deprimerad av lov?

Läste nyss i Lisas blogg, hon har faktiskt rätt :O De med loven. Man blir alltid lika deprimerad i slutet av loven och besviken på sig själv för att man inte har gjort nånting "vettigt" typ.
Innan loven tänker man ofta: de här lovet ska jag ut mer, hitta på roliga saker, åkta hit o dit.
Men de blir ju nästan aldrig av :S Man vaknar, sovit längre än vad man gör när de är skola, går upp, börjar med middagen direkt, sätter sig framför datan, kollar läget där, sitter där i nån timme. Kanske även får tag i nån rolig. Och isåfall drar man ut. Men inte ofta de händer på loven :S :O Konstigt. Men, om man inte får tag i nån så sitter man vidare där i ett par timmar. Ganske går ut o tar en promenad, eller så är det kanske basket träning på kvällen. Tar en dusch lite senare, sätter sig vid datan igen... och ja! Sedan lyfter man ju inte på röven utan bara sitter där o ugglar runt på en massa sidor, chattar o lyssnar på musik.

Okej, inte alla o alla dagar det ser ut såhär på ett lov precis. Men det känns så. Sen när det bara är 1-3 dagra kvar på lovet, så börjar man tänka på skolan och vad man har gjort de senaste. Kommer fram till svaret: ingenting i stort sett. Då börjar man helt plötligt tänka på solan. Blir glad av tanken att träffa alla igen, att få ha lite kul. Eller våran klass kan ju ha riktigt kul ;)
Men när man tänkt lite på de, vimlar tankarna iväg till alla skolarbeten. Då blir det deppigt igen :O
De går alltså runt så hela tiden. När man har gått i skolan ett tag, sen är det lov igen. Men tillslut kommer de dära härliga lovet man skulle vilja ha året runt. Sommarlov! Eller ne, inte året runt. Kul att träffa själva klassen ju. Inte ofta man gör de under sommarlovet.

Ops, inte tänkt att de skulle bli kanske ett litet längre inlägg, tänkte faktiskt bara nämna att man blir deprimerad i slutet av loven.
Jaja, inte mer tjöt om de nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0