NY LÄGENHET?

Kom hem för en stund sen från skolan. Sov verkligen skit bra inatt och ville inte alls gå upp. Segt va de. Men kom upp iallafall ;) Första saken jag va tvungen att göra va att gå ut med Ludde -.- De gillar man inte så tidigt på morgonen precis. Men men.

Det gick bra för dem som redovisade idag på svenskan. Synd bara att Marren va tvungen att göra själv :S Men de gick ju fint för henne iallafall.
Tisdagar brukar vara slappa i skolan, och de va de den här dagen med. På SO lektionen fick vi nya platser, OCH JA våra lärare é skit töntiga så vi måste ha bestämda platser -.- Så himla piss TÖNIGT! Menar, vem vill ha de? ^^
Satt jämte Mirre inann, nu sitter jag jämte Leo.
Hade ingen hemkunskap idag (ville faktiskt haft de) för de kom sånna från PSI o pratade om de. Va la lite sådär halvt intressant :P
När vi va tillbaka i klassrummet igen så skulle vi snacka om klass-tröjorna. Vi skulle rösta om vilket tryck, och då blev de ett jävla liv. Våran lärare stack ut så länge x) Våran klass kan verkligen inte komma överens om ett gemensamt tryck :O De funkar verkligen inte. Men efter röstningen så blev de bestämt vilket. ÄNTLIGEN tyckte man då.
Slutade sedan direkt efter de, gött. Ska försöka göra lite på arbetet om den nya lägenheten. Eller ja, den man ska göra o inreda typ. Kanske lite krångligt att förklara, men skit i samma ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0