slut

Idag var sista dagen för cupen Borås Open. Dem flesta vi mötte va ganska bra. Idag hade vi en match som började 11.00 Den va riktigt jämn faktiskt, antingen var det jämnt eller så va det bara 2-6 poängs skillnad.
När de va ca. 3-4 minuter kvar på hela matchen så stod de 23-23 Men sedan efter ca. 1 minut så gjorde dem en tre-poängare. Snyggt va de faktiskt.
Efter det så foulade nån i vårt lag, precis på sista sekunden på matchen, så de blev två straffkast för dem. Satt en av dem. Så matchen slutade 23-27 tror jag de va.
Aja, vi kämpade iallafall riktigt mycket och bra den här matchen. Kanske lite sega i början, som vi brukar va, men kom igång efter en stund ^^
Pallis va inte riktigt nöjd med matchen, hon fick yup bara spela 4 minuter max under hela matchen =s Lite dåligt va de. Mathilda fick en osportslig-foul xD Inte så ofta de händer :P

Fick även reda på hur de gick för killarna. Inte alls bra tydligen... hade inte tillräckligt med spelare kvar i slutet av matchen för dem flesta va skadade/sjuka. Men sånt händer.
De här va ändå bara en uppstartningscup.
Snart börjar ju serien :D Ca. 3 veckor kvar tills dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0