arbetsdag 1 + sjukhuset

Den här veckan från idag till på Torsdag har vi något som kallas för Arbetsdagar i skolan. Alla nior har de. Har mycket o göra med typ gymnasieval, jobb o sånna grejer. Vi fick 1 timmas sovmorgon också.
Dagen började då att alla skulle samlas i matsalen (alla nior) några från arbetsförmedlingen va där o snackade lite om de. fick ut ett häfte o sånt.
Sedan när vi va i klassrummen skulle man skriva ett personligt brev och ett sånt dära CV sak + 10 frågor till imon som man skulle ha med sig på studiebesöket. Tycker de är så onödigt att ha sånna frågor, lärarna säger att man ska ställa dem, men ingen gör de eoch ingen lärare kollar eller bryr sig om man har gjort de ellet nåt ändå.
Efter det va de lunch, sedan film i musiksalen. Sista timmen skulle man göra klart de man inte hade hunnit med på förra "lektionen". Så vi slutade 14.00 idag.
Åkte hem till Henke direkt efter, efter de så följde han med hem till oss. Jag skulle till sjukhuset idag för sån dära koll jag gör en gång i månaden typ, o mamma skulle köra mig så Henke va ensam hemma hos oss o passade Ludde.
När vi kom hem så slöade vi la bara framför TV:en o så :)
Sen skulle han sticka på träningen, så han för typ 20 minuter sen. Har inte hunnit göra så mycket efter de förutom skrivit här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0