festen som slutade på olika sätt

Har inte hunnit blogga förräns nu.

Festen igår:

Kom till Azar runt 19.00 tiden kanske, många som redan hade vart där en stund då. Iallfall, startade allting med lite vattenpipa o sedan blev de annat. Anna och Tim fick äran att cykla o spöregnet till Sörse för att hämta drickan xD
När dem kom tillbaka så kom allting igång typ.
Vissa grejer va ju helt sjuka! Så jävla kul. Sedan när vi inte hade så mycket o göra blev de ölspelet, men la av med de inte så lång stund efter ^^

Några händelser man inte kan glömma;

Toan: Azars toa gick sönder :´D Vet inte vem som gjorde de. Marren skulle gå in dit, sen när hon va klar öppnade hon dörren o ropade till alla: TOAN ÄR SÖNDER! Så gick några dit för att se vad som va felet. Och det gick ju inte att spola, så Marren tar hushållspapper (heter de så när de ser ut som toapapper fast med längre rulle?) aja ni fattar säkert vad jag menar, så hon tar den o typ fiskar upp hennes papper som låg där i xD Jag vet, men det låter faktiskt äkcligare än va de vad.

Annas fina snurr: Alla är lite överallt i lägenheten, så kommer Anna in i TV-rummet o typ flaxar lite sådär med armarna, sedan så gör hon en sån dära "zlatan"-sak bakåt o ramlar ner på golvet o blir liggandes där en stund xD Det var tydligen halt efter att Calle hade råkat spilla ut lite sprit där. Så jävla kul de såg ut. Men hon kanske fick lite ont ;)

Gubbarna: Eller ja, dem såkallade gubbarna va igentligen grannarna. När toan hade gått sönder så va vi tugna att gå ner en trappa i trapphuset för att gå på den som va där (ligger vid tvättstugan). Jag och Mirre tänkte gå på toa, men när vi kommer utanför dörren, så hör vi typ Lisa o några stå o tjöta/tjaffsa med gubbarna där nere om att vi inte gå på den. Så jag och Mirre tänkte slippa tjaffset med dem, så när vi hörde gubbarna gå upp för trappan gick jag o Mirre upp en våning till, och sedan va tvugna att gömma oss längst bort i hela huset xD Fick sitta där en stund utomhus, och kalls va de.
Men senare hotade gubbarna med att polisanmäla allt -.- Vet inte om dem gjorde de faktiskt.

Azars flummiga grejer: Azar kanske inte va så speciellt nykter efter en stund så hon babblade på om allt o alla typ. Tex när Leo satte på korken på spritflaskan så kommer Azar där och säger/ropar: nämen här ska man inte sätta på några korkar här inte! och sedan flummar iväg med flaskan.
Ett annat exempel va när Azar skulle torka upp spyan (mysigt) som va i trapphuset så ger Lisa henne en handduk typ, och sedan sätter sig Azar där i trappan o tittar upp på mig med halvgråtna ögon o säger: bruuuuschan, vi klarar de häääär! och sedan gör värsta blatte-hälsningen till mig xD Som jag knäckte mig!

Marrens dammsugare som inte fungerade + Azars persiska matta: Efter att vattenpipan hade stått där på golvet en stund o folk hade använt den, så råkade någon välta den o då kom de aska över Azars o deras persiska matta o då ropar Azar: inte över våran persiska matta som är från Bergssjön!!!!! xD Haha.
Och Marren som sedan skulle vara snäll o hjälpa till att dammsuga upp de, gick de inte så bra för. Marren höll i de dära stycket man kan ta av från den o försökte dammsuga utam själv dammsugan o sedan säger oroligt: men den här funkar ju inte ens! Då står Hanna nån meter ifrån och har skit kul med den o går runt o blåser på andra xD

Det var en massa roliga saker som hände hela tiden, men kan ju inte skriva upp allting här xP
Alla strulade sedan med alla typ, nej föresten, INTE alla ^^
Hände även en del tråkiga saker... men ska inte sitta o skriva de. Dålig stil va det iallafall.


GÅ IN PÅ: http://carrowsan.bilddagboken.se/ FÖR ATT KOLLA PÅ LITE BILDER.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0