VARBERG - BOSNA

Matchen idag var skit spännande. I början av matchen skrattade dem bara åt oss o sådant, lite smått kaxiga var dem allt. Dem ledde, vet inte med hur mycket. Sen när vi började ta igen så blev dem allt tystare. Låg ganska lika ett tag. Sista perioden var verkligen spännande! Speciellt den sista minuten. Vi ledde en liten stund, men sen så tog dem igen och ledde med endast 1 poäng. När det runt en halv minut kvar så fick Mirre två straffkast och missade båda. Men sen fick hon ett tredje också för nån i Bosna gick in för tidigt eller nåt sånt. Mirre satt iallafall det skottet :) Då låg vi lika. Sedan foulade dem och Jennifer fick två straffkast när det var bara några sekunder kvar. Hon satte den ena och nu ledde vi med ett poäng. Sen gick bara dem få sekunder som var kvar, det var nära att en i Bosna satt ett poäng (dem skulle ju ha vunnit då) men turen gick med på våran sida och hon missade. 
Sen var matchen slut och vi vann med 57-56. Första gången vi vann över dem ;) Det lilla roliga var ju att dem skrattade åt oss i början, men sen vann vi ;)

Samlades sedan i klubbrummet, och Lisa hade med sig... muffins? Jag tyckte det nästan var som kladdkaka-choklad-muffins ;) Men dem var verkligen skit goda ;O Bra bakat Lisa :)

Nu sitter jag bara här hemma, har duschat och ätit god mat; kött, sås och potatis ;) Så himla gott! :D

Kommentarer
Postat av: lisa

kött sås och potatis ;d

2008-01-26 @ 16:18:39
URL: http://bossse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0