precis kommit hem

Jao, precis som de står där uppe, har precis kommit hem från skolan. Vanlig dag, inget speciellt. Marren kom som vanligt inte till första lektionen, bara för att hon försover sig varende dag ;O Iförsig, skulle också vilja göra de den här dagen. Börjar ju med NO, och det är ingen bra start på dagen kan man säga ;O

Vid våran caféeteria i sklan, sitter en anslagstavla (eller va de nu heter) där de sitter bla. scheman, matsedel, sk. "nyheter" m.m. Lärarna klagar på våran klass för att dem tror att de är vi (vi har dem stökigaste o så i våran klass) som tar ner dem papprerna. Men idag fick vi reda på vem de är, de är ju café kärrningen Schima som tar dem xD Haha, men hon är knäpp fakiskt. Seriöst -.-

Jag gillar inte släjd längre, har alltid gjort de förr, men inte nu. De är piss. Inte för att de har blivit nån förändring i de precis :S Håller iallafall på med ett par byxor xD Kommer inte på nåt bättre att göra. Pratade lite med Issa och Ayse under lektionen. Pratade om vilka dem och andra hade valt till lagkapten i basketen (dem röstade igår på träningem men jag va inte där). Får reda på idag vem de blir. Jag vill att Jossi ska vara ;O Hon har ju vart dem bästa hittils.

Sitter och pratar med Marren på msn just nu. Vi ska gå o köpa lite grejs, nånting gott, som vi ska ha med oss till Utedagen imon xD Det kommer bli slappt :)
Pratar även med Jennie. Hon klagar över hur jobbigt de är att stoppa in pomes frites i ugnen och sedan vänta ;O Aja, hon är lat ;) (a)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0