelös, jobbig, påträngande, lurad, besviken, sårad till max, arg, skit, obetydlig, klängande, ledsen.

Du försöker förklara men ingen förstår.
Finns ingen du litar på, alla bara går.

LAUGHING BABY

Haha ååh kolla bara in den här lilla ungen :D


VÅT...?

Nej han blev bara blöt :)
Badade/duschade Ludde för en liten stund sen. Ni kan ju gissa hur de gick ;)
Den spralliga saken som han är annars, tänk då i duschen. Och så blöt han blir, får man räkna med att man själv blir. Han försökte ju självklart springa ut från duschen några gånger, men lyckades fånga han ;)

image118


image119

image120

GYMMET

Kom hem för en stund sen. Va nere i tränade på F&S i lite mer än 1 timma :)
Stack sedan hem direkt, duschade o satte mig vid datan.
Måste få klar mitt skolarbete idag. Eller ah helt. Senast imon. Har mycket mer än hälften kvar. Allting ska vara inlämnat på Måndag + muntlig redovisning. Inte de roligaste precis, men men.
Sitter nu bara o väntar på maten ska bli klar, funderar på o äta.

Mamma träffade Marita innan (gabbes pappas "kvinna") och dem hade tydligen pratat med varandra en bra stund. Marita o Thore (hans pappa) hade tänkt o fråga oss nån dag om vi vill åka ut till dem. Vill verkligen de :D Saknar dem två sketa mycket. Hur snälla och roliga som helst é dem.
Marita: VAFAN HADE DU TÄNKT ATT BRYTA ALLA BEN I KROPPEN PÅ MIG ELLER?!
Thore hade då råkat vrida till hennes finger lite, o sedan trampade han på hennes fot xP Dem har verkligen humor.
Så de kommer säkert bli av nån dag :) Trevligt,trevligt.

SORRY SORRY

Har inte hunnit att skriva nånting här i bloggen nu de senaste. Ska försöka göra de nu i helgen om jag hinner. Mycket som har hänt, mycket skolarbete o så vidare.

Börjar skriva om igår:

Skolan kommer jag inte ihåg så mycket utav xD Haha... jag är ärlig. De va la säkert de gamla vanliga. Kom en tjej/kvinna med sånna papper om klass tröjor. Satt o kollade igenom den. Vi i klassen hittade ett tryck som alla va överns om (tror jag). Så kanske blir de, kommer inte ihåg exakt vad som stod på.
Pluggade även ganska mycket efter skolab.
Tränade också mötte Ayse på vägen dit. Snackade om en del.
Träningen la... okej. Tränade med killarna, och det är tal om att vi ska göra de varje Torsdag, så får la se om de blir av.
Efter träningen kom Henke hit. Gjorde inte så mycket (vet att jag säger de varenda gång). Sen när han hade stuckit så satt ja uppe vid TV:en några timmar. La mig rätt sent inatt.
De va la gårdagen?

Idag:

Skola va helt okej. Lämnade in idrottsarbetet, sen hade vi pingis. Jag va ju vid förlorar"bordet" hela tiden xD Haha, jag suger verkligen på de. Fattar mig inte på de. Men får la säga att jag bara värmde upp platsen där vid de bordet ;)
På SO:on hade muntligt prov. Gick helt okej faktiskt. Alla svarade bra :) Skönt att det är över iallafall.
Började med Teknik (eller är de kemi?) förra NO:lektionen så idag satt vi med metaller o shit o skulle smälta de o sånt. Jag och Mirre gjorde ju ett jätte fint hjärta ;)
Idag skulle även engelska serien vara inlämnad. Jag, Hanna o Mirre hann inte riktigt klart med de på lektionen idag, så vi stannade kvar ca. 20 minuter efter. Vi är ju riktigt bra på att sjunga tillsammans ;D
Stack sedan hem, o sitter jag här o är jävligt besviken. Men de tar vi ikke upp.
Ska ner o träna snart, sedan blir det plugg. Måste göra färdig svenska arbeten .__.

Skriver säkert mer senare :)


JAG HATAR DIG!

JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG! JAG HATAR DIG!

STOLT/DUKTIG?

När man sitter o pluggar, o har gjort de en stund eller é klar med nånting, då känner man sig alltid lite sådär... duktig på något sätt x)
Jag sitter nu med mitt svenska arbete. Har kommit en bit, men är inte där jag borde (tycker jag). Skulle igentligen legat lite längre fram.
Men när man skriver på datan går de ganska snabbt ändå.
Har skit mycket skolarbete nu de närmsta dagarna/veckorna:
SO-prov, 2 stora svenskaarbeten, biologi prov, idrottsarbete, muntlig redovisnings, engelska arbete o annat.
Hur kul är det att bara sitta med sånt hela dagarna?

skolan och negerbollar

Skolan idag va inte så jobbig. Har inte så mycket att säga om den idag heller. Gympan va riktigt rolig. Körde fotboll och en annan grej, vet inte va de heter. Vårat lag va ju bäst ;) Nollade de andra.
Fick reda på NO resultaten. Fast på hans prov får man inte reda på vilket betyg man fick, utan bara på varje fråga. Alla hade typ minst 2-3 stycken frågor att göra om. Så jag va inte ensam om de ;) Hade 3 eller 4 stycken, kommer inte ihåg ;O
Hade ju gympan sist idag, så Marren hängde med mig hem. Fikade negerbollar ;) Mumma! Sedan så cyklade vi hem till henne, fick träffa Eddie där ;) Haha, så söt!
Cyklade sedan vidare till o köpte en sak, o sen hem direkt. Så nu sitter jag bara här, ska skriva svenska arbete. Ska möta Mirre kl: 17.00 för att vi ska göra färdigt våran grej i engelskan.

grupprum

Sitter just nu i grupprummet med Marren. Har svenska. Håller på med ett arbete om författare o sånt. Ska vara inlämnat på Måndag, + att vi har en muntlig redovisning om de då -.- Hatar sånt.
Aja, måste jobba vidare nu. Tjuuhej! 

morron morron!

God morgon! Lite segt va de idag att gå upp, annars helt okej. Sket i frukosten idag, orkar inte äta. Så nu ska jag bara göra mig i ordning, är snart klar, och sedan är de ju skola -.-
Har gympa idag, inget kul xP Eller ibland kan de vara de, men inte ofta...



Du började skylla på att jag aldrig sa vad jag tyckte,
men vad va de jag försökte med men du struntade i de?

glädje & stolthet

Glädje & stolthelt, de är det du har.
Och du andra, du tror att du har lyckats?
Men svaret är nej. Det har du inte. Du tror så jävla mycket, men vet så lite.

gymmet x2

Mötte ju Gt innan på väg till F&S. Andra gången jag var där idag. Gick riktigt bra, men de är jobbigare än vad man tror ;O Melker va där :) Inte sett han på skit länge. Kände först inte igen han.
Har precis o duschat o så. Kom hem i lagom tid till Grannfejden.
Just de ja, på ge-kås köpte vi glögg och pepparkakor :D (lussekatter har vi året runt) så det ska vi ha nu ikväll :) Mumma.
Hinner inte skriva så mycket mer nu, börjar ju om 5 minuter. Tror inte de blir nåt mer inlägg idag, så alla; ni får ha en bra kväll :D


gymmet + små saker

Va ju nere på Friskis o Svettis innan, gick jätte bra. Fick sån dära... visning eller vad man nu kallar de för och ett program. Åkte ju sedan till Ge-Kås nästan direkt efter. Köpte inte så mycket som vanligt, bara lite små saker :) Mamma skulle ju ha sånna där "hemma"-saker eller vad man säger. Ni vet ;)
Kom precis hem därifrån, och nu kl: 18.00 ska jag möta Gt vid övergångsstället för att vi ska ner till F&S o träna. Ska bli kul :)
Ikväll ska jag nog se Grannfejden o sedan DH =) Måste dra mig nu för att göra mig i ordning. Tjoohej !

image117


VARFÖR INTE BARA FÅ SOVA?

Ja det kan man ju undra varför man inte får göra de när de är skola -.- De är ju de enda man vill nästan.
Aja skoldagen idag va bra, fast va skit trött. Hände la inget speciellt så idag. Rätt slappt på SO:on, kollade på film, och på hemkunskapen håller vi med lägenheter o sånt. Ganska kul.
På språket hjälpte Albin mig en massa till provet som vi har på Fredag. Thaaanks ;) Jag kommer typ inte klara de, de är så rörigt. Bara en massa länder hit o dit som gjorde olika saker här o där. Böh!
Just nu sitter jag bara med en kopp kaffe här framför datan. Hade tänkt att leta upp lite fakta till ett svenska arbete. Sedan klockan 14.30 ska jag till Friskis o Svettis, o sen till Ge-Kås ^^
Skriver nog mer senare.

klar...?

Nej inte helt med arbetet. Men är klar med alla frågor o de nu. Ska rita, skriva o förklara på nästa uppgift typ. Man ska göra ett eget styrkepass tror jag de va. Åh va kul... *not* -.- Hellre gör jag en massa frågor än nånting sånt.
Jag o mamma satt o pratade om att åka till Ge-Kås imon. Äntligen xP Vill dit, men vet inte riktigt varför? Som vanligt typ. Köper nästan aldrig nånting där.
Nu har jag inte så mycket att göra, ska la bara sitta framför datan nu ikväll o ta lungt. Senast fram till 22.00 för då börjar ju PB :D

plugg!

Innan idag fixade mamma en tid åt mig (jag skulle inte hinna de idag nere på Friskis o Svettis. Så jag ska ner dit imon 14.30
Pluggade innan, kom en bit på idrotts-arbetet som ska vara inlämnat på Fredag. Tänkte att jag skulle fortsätta med de nu.
Träningen gick la rätt så bra. Eller mja, som vanligt ;) Varken jätte bra eller dåligt.
Så nu ikväll ska jag bara plugga vidare, göra i ordning efter mig o sedan kanske ta nåt o äta :)
JUST DE JA! Prison Break kommer ju idag :D :D Bästa programmet! Men man börjar ju undra hur länge igentligen kommer hålla på ;O
Aja, gör ingenting om de fortsätter ett tag till ;) De är ju så bra :P

Måste dra mig nu, hinner inte skriva mer.

GRATTIS!

Ville bara säga grattis till Azar o Hannah som fyller år idag :D
Hoppas ni får en bra dag tjejer <3

måndag

Jaha, då va skolan igång igen o allt detta arbete. Va helt okej idag i skolan. Började med engelska, gjorde då våra serier. Direkt efter hade vi svenska och fick då reda på att vi inte kommer ha någon SO längre på Måndagar YIPPIE :D Hatar verkligen SO. Så där har vi rast i 50 minuter. Efter det har vi musik, men fick reda på att vi inte hade nån musik idag. Så vi hade en riktigt lång rast. Från 09.50 till ungefär 12.10 (och ja, de är länge för oss, för vi brukar bara ha 10 minuter).
Satt hela tiden i caféet och i bibblan. Kul när Adnan ramlade av stolen o skolsyster kom springandes xD Haha. Riktigt kul va de även när jag Albin, Anton, Marren, Calle och Azar satt i bibblan o läste i några tidningar. Vilka problem folk kan ha ... ;) Gick och letade upp Sara (sv-lärare) för att veta om nån av oss va tvugna att göra om bokrecensionen. Hon sa på lektionen att några i klassen skulle göra de för dem hade kopierat o klistrat direkt från internet. Men vi klarade oss från de :) Skönt.
Fortsatte med djuret på bilden. Kom en liten bit på den iallafall. Ska rita av och sedan färglägga, är klar sedan. Men de är ändå ganska mycket.. =| Hatar bild också.
På språket satt jag Marren och Ayse i grupprummet. Satt o pratade om alla möjliga saker.
Fick inte gjort speciellt mycket på mitt arbete xP

Såhär kommer mina dag se ut idag på ett ungefär:

Äta
Plugga
Fixa Friskis & Svettis kort
Träna basket
Duscha o de sen (såklart)
Plugga
Sova

^^

kvällen

Blev klar för en stund sen med mina 3 garderober. Äntligen :) Eller... igentligen är jag inte helt klar, bara lite kvar men orkar inte fixa de. Inte så viktigt ;P Inte förräns nu såg jag hur många par jeans jag igentligen har :O Men jag använder bara 3 par xD Har 15 par. Lite lustigt att jag bara använder 3 par då... aja.
Hittade mitt Kalaha spel också xD Haha så länge sen man spelade de. G33kade alltid de i caféet förr i skolan. Så pappa fick offra sig att spela de med mig. Blev 4-0 till mig. Men det här är ju ett spel för sånna som kan tänka PAPPA ;) Aä nu ska vi inte vara sånna.

Ska fixa musiken i mobilen o sedan ska jag lägga mig o lyssna. Ska försöka somna tidigt idag, är ju skola imon -.-
Aja, tjoohej på er alla så länge :D


iskallt!

Känns redan som vinter tycker jag :O Tror ni vi kommer få snö här i Varberg? Det skulle vart kul o få de på julafton, o att de håller i sig några dagar framåt. Men sen måste de bort på en gång ;) Inget slask o sånt *hata*.
Började o rensa mina garderober innan, men hann bara en 1 av 3. Henke kom sen. Fick slängt en påse iallafall (hitils) ^^ Bättre än ingenting iallafall. Ska fortsätta med det sen igen. Måste bara ta något att äta.
Åkte med mamma till Hajen för att handla. Och nu har hon lovat att göra nyponsoppa :D Yummie!
Laddade ner Adobe Photoshop CS3 innan, men de krånglade när ja (eller ah, min bror) skulle installera de. Så de sket sig. Får försöka nån annan gång igen. Detta va ju redan tredje gången. Första ggn: Henke gjorde så att hela min data cepade. Andra ggn: Jag vet inte vad jag gjorde för fel? xD Tredje ggn: Ja de va ju den här som inte heller gick så bra.
Ger snart upp faktiskt ;)
Aja mamma ropar nu att nyponsoppan é klar, så nu ska jag äta ^^

promenad + design + soppa

Tog en promenad med Ludde innan som typ 50 minuter ungefär. Men om man inte skulle gåt med honom så skulle de väl ha tagit 20 minuter. Gick lite överallt, vid kullen, slingan o så.

När jag satte mig vid datan igen så tyckte jag att jag kunde ändra min design här på bloggen. Så ja, nu är den klar :) Hittade lite nya grejer o så. Jag och Lisa pratade mycket om bloggande och desgin o så igårkväll/inatt ;)
Om vi inte hade gjort de så hade jag nog inte ändrat min. Mycket lättare nu när man har gjort de några gånger innan. Den ser bättre ut nu iallafall än va den gjorde innan (tycker jag).

Käkade nyss, blev soppa o fralla. Yummie! Dem andra åt mackaroner o korv... va inte alls sugen på de. Så jag fick göra min egna ;) Det var den jag hade på bild för inte så länge sen :)

Nu ska jag la bara glutta vidare på datan! Tjuuhej!

GOD MORGON!

Ja, de är väl det man säger? :)
Söndagen bjuder tydligen på sol och vindstilla, gött :D Sista dagen på lovet då ja, och jag inga speciella planer för dagen... som jag inte heller haft andra dagar ;)
Vaknade nyss, funderar på om jag ska gå o ta en macka, eller vänta till middagen.
Ni vet att jag har tjötat om mina garderober nu i flera dagar? Och jag har än inte gjort de ;$ Så de måste bli av idag. Annars det som va tänkt idag va ju bara slöa, blir säkert framför datan. Orkar inte göra så mycket idag.
Planerar nu att slöa, de låter bra ;) Haha. Måste ut o tralla en stund också, blir isåfall senare.
Har inte så mycket mer att skriva nu, men kommer ju alltid mer senare :D

vilken gravallvarlig skillnad

Vet ni, jag funderade nyss på en sak, de här med den här Haloweenhelgen, Alla helgons helg:

Först åker man och tänder ljus på gravar, man besöker sina nära/kära/släktingar som gått bort,
ägnar dem en tanke och känner sig stämningsfull och kanske lite nedstämd.

Efter det åker man hem och ska antingen klä ut sig till spöken eller kolla på splatter-slaktar-filmer,
som "Fredagen den 13:e" eller "Scream", där blodet splashar ut från de stackars döende kropparna.


Alltså först gravallvarliga och känslosamma gravbesök och efter det slaktarfilmer. Dessutom njuter man av dessa. Sjuk komination?


deprimerad av lov?

Läste nyss i Lisas blogg, hon har faktiskt rätt :O De med loven. Man blir alltid lika deprimerad i slutet av loven och besviken på sig själv för att man inte har gjort nånting "vettigt" typ.
Innan loven tänker man ofta: de här lovet ska jag ut mer, hitta på roliga saker, åkta hit o dit.
Men de blir ju nästan aldrig av :S Man vaknar, sovit längre än vad man gör när de är skola, går upp, börjar med middagen direkt, sätter sig framför datan, kollar läget där, sitter där i nån timme. Kanske även får tag i nån rolig. Och isåfall drar man ut. Men inte ofta de händer på loven :S :O Konstigt. Men, om man inte får tag i nån så sitter man vidare där i ett par timmar. Ganske går ut o tar en promenad, eller så är det kanske basket träning på kvällen. Tar en dusch lite senare, sätter sig vid datan igen... och ja! Sedan lyfter man ju inte på röven utan bara sitter där o ugglar runt på en massa sidor, chattar o lyssnar på musik.

Okej, inte alla o alla dagar det ser ut såhär på ett lov precis. Men det känns så. Sen när det bara är 1-3 dagra kvar på lovet, så börjar man tänka på skolan och vad man har gjort de senaste. Kommer fram till svaret: ingenting i stort sett. Då börjar man helt plötligt tänka på solan. Blir glad av tanken att träffa alla igen, att få ha lite kul. Eller våran klass kan ju ha riktigt kul ;)
Men när man tänkt lite på de, vimlar tankarna iväg till alla skolarbeten. Då blir det deppigt igen :O
De går alltså runt så hela tiden. När man har gått i skolan ett tag, sen är det lov igen. Men tillslut kommer de dära härliga lovet man skulle vilja ha året runt. Sommarlov! Eller ne, inte året runt. Kul att träffa själva klassen ju. Inte ofta man gör de under sommarlovet.

Ops, inte tänkt att de skulle bli kanske ett litet längre inlägg, tänkte faktiskt bara nämna att man blir deprimerad i slutet av loven.
Jaja, inte mer tjöt om de nu :)

ojsan!

Statistiken gick visst neråt ganska mycket sen igår :O Haha... äh orka bry sig.
Har la inte gjort så mycket idag. Vart hemma, suttit vid datan, spelat CS sen när jag va ute med Ludde, och kom in igen så va Henke här. Gjorde la inte så mycket då heller, såg på film.
Efter de gick jag, pappa o Mackan ner till Hajen xP (jag och pappa; idag igen xD) Va sugen på fralla så köpte de. Har bara ätit en sån idag, så de gör la ingenting om jag äter mer fralla xD Mackan köpte som vanligt godis, inte ovanligt ;)
Nu sitter jag bara här, pappa ska spela in Svensson, Svensson som vi ska se sen (brukar inte se de) xD Börjar ju nu 20.00 men vi hade tänkt o äta till de, o Ludde é vaken och då är det inte så ofta man får äta ifred ;)
Får la hitta på nånting annat under den tiden, prata med min Hannah Pannah ;) <3

CS

Jag har ingenting o göra -.- Förslag?
Har bara suttit o spelar CS med Anton en stund, försökte dra med Tobbe, men icke. Och jag orkar inte spela mer o jag har ingenting att göra. Ska la ut med Ludde om en stund. Men de är inte alltid så himla kul att "gå" med honom när han bara sätter sig o sedan vägrar att röra på dig -.-


image116

Här är Morgan :D É han inte fin? xD

sova ut

Mjo, skönt att få sova ut för en gång skull... ^^ Sov riktigt bra inatt, ett tag sen man gjorde de...
Skulle igentligen till stan med Hannah idag men kom på sen att de är ju stängt (eller ah, de stäbger tidigare idag). Skulle kollat upp lite saker.
Så vet inte riktigt vad som händer idag, får la se. Tror jag ska ringa några o gå ut med dem, så man har nånting att göra xD Haha.
Tog mig en frallla för en stund sen, och ett glas av min älskade nyponsoppa ;) Haha, ne ska inte nämna de mer. Dem andra sitter ju o käkar middag redan. Orkar inte de...inte just nu iallafall.
Jajja, orkar inte skriva mer nu -.- Jag är lat.


upp & ner

Haha, shit vad min statistik över mina läsare är hackig ;O Vissa dagar ligger de högt, andra långt ner xP Lite lustigt... bloggar ungefär lika mycket varje dag... tror jag xD
Dem gångerna jag inte gör de är la typ när de är skola och lan ;O

image115

Rena berg o dal banan

some days I feel broke inside but I won't admit

Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were but I walked away
If only I knew what I know today
I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you but I know you won't be there
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you
Some days I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just want to hide 'cause it's you I miss
You know it's so hard to say goodbye when it comes to this
Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?
There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself
If I had just one more day, I would tell you how much that
I've missed you since you've been away
Oh, it's dangerous
It's so out of line to try to turn back time
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself
By hurting you

hajen + ayse

Jag och pappa gick ner till Hajen innan o handlade lite saker. Tog med oss Ludde. Kunde inte bara lämna Ludde utanför så jag fick gå in o fixa de. Sedan när jag kom ut igen till dem, så sa pappa att Ayse precis gick in på Hajen :O
Gick in igen o träffade henne, pratade om lite saker... ^^ Sedan va de dax för mig att gå, pappa väntade ju utanför.

Bild 1: Ja, en helt vanlig bild
Bild 2 & 3: Ayse


image112



image113


image114


nyponsoppa

Sen jag började skriva om att jag dricker nyponsoppa nu ganska ofta, får jag bara fler kommentarer om de xD Haha kul :P De är ju riktigt gott. Har druckit det nu i några i rad ^^ ;)

Pappa kom hem för en stund sen. Ludde sprang ut i trapphuset och precis då kom Monica o deras barnbarn, naaaaaw va söt han é :D En riktig liten gullegris ^^ :D

mias hemlighet

Vaknade idag runt 11.00 somnade ganska fort igår, blev inte så mycket av filmen xD
När jag vaknade så kom Ludde upp i sängen brevid mig o slumra :) Maha, myspys xP
Gick upp, gick ut med han och nu sitter jag här med ett glas nyponsoppa. Mamma va snäll o åkte till bibblan för att hämta en bok åt mig, Mias Hemlighet. Tredje delen av Mias böcker. Berättade lite av andra delen ju, Asyl. Den som jag skrev recension på :) Dem bästa böckerna som jag har läst typ xD
Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, läsa iallafall ;) Skulle igentligen åkt till Gbg, men fick veta de en halv timma innan tåget gick, så jag orkade inte hänga med... eller ah, skulle inte hinna.
Ska städa min garderober som aldrig blev av häromdagen.

Måste dra mig nu, tjuuuhej :D

ingenting känns bra

Jag kommer ihåg när jag pratade med S.O (en persons förkortning) för nått/några år sedan om vad som hade hänt honom.. jag tyckte så jävla synd om dig på nåt sätt. Jag tyckte att det var helt sjukt. Att du inte va värd nånting sådant. Du är/va verkligen inte de, och jag menar det. Jag läste allt du skrev, blev ledsen själv. Fattade inte hur människor kunde göra nånting sådant dumt... och sjukt. Men tydligen så fanns de sånna, och jag vet det nu. Jag visste det då med när du berättade de, men ändå var jag inte lika säker på det som nu.
Men nu har själv kommit dit där du en gång va. Nu förstår jag ännu mer. Jag trodde inte det skulle hända mig. Men allting är ju inte omöjligt, och det vet jag om själv. Man ska inte ta något förgivet.
Nu vet jag verkligen hur du kände dig. Tro mig. Ingenting känns bra.

olycklig?

Vad kom först, musiken eller olyckligheten?
Lyssnar jag på musik för att jag är olycklig?
Är jag olycklig för att jag lyssnar på musik?
Kan alla dessa skivor förvandla en till en melankoliker?

Folk oroar sig för ungar som leker med vapen,
och tonåringar, som tittar på våldsamma videor.
Ingen oroar sig för ungdomar som lyssnar på tusentals
låtar som handlar om brustna hjärtan och människor
som lider och våndas.

image111

ägande!

-Hähähähähähä glass glass hähähähähä hahahahaha.
-pappa pappa jag vill ha glass!
-Jaja oskar låt far din ta hand om det här.
Hej, jag skulle vilja ha en 88:a.
-Vad sa du? din mamma 88, jag är 23.
-Ja men, ja men , det var inte så jag menade, så det har ni alltså inte, ge mig en Snickers då.
-Du lyssna nu! jag är ingen snickare! Jag har jobbat på glassbilen i hela mitt liv.
-pappa pappa, han är konstig!
-Sssch, Oskar! Förlåt mig, kan jag få en Magnum då, då?
-OK, lägg den under jackan, du får fem kulor mer, du har inte köpt den från mig. Ok?
-Ja men. Nej nu räcker det. Du fattar ju ingenting. Ge mig några knattar, annars får det vara.
-Din jävla pedofil! Tror du jag säljer barn eller?
-Nej, nej det här är hopplöst, alltså.
-Pappa, den här invandraren, jag fattar ingenting.
-Ja men, tyst Oskar.
-Vad då "Fattar ingenting" ska jag ge dig dina örfil?
-Hörru! Det är faktiskt min son du tilltalar. Nu får du fan plocka fram en sandwich här. Annars får det vara.
-Vill du ha ost och skinka på sandwich?
-Nej det var droppen, Oskar, vi går...
-Vänta vänta vänta, vänta vänta... Vill du ha glaaass?
-Men god morgon på dig då!
-Ahhhh säg det på början din skit!
-Eh, här har du.
-Nämen det här är ju en toffla.
-Va? ge mig den!
-OK, här.
(Smash)
-Hahahahahhauuäääh!
-Men vad gör du?! Aj! Men v...aj!
-Hahahahahahahuuuuhhhhhhhööööööööööö.

Haha, någon som känner igen den? :D

HAHA

Jag och Marren sitter o snackar i micken med varandra genom msn xD
HAHA så jävla kul man kan ha asså :D

Jag: Vafan, slår du sönder tagenbordet eller?!
Marren: Ne vadådå?
Jag: Det låter som de
Marren: Men asså micken é precis brevid knapparna (tagenterna)
Jag: Men flytta den då!!
Marren: DEN SITTER FAST!!

image110

Här är då ett vackert konstverk som Marren ritade i paint för att visa vart hennes mick sitter xD

piss

Före träningen kom först Pallis mamma hit :) Waah hon é så snäll :D Mysig! Pratade lite, sedan började hon prata med mamma om idag vad dem skulle göra. En halv timma innan träningen började kom Ayse och Pallis hit, vi stack direkt ner till hallen.
Först var det tänkt att vi skulle träna tillsammans med killarna (P92), men det gick inte bara för att Camilla inte va där. Så de skulle säkert bli av nästa gång vart de tänkt. Coacherna vill även att vi ska göra saker tillsammans med killarna -.- *yippie* Not.. eller de kanske faktiskt bli lite sådär skojsit beroende på va de blir ju xD Så ska inte säga för mycket redan nu.
Träningen gick piss, klagomål hit o dit... aja. Orkar inte skriva nånting om de.
Va tvungen att gå direkt hem för att Ludde va ensam hemma. Så det första jag gjorde va att gå ut med honom. Sedan så gick jag in i duschen med en liten filur gluttandes precis utanför duschen ;) (alltså Ludde)
Hehe... har inte "hunnit" äta idag, eller jo en macka. Ska försöka få i mig nåt nu ikväll med...
Så nu blir de la bara datan o kanske nån film sen. Får se.

bara jag slipper det


I lite mer än nån månad har jag hållit det i schack.
Nu börjar allting komma tillbaka.
Sömnlösheten, hjärtat som rusar, paniken,
tårarna, skriken i min huvud och ångesten.

Jag vet att den är på väg,
jag kan veta att allting kommer snart.
Redan nu ligger jag rastlös i min säng om nätterna
eller så går fram och tillbaka genom lägenhetens rum,
med oförklarliga tårar rinnande ner för kinderna.
Till slut somnar jag alltid av utmattning,
och vaknar på morgonen med käkarna hårt ihopbitna,
huvudvärk och lakanet som ett rep brevid mig.

Det blir alltid värre framåt natten.
Om dagarna försöker jag hålla mig undan.
Jag gömmer undan mina paranoida tankar,
skuffar undan instabiliteten
och gräver ner det dåliga självförtroendet.
Kvar finns tomheten som aldrig försvinner.

En dag, och sedan kommer allting tillbaka igen.
Vandrandet, tårarna, ångesten.
Jag vill bort. Jag vet inte vart,
och det spelar väl egentligen ingen roll.
Bara jag slipper det.

lussebullar!

Nu när jag skulle gå o ta mig en macka o ta upp brödet ur frysen, så hittade jag lussebullar! (katter?) Hade glömt av att vi hade de. MUMS :D Så det fick ingå en sån i min kvällsmat ;$
Och nej, tro inte nu att dem är kvar från förra julen eller nåt xD
Utan vi har bakat de året runt nu ;) De är ju så himla gott!


image109

fortsätt spela ditt spel

Bra jobbat.
Du är expert på det här.
Du vet precis hur du ska göra,
och när.
Även hur du ska lägga upp allting.
Fortsätt spela ditt spel om du vill,
men där tänker inte jag vara med.
Inte mer iallafall.
Jag har försökt,
nu är det din tur.
Ljug mer, det gillar vi... eller?
Nej inte jag, men du gör de.
Så fortsätt med det om de är de du tycker är de rätta och bästa.
Jag vet va du har gjort, och vad du håller på med.
Men bara för att jag håller tyst om de så tror du att jag inte vet?
Jag känner till sånna som du umgås med,
sånna som du inte vet om.
Du har ingen aning om det.
Nu är det upp till dig om ska fortsätta med detta,
och att hela tiden slingra dig.
Jag orkar ärligt talat inte bry mig mer.
Strunta i mig, de kanske är det bästa.
Jag vill iallafall inte att det ska vara såhär.


STOR PROFILBILD

Och jag lyckades xD
Läste först på Kenzas, men fattade ingenting! Va ju jätte krångligt beskrivning... letade sedan vidare och hittade en skit bra ---> http://queenieocampo.blogg.se/1191769079_stor_profilbild.html
Kolla bara in dit om du också vill ha större profilbild ^^ :)

träning hit & dit

Imon ska jag fixa ett Friskis och Svettis kort :) Kul o börja. Många som man känner som går där ju, både killar o tjejer. Haha min mamma är en av dem man känner som går där xD Kommer ju bli pinsamt sen. Äh ne, orkar bry sig :)
Har bestämt mig nu, jag går på basket träningen idag fastän jag inte vill för vissa anledningar... som kommer hända idag =/ Visst, de kanske lönar sig, men de vette fan.
Och på Måndag eller Onsdag måste jag bestämma om jag ska fortsätta med basketen eller inte... =/  Får se hur de blir..


inte sova

Fick inte sova länge idag för mamma -.- Hon väckte mig typ vid 08.30 för han skulle iväg o träna. Aja, gick ut med Ludde. Ganska långt gick han idag om man tänker på andra gånger då han bara sätter sig utanför dörren och sedan vägrar att gå.
När jag kom in så satte jag mig vid datan, spelade... ska göra de nu med. Går ju inte de bästa men aja :)

Träningen igår gick faktiskt jätte bra ^^ Gjorde en rolig poäng tävling som vi brukade köra med Lavelle :)
Jag och Mirre kom trea så vi fick springa idioten 2 gånger ^^ Men de va inte så jobbigt.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på... jo, ska städa garderoberna, KUL! Ne men de blir inte så jobbigt faktiskt. Har inte så mycket bröter :O (a)

Ska spela nu, Morsan tjötar lite smått som vanligt ;)

RSS 2.0